Tuesday 17 May 2016

37χρονη «σκύλα», ασελγούσε στην 8χρονη ανηψιά της
και βιντεοσκοπούσε τα κατορθώματά της!!

Έλα, μωρέ και τι έκανε;
Να την αφήσουν ελεύθερη, να κάνει κι άλλα...
------------------
Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Πατρών, πέρασε νωρίτερα η 37χρονη που συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, μετά από πληροφορίες πως ασελγούσε στην 8χρονη ανηψιά της (κόρη της αδερφής της) και βιντεοσκοπούσε.
Με την κακουργηματική κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ όπως αποκάλυψε το tempo24.gr, στο κινητό της της βρέθηκε υλικό από τις αρρωστημένες διαθέσεις της.
Η αποκάλυψη της είδησης που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία αλλά και το Πανελλήνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, έγινε όταν στην Αστυνομία, έφτασαν στοιχεία από κατοίκους της περιοχής που διέμενε η 37χρονη και η ανήλικη ανιψιά της, που έκαναν σαφή αναφορά για την "περίεργη" συμπεριφορά της συλληφθείσας.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, διαμένει πλέον μαζί με την γιαγιά του, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Η 37χρονη θεία της, ερωτηθείσα από τους Αστυνομικούς γιατί προέβαινε σε αυτές τις πράξεις, φέρεται να είπε ότι το έκανε για πλάκα!!

Μου πήρε κάτι χρόνια, αλλά σήμερα το κατάλαβα.
Πάει και τελείωσε, μαζί τα φάγαμε!!

Συνελήφθη ο τέως πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού, Ντυνάν, Ανδρέας Μαρτίνης 
και η σύζυγός του Γεωργία Μαρτίνη.
Μαζί, εσείς, εγώ, εμείς, παρέα με όλα τα λαμόγια ...
Μαζί τα φάγαμε τα μεροκάματα των γονιών και κατ' επέκταση το φαγάκι των παιδιών τους.
Μαζί τα φάγαμε και τα Νοσοκομεία είναι σε άθλια κατάσταση.
Μαζί τα φάγαμε και τα παιδιά μας «πήραν των ομματιών τους», μας φασκέλωσαν και ξενιτεύτηκαν.
Μαζί τα φάγαμε και χρεωκοπήσαμε τη χώρα μας
Μαζί τα φάγαμε με τους προέδρους οργανισμών, διευθύνοντες συμβούλους, εργολάβους, γραμματείς και φαρισαίους, κάθε λογής.
Μαζί τα φάγαμε, με τον Μαρτίνη (τον κάθε Μαρτίνη), τη γυναίκα του, και όλους τους ομοίους τους ...
Πάει και τελείωσε, μαζί τα φάγαμε!!

χαμομηλάκι

...Φάγαν(μ)ε...Φάγαν(μ)ε... Φάγαν(μ)ε!

30 παιδιά βιάστηκαν στο "υποδειγματικό" κέντρο προσφύγων στο Νιζίπ της Τουρκίας

Σοκάρουν οι μαρτυρίες παιδιών στο"υποδειγματικό" κέντρο προσφύγων στο Νιζίπ, κοντά στην πόλη Γκαζιαντέπ στα νότια της Τουρκίας, τα οποία έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από υπάλληλο καθαρισμού.
Πρόκειται για περίπου 30 παιδιά, ηλικίας από 8 έως 12 ετών, τα οποία βιάστηκαν από τον 27χρονο. Ο ίδιος αντιμετωπίζει με ποινή φυλάκισης 230 ετών.
Οι μαρτυρίες κάποιων από τα θύματά του αποκαλύπτουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση, καθώς ο27χρονος επέλεγε σημεία που δεν έφταναν οι κάμερες ασφαλείας για να δράσει χωρίς να γίνει αντιληπτος.
"Ο Ε. Ε με φώναξε και με οδήγησε στην τουαλέτα. Μου πρόσφερε 1,5 λίρα για σεξ. Αρνήθηκε. Στη συνέχεια κατέβασε βίαια το παντελόνι μου και με βίασε" δήλωσε ένα αγόρι.
Και πρόσθεσε: "Λίγες ημέρες αργότερα, με φώναξε ξανά, αλλά εγώ έτρεξα να ξεφύγω. Την επόμενη ημέρα, με άρπαξε ξανά, με έσυρε στην τουαλέτα και με ξαναβίασε".
Ένα άλλο 12χρονο αγόρι διηγείται: "Κατά τη διάρκεια του Ραμαντάν, ο Ε. Ε με φώναξε στο ντους και είπε ότι θα μου έδινε 5 λίρες. Πήγα προς το μέρος του. Στην αρχή, χάιδευε διάφορα μέρη του σώματός μου και μετά άρχισε να με αγγίζει στα γεννητικά όργανα, αλλά δεν με βίασε".
"Ο Ε.Ε με φώναξε και μου είπε να τον συναντήσω στην τουαλέτα για 'να διασκεδάσουμε λίγο' και υποσχέθηκε να μου δώσει 10 λίρες" διηγείται άλλο παιδί, το οποίο γλίτωσε από καθαρή τύχη, καθώς ο 27χρονος είχε ξεχάσει κάτι και έφυγε. "Τότε, εγώ έτρεξα μακριά. Πήγα στον πατέρα μου και του τα είπα όλα. Μετά πήγαμε μαζί στην αστυνομία και τους είπε τί συνέβη".
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο προσφυγικό κέντρο το είχαν επισκεφτεί πρόσφατα η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει ότι η Τουρκία "αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα στον κόσμο για την αντιμετώπιση των προσφύγων".
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος των μικρών παιδιών συνέβησαν γύρω στον Σεπτέμβριο του 2015.
Ο δράστης συνελήφθη μετά από απόφαση δικαστηρίου της περιοχής, ενώπιον του οποίου παραδέχτηκε τις πράξεις του.Στην κατάθεσή του, ο υπάλληλος υποστήριξε ότι τα παιδιά τον υποκίνησαν να προβεί στις συγκεκριμένες ενέργειες...

Τετάρτη 18 Μαΐου: Hμερίδα με θέμα «Η εξελικτική διαδρομή του παιδιού από τη Φιλοξενία στην Οικογένεια»

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Καλός Ποιμήν», διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η εξελικτική διαδρομή του παιδιού από τη Φιλοξενία στην Οικογένεια: Πρόληψη, παρέμβαση και αντιμετώπιση των ψυχικών παθογενειών του παιδιού» , την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 09:30 – 14:30 στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά, επί της οδού Καραΐσκου 104 στον Πειραιά.

Η ημερίδα προσφέρεται δωρεάν στο κοινό.

Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά
Προσέλευση
09:30-10:00

Παρουσίαση/συντονισμός:
Μαρίνα Εμμανουήλ, BSc Ψυχολογίας,University of East London,
BSc Πολιτικές Επιστήμες, Πανεπιστήμιο Κρήτης,
MSc «Genres, Pensees de la difference, Rapports de sexe», Universite de Paris VIII

10:00-10:15
Αργυρώ Αρναούτη-Μπλέτσα

Πρόεδρος Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά
Εφέτης Πειραιά

10:15-10:30
Χαιρετισμός από στελέχη του Υπουργείου Δικαιοσύνης,
Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

10:30 -10:45
Γιαννακίδης Βασίλειος, Υπάλληλος Επίβλεψης Ανηλίκων της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά‏, τελειόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα εισήγησης: 

''Η Φιλοξενία των Ανηλίκων ως Λειτουργία και Λειτούργημα''

10:45-11:00
Άννα Αβεντισιάν Παγοροπούλου, επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα εισήγησης: ''Αξιοποιώντας τον καλύτερό μου εαυτό: Μπορούμε να συνυπάρξουμε μαζί στον ίδιο χώρο;''

11:00-11:15
Σάββας Μπακιρτζόγλου, Κλινικός Ψυχολόγος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α., παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Ανατολικής Αθήνας και Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας», του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας), τακτικός επιστημονικός συνεργάτης/εισηγητής των πτυχιακών και μεταπτυχιακών τομέων Ψυχολογίας των Πανεπιστημίων Αθηνών/Παντείου,με θέμα εισήγησης: 
"Το ιδρυματικό παιδί και η ανάδοχη οικογένεια: η προοπτική μιας εύθραυστης συνάντησης"

11:15-11:25
Βάσω Ψάλτου, Κοινωνική Λειτουργός-Ψυχοθεραπεύτρια,
στην Ιατροπαιδαγωγική Υπηρεσία του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής Πειραιά, με θέμα εισήγησης: "Είμαι για να γίνω γονιός ή γίνομαι για να γίνω γονιός;"

11:30-12:00
Διάλειμμα

12:00-12:15
Ιωάννης Παπανδρέου, Παιδίατρος Εφηβικής Ιατρικής, Επιμελητής Α' παιδιατρικής Κλινικής του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά,με θέμα εισήγησης: "Εφηβεία: Νέοι εν κινδύνω" 

12:15-12:30
Χρήστος Δημητρακόπουλος,Ψυχολόγος
στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά

12:30-12:45
Πήλιος Σταύρου, Κλινικός Ψυχολόγος, Καθηγητής Ψυχολογίας στο AMC Metropolitan College European Phd στην Κλινική Ψυχοπαθολογία (Πανεπιστήμια Lund-Σουηδία καί Picardie-Γαλλία) Δρ. στη Μεθοδολογία Έρευνας στην Κλινική Ψυχολογία Πανεπιστήμιο Σορβόννης

Συζήτηση-Διάλογος
Λήξη ημερίδας

Η ημερίδα προσφέρεται δωρεάν στο κοινό.

(Στο φουαγιέ του Πειραϊκού Συνδέσμου θα διατίθεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερίδας, καφές και εδέσματα)

...................
ευχαριστούμε τον κ. Σάββα Μπακιρτζόγλου για την ενημέρωση

Οι «ενάρετοι παιδόφιλοι»: Οι παιδόφιλοι-παιδεραστές έχουν τους υποστηρικτές τους - Διαβάστε (και ανησυχήστε)

Η καναδέζικη εφημερίδα ‘Toronto Star’ έχει δημοσιεύσει  ένα προκλητικό άρθρο στο οποίο προσπαθούσε να παρουσιάσει τους «παιδόφιλους» (ή παιδοκαταστροφείς καλύτερα) με ένα πιο «ανθρώπινο» πρόσωπο και ως «θύματα»της βιολογίας. Μας λένε ότι είναι «βιολογικό» το θέμα, με βάση την υπάρχουσα (ψευδο)-επιστήμη τους.

«Είναι η παιδοφιλία ένας σεξουαλικός προσανατολισμός;»
γράφει η Toronto Star.

Από το άρθρο:
«Ο Ethan Edwards πάντα αγαπούσε τα μικρά κορίτσια.
Για χρόνια, έλεγε στον εαυτό του ότι τα συναισθήματά του ήταν προστατευτικά και αισθήματα αγάπης και τίποτα περισσότερο. Αλλά όταν έφτασε στα 50, ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να καταπνίξει τις επιθυμίες του πια.
“Συνειδητοποίησα ότι τα νεαρά κορίτσια με τρέλαιναν, περισσότερο από ό, τι οι ενήλικες συνήθως γοητεύονται από τα παιδιά», λέει.
Ο Edwards, χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο, έγραψε για αυτή τη συνειδητοποίηση στην ιστοσελίδα ‘Virtuous Pedophiles’ (Ενάρετοι Παιδόφιλοι), μια ιστοσελίδα που έφτιαξε για παιδόφιλους που δεν έχουν κακοποιήσει παιδιά. Η ομάδα λέει ότι η έλξη τους αυτή είναι από τότε που γεννήθηκαν και δεν μπορούν να την αλλάξουν, αλλά μπορούν να την ελέγξουν.

Ο Edwards λέει ότι ο στόχος των ‘Ενάρετων Παιδόφιλων’ είναι η πρόληψη της παιδικής κακοποίησης, με τη μείωση του στιγματισμού στους μη κακοποιούς παιδεραστές.

«Δεν επιλέγουμε εμείς να ελκυόμαστε από τα παιδιά και δεν μπορούμε να διώξουμε αυτή την έλξη», αναφέρει η ιστοσελίδα, η οποία έχει περίπου 200 μέλη.
«Αλλά μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να κακοποιήσουμε σεξουαλικά παιδιά και πολλοί από εμάς δεν είμαστε καθόλου κίνδυνος για τα παιδιά. Ωστόσο, μας περιφρονούν γιατί νιώθουμε μια σεξουαλική έλξη που δεν έχουμε επιλέξει, δεν μπορεί να αλλάξει και στην οποία με επιτυχία αντιστεκόμαστε».
ΚΟ: Τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά. Προσέξτε πόσο ‘light’ παρουσιάζει το άρθρο την «έλξη» αυτών των ατόμων. Είναι ξεκάθαρο, ότι αφού δεν είναι «δικό τους σφάλμα», και είναι «θύματα διακρίσεων» επιχειρείται να παρουσιαστούν όπως οι ομοφυλόφιλοι!
..............
Πρόκειται για έναν κατήφορο που δεν έχει σταματημό. Ισχυρίζονται οι «ενάρετοι παιδόφιλοι» ότι «εγκρατεύονται» (ούτε ασκητές να ήταν) και ότι δεν σκοπεύουν πραγματικά να κάνουν σεξ με τα παιδιά, ακόμα κι αν το θέλουν. 
Ωστόσο, ήδη έχουμε μια περίπτωση πρωτοφανούς δικαστικής «νομιμοποίησης» της παιδεραστίας, στην Ιταλία, όπου ένας 60χρονος κοινωνικός λειτουργός, ο οποίος έφερε ένα 11χρονο κορίτσι σπίτι του για να κάνει σεξ μαζί του, και είχε καταδικαστεί για κακοποίηση παιδιού, είδε την καταδικαστική απόφαση να ανατρέπεται από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της Ιταλίας με την αιτιολογία ότι το κορίτσι είπε ότι ήταν «ερωτευμένη μαζί του»!...

Όταν τα πάντα βασίζονται στο «συναίσθημα» οδηγούμαστε σε «φυσιολογικοποίηση» όλων των «έλξεων». Γιατί να κάνουμε διακρίσεις στις «έλξεις»; Ακριβώς όπως έγινε με τους ομοφυλόφιλους (που είχαν το «στίγμα»), το ίδιο θα γίνει με τους παιδεραστές. 
Στο τέλος ένας γονιός θα είναι ανήμπορος νομικά να αρνηθεί στο παιδί του το "δικαίωμα" να κάνει σεξ με γέρους. Και έπεται συνέχεια (στον κατήφορο). Αύριο θα γίνει το ίδιο με τους κτηνοβάτες, μεθαύριο με τους αιμομίκτες, αντιμεθαύριο με τους νεκρόφιλους και πάει λέγοντας...
...............
Διαβάστε και αυτά και ανησυχήστε περισσότερο

Οι παιδεραστές θέλουν τα ίδια δικαιώματα που έχουν οι ομοφυλόφιλοι
Καναδάς: Η παιδοφιλία αποτελεί ένα ‘σεξουαλικό προσανατολισμό’, λένε εμπειρογνώμονες στη Βουλή
ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Δικαστής σε δάσκαλο: «Δεν σας επικρίνω που νιώθετε σεξουαλική έλξη για ένα δίχρονο»
Νέος νόμος στις ΗΠΑ προστατεύει παιδόφιλους και λοιπούς "εναλλακτικούς"
Το Χόλιγουντ είναι γεμάτο με παιδόφιλους, λέει ο ηθοποιός Corey Feldman (βίντεο)
«Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. 

Ωραίοι νόμοι!! Δυο φορές τον είχαν συλλάβει για παιδική πορνογραφία και τον άφησαν ελεύθερο...

... για να συνεχίσει και να επεκτείνει τις κοινωφελείς και θεάρεστες δραστηριότητές του!!
Η είδηση
39χρονος ασελγούσε τα δυο τελευταία χρόνια σε 14χρονο
---------------
Τι δεν καταλαβαίνουν οι νομοθέτες;;

Θα βάζουν μέσα τους παιδόφιλους, που συλλαμβάνονται για παιδική πορνογραφία και όποια άλλη κατάπτυστη συμπεριφορά, ή όχι;
Έχει σκοπό η πολιτεία να προστατεύσει τα παιδιά από τα κτήνη ή όχι;

Η «πιο όμορφη μητέρα» θηλάζει εγκαταλελειμμένο μωρό στη μέση του δρόμου - The “most beautiful mother”

Την πιο τρυφερή πλευρά της έδειξε μια μητέρα στην Κίνα, όταν ανακάλυψε ένα εγκαταλελειμμένο μωρό στη μέση του δρόμου.

Μία γυναίκα, η Wei το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για τη δουλειά της, είδε μία κούτα έξω από την εταιρεία που δουλεύει. Αρχικά το αγνόησε, πιστεύοντας πως πρόκειται για σκουπίδια, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως άκουσε κλάματα μωρού μέσα από την κούτα.
Η Wei μαζί με κάποιους περαστικούς άνοιξαν το κουτί και βρήκαν ένα μωρό τυλιγμένο στην κουβερτούλα του. Δίπλα του είχε μισό μπουκάλι γάλα και 100 γουάν (10 δολάρια). Το παιδάκι έμοιαζε αβλαβές.
Οι περαστικοί τράβηξαν το μωρό από τον ήλιο και αναζήτησαν λίγο νερό. 
Το κοριτσάκι ήταν πεινασμένο.
Μια νεαρή, η Wei, που είχε γίνει πρόσφατα μητέρα, πήρε προσεκτικά το μωρό στην αγκαλιά της, κάθισε κάτω και το θήλασε, και το μωράκι σταμάτησε να κλαίει.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, είδαν το μωράκι να κοιμάται γαλήνια στην αγκαλιά της 26χρονης, την ώρα που οι περαστικοί μάζευαν χρήματα στην κουβέρτα του. Σύμφωνα με κοινωνικούς λειτουργούς της πόλης Xianyang, το κοριτσάκι φέρεται να έχει εγκεφαλική παράλυση και χρειάζεται να εξεταστεί.
Οι εικόνες έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ πολλοί έχουν ανακηρύξει τη γυναίκα «την πιο όμορφη μητέρα»
Το μωρό έχει μεταφερθεί σε ίδρυμα της πόλης, ενώ η τοπική αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Daily Mail
από την αγαπημένη μας ideopigi

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki