Monday 22 February 2010

Προς τους «φίλους» ευρωπαίους

Γερμανική υποκρισία και αυθάδεια
Ντρέπομαι για τους απατεώνες πολιτικούς μου, ντρέπομαι για το ελάχιστο των ελλήνων ταγών, αλλά θυμώνω απίστευτα όταν με κρίνουν με κλεμμένα από μένα αγάλματα.

Με ποια εταιρεία, σύμμαχοι εταίροι γερμανοί, κάναμε τις απατεωνιές μας; Μήπως δεν ήταν η Siemens που έκανε τις δοσοληψίες διαπλοκής και διαφθοράς με τους συμπατριώτες μου και όχι μόνο;
Ο δικός σας υπάλληλος δεν παραδέχτηκε επίσημα ότι δωροδόκησε έλληνες πολιτικούς και ελληνικά κόμματα; 
Και γιατί η γερμανική δικαιοσύνη με τέτοια ομολογία δεν δίκασε, παρά μόνο προστάτευσε την δική της εταιρεία; 
Αλλά, όταν πουλάτε, είναι καλά, όταν είναι να πληρώσετε, μας λοιδορείτε με κλεμμένα ελληνικά αγάλματα. 

Η Πέργαμος του... Βερολίνου!!
Και μη μου πείτε ότι στη Γαλλία είναι η Αφροδίτη, διότι αν αξίζει κάτι στο Βερολίνο είναι η Πέργαμος, όλη η πόλη της Ελληνικής Περγάμου κοσμεί το Βερολίνο. Το Βερολίνο που μας αιματοκύλισε με την ηγεμονία ενός τρελού και την εγκληματική ανοχή του λαού σας. Γιατί δεν μας αποζημιώνετε για την καταστροφή που μας κάνατε;
76 (εβδομηνταέξι) δις μας χρωστάτε, το λιγότερο...
Μας ρωτάτε μέχρι πότε θα απολαμβάνουμε ασυλία εν ονόματι των προγόνων μας; 
Έεε λοιπόν, σας απαντάμε: όταν θα σταματήσετε να λυμαίνεστε την Ελλάδα. Πάντα το κάνατε αυτό και ποτέ δεν σταματήσατε, όλοι σας, οι ευρωπαίοι... και καλά... 

Ο ένας μας παίρνει τα μάρμαρα του Παρθενώνα, οι άλλοι μας διορίζουν βασιλιά ή αντιβασιλείς για να μας δυναστεύουν. Ο άλλος ρυθμίζει που θα είναι τα σύνορά μας χωρίς να τα προστατεύει, κι ας είμαστε σε όλους τους συμμαχικούς οργανισμούς που υπήρξαν ποτέ.
Η Γερμανία δεν είναι που πήρε τα περισσότερα λεφτά από την ευρωπαϊκή ένωση για να απορροφήσει την Ανατολική Γερμανία; Ο καγκελάριος Κολ δεν είναι που είχε κάνει τις μεγαλύτερες λοβιτούρες;
Στις δικές σας τράπεζες αγαπητές χώρες της Ευρώπης κατέληξαν τα φράγκα από τα δικά μας ομόλογα, επειδή μερικοί διεφθαρμένοι με τις δικές σας πλάτες ταλανίζουν τον ελληνικό λαό χρόνια τώρα.

Πήγα χτες στο μουσείο της Ακρόπολης και έκλαιγα μπροστά στις Καρυάτιδες. Να μας τις φέρετε πίσω βρε, όλοι σας, να μας φέρετε πίσω, όλοι σας, ό,τι μας χρωστάτε και να μας αφήσετε ήσυχους.  
Λες και δεν ξέρατε μέχρι τώρα για τις επιστημονικές λογιστικές μας και τα κόλπα που κάναμε, αλλά όταν καρπώνεστε τις δικές μας ανοησίες δεν μιλάτε, όταν είναι να πληρώσετε τα χρωστούμενα τότε χλευάζετε.

Ντρεπόμουν για τις λαμογιές μας, αλλά θεωρώ μέγιστη ασέβεια να ιεροσυλείτε με την Αφροδίτη της Μήλου και με τσατίζετε απίστευτα. Εμείς, κι οι πιο απατεώνες από μας, στεκόμαστε με ευλάβεια μπροστά στα αγάλματα μας και κλαίμε στις άδειες θέσεις τους.
Βοηθείστε μας, όπως έχετε υποχρέωση, ή αφήστε μας ήσυχους, φτάνει πια. 
Άντεεεεεε

10 comments:

  1. Yπάρχει και άλλη γερμανική κακοήθεια, στο Stern, όπως διαβάζω εδώ..
    Αλήθεια ο μόνος λαός που δεν "καταδέχτηκε" να διεκδικήσει πολεμικές αποζημιώσεις εμείς δεν είμαστε; Ο χρυσός της Τ.Ε. της κατοχής; Επεστράφη ποτέ από τους καλόγνωμους και καλοπροαίρετους εταίρους;

    ReplyDelete
  2. Πολύ καλό "χαμομηλάκι"... Έχουμε κάνει και εμείς βλακείες... Όμως και αυτοί μας υπερεκμεταλλεύτηκαν...

    www.xpolis.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ολα σωστα και καλα.
    Μην ξεχναμε ομως οτι καποτε πεφτανε τα σαλια μας οταν ακουγαμε deutsche welle και bbc.
    Ολοι οι δηθεν αγωνιστες δημοκρατες ειχαν επι χουντας βρη χρυσο ασυλο και προστασια στην αγκαλια των ξενων κυβερνησεων.
    Οταν ενας ελληνας πλοιαρχος παρεδωσε το πλοιο του στους ιταλους, οι ντοπιοι δημοκρατες τον κανανε υπουργο μολις η ελλαδα "ελευθερωθηκε" απο την χουντα.
    Τις ελληνικες σημαιες δεν τις καιγανε γερμανοι, αλλα αλβανοι μελλοντικοι ελληνες ψηφοφοροι του πασοκ.
    Γι'αυτο χαμομηλακι μην κλαις για την Αφροδιτη η για τα μαρμαρα του Παρθενωνα.
    Αυτα, παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θαναι.
    Κλαιγε γιατι εγχωρια σκουληκια, προσπαθουν με καθε τροπο να σβησουν την θρησκεια μας την γλωσσα μας και τον πατριωτισμο μας.
    Θελουν να μας κανουν να ντρεπομαστε που ειμαστε ελληνες.
    Αυτους πρεπει να καταπολεμησουμε.
    Φιλικα, Πανος Βλαχος.

    ReplyDelete
  4. Μη μαλλωνουμε κοριτσια, ε :))
    Το ζουμι ειναι οτιοι κυβερνησεις ολων των κρατων χρωστανε. Πού χρωστανε ομως; Ποιος κατεχει το χρημα; Ποιος ειναι ο οικονομικα ισχυρος; Ποιος κυβερνα τη Γη, επιτελους!!!

    @ Χαμομηλακι, υποκλινομαι στο οργισμενο σου ποστ. Για να καταφερεις να εξοργιστεις κι εσυ, το ταπεινο λουλουδακι, φανταζομαι ποσο σοβαρα ειναι τα πραγματα...

    @ Κατερινακι μου, γεια σου, καιρο εχω να σε συναντησω :))

    ReplyDelete
  5. . Καλημέρα !

    . Μιά παρόμοια ανάρτηση και με ίδια περίπου οπτική γωνία είναι στο "αεράκι" στο http://ptolemaioi.blogspot.com/2010/02/blog-post_22.html

    . Έχει ενδιαφέρον. Άν έχετε λίγο χρόνο, επισκεφτείτε το.

    ReplyDelete
  6. Εύγε! μια χαρά τα είπες...
    Φτάνει πια!
    Μια κουκκίδα στο χάρτη είμαστε και πότε δεν ξέρουν κατά που πέφτουμε και πότε μας βάλλουν από παντού...
    Μια κουκκίδα ήταν η κοιτίδα του πολιτισμού που της χρωστάνε πολλά και της κλέβουν ακόμη περισσότερα... και δυστυχώς πολλοί από δαύτους είναι ανάμεσά μας και λέγονται Έλληνες :-(

    ReplyDelete
  7. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν.
    Το ερώτημα είναι ΠΩΣ εμείς θα προτάξουμε το ανάστημά μας και θα αντιμετωπίσουμε την υποτίμηση που μας δείχνουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας???

    Για παράδειγμα ΟΚ για τις αποζημιώσεις που μας χρωστάνε. Μα εγώ θα ρωτήσω γιατί οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις δεν τις έχουν εισπράξει ακόμη????

    ΟΚ αυτοί δωροδόκησαν. Γιατί όμως εμείς δεν μάθαμε ποτέ ποιός τα τσέπωσε τα χρήματα? ποιός ήταν ο δωροδοκούμενος και που κατέληξε το προϊόν της δωροδοκίας?

    ΟΚ αυτοί έκλεψαν τα αρχαία μας. Γιατί καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν όρθωσε το ανάστημά της σε τέτοιο βαθμό ώστε σήμερα οι κλεμμένες αρχαιότητες να βρίσκονται στον φυσικό τους χώρο???

    Και εν τέλει σήμερα με ποιόν τρόπο θα αντιταχθούμε σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι που μας παίζουν???

    Μήπως θα οφειλαμε όλοι να πάψουμε να αγοράζουμε προϊόντα που παράγονται σε τρίτες χώρες για λογαριασμό Ευρωπαϊκών εταιριών??? Γιατί αν σήμερα υπάρχει κρίση και ανεργία στην Ευρώπη κατά κύριο λόγο αυτό οφείλεται στο γεγονός πως τα Ευρωπαϊκά εργοστάσια (και ειδικά τα Γερμανικά) έχουν μεταφέρει τη παραγωγή τους σε τρίτες χώρες λόγω φτηνών εργατικών χεριών.

    Μπορούμε λοιπόν να ενισχύσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις αντί να ενισχύουμε τα εισαγόμενα προϊόντα???

    Τουλάχιστον έως ότου αλλάξουν στάση απέναντί μας...

    Εγώ πάντως ξεκίνησα....

    ReplyDelete
  8. ......."Θυμώνω όταν με κρίνουν με κλεμμένα από μένα αγάλματα!".....
    Πόσο εύστοχη,αιχμηρή και πρέπουσα στη προκειμένη περίπτωση, και όχι μόνον, απάντηση στην γερμανική αυτή κακοήθεια των άσπονδων ευρωπαίων "φίλων" μας!Δεχθείτε παρακαλώ τα Θερμά μου συγχαρητήρια....

    ReplyDelete
  9. Βοηθείστε μας, όπως έχετε υποχρέωση, ή αφήστε μας ήσυχους, φτάνει πια.
    Άντεεεεεε

    ReplyDelete
  10. Υποκλινομαι στην πεννα σου.

    "Αλλά όταν πουλάτε, είναι καλά, όταν είναι να πληρώσετε μας λοιδορείτε με κλεμμένα ελληνικά

    αγάλματα.


    Η Πέργαμος του... Βερολίνου!!"



    Διαβάστε περισσότερα: http://catakravgi.blogspot.com/#ixzz0gS5GHN5d

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki