Monday 20 October 2008

Σχολικό Λεύκωμα: 1° Γυμνάσιο Ζεφυρίου

Ζέφυρος Δημιουργίας


Εκεί στα δυτικά προάστια της μεγαλούπολης, φυσάει ο Ζέφυρος, ο απαλός ο άνεμος, ο δροσερός πουνέντες, που βοηθάει στη βλάστηση.

Στο διάβα του το 1ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου συναντάει και κοντοστέκεται για να φορτώσει στα φτερά του τη ζωντάνια των παιδιών, την ψυχή των δασκάλων τους και σε όλους μας μηνύματα να μεταφέρει ελπίδας.

Κοντοστέκεται για να δει παραστάσεις θεατρικές, θαυμάσια σκίτσα και πίνακες καταπληκτικούς. Να δει στους σχολικούς τους τοίχους Graffiti καλαίσθητα, και τα παιδιά με τους δασκάλους τους το προαύλιο να φροντίζουν. Να δει και να χαρεί που όλοι για το περιβάλλον γνοιάζονται, που για την ανακύκλωση μαθαίνουν, που φυτεύουν και φροντίζουν την αυλή τους.

Και ο Ζέφυρος, ο απαλός του παραδείσου ο άνεμος, σε πείσμα των μεμψίμοιρων μικρών ανθρώπων, βάζει σκοπό του σε όλα τα σχολειά την ευωδιά της χαράς και την ευτυχία της δημιουργίας των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ζεφυρίου να σκορπίσει.

Μπράβο στα παιδιά και τους καλούς δασκάλους τους











"Το δικό μας το Σχολείο"
θα μπλέξουμε τα γράμματα να φτιάξουμε λέξεις
τις γραμμές να φιάξουμε σκίτσα
τα χρώματα για να ζωγραφίσουμε
την πραγματικότητα
την ιστορία
και τ' όνειρο
του δικού μας σχολείου.

Ο επίλογος στα σχολεία, είναι γιορτή και συμφιλίωση.

Το υλικό το πήραμε από: Proper Education και Assimina

Βιντεοσκοπούσε ανήλικα κοριτσάκια στα αποδυτήρια κολυμβητηρίου

19.10.2008
Ο 28χρονος που συνελήφθη επ' αυτοφώρω να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο ανήλικα κοριτσάκια στα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήθελε να βιντεοσκοπήσει την νεαρή γυμνάστρια της ομάδας που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια. 
Με το κινητό του τηλέφωνο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γονιών ο 28χρονος σάτυρος όμως βιντεοσκοπούσε ανήλικα κορίτσια.
Μία από τις μητέρες αντιλήφθηκε ότι ο νεαρός δεν συνόδευε κανένα παιδί, ενώ κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο. Άρχισε να φωνάζει και ο 28χρονος τράπηκε σε φυγή. Ο φύλακας και ναυαγοσώστης έτρεξε από πίσω του και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.
Σε έρευνα μάλιστα που έγινε στο σπίτι του νεαρού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 60 βίντεο με κορίτσια μικρής ηλικίας ανάμεσά τους και η ανήλικη ανιψιά του.
Τόσο οι γονείς όσο και οι μικροί αθλητές είναι ανάστατοι από την επ αυτοφώρω σύλληψη του 28χρονου αφού δεν είναι το μοναδικό κρούσμα σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης. Ζητούν μάλιστα να προσληφθεί άμεσα προσωπικό για την φύλαξη του κτιρίου.
Ο 28χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

τα σχόλια δικά σας…

Σχολικό Λεύκωμα: Η Συλλογή

Αγαπητοί μας φίλοι,
σας καλούμε να συμπληρώσετε τη Συλλογή «Σχολικό Λεύκωμα».
  • Κάθε σχολείο, κάθε μαθητής, κάθε δάσκαλος, κάθε γονιός μπορεί να παρουσιάσει τις δραστηριότητες του σχολείου του ή του σχολείου του παιδιού του. Βρείτε την πιο όμορφη στιγμή του σχολείου σας, του σχολείου του παιδιού σας και προσθέστε το στη Συλλογή «Σχολικό Λεύκωμα».
Η πρόσκληση ισχύει για όλο τον κόσμο
    Προσέξτε, να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα
    Με αγάπη
    Το χαμομηλάκι

    © Το χαμομηλάκι | To hamomilaki