Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Παιδιά, δεν πάμε καθόλου καλά!

Μια ματιά στα sites και... παιδιά, δεν πάμε καθόλου καλά!
Στην εποχή, λοιπόν, της παλλαϊκής, μαχητικής συμμετοχής στα κοινά μέσω των Facebook, Instagram κλπ από τον καναπέ, μήπως έφτασε η ώρα να κάνουμε κάτι που, μέσα στη μούχλα μας, μάλλον θα πιάσει τόπο
;

Ας πάρουμε, λοιπόν, τα τηλεκοντρόλ, ως λάβαρα, στα χέρια και ας κλείσουμε Λιάγκες, Γκαγκάκες, Τσολάκες, Σταματίνες και λοιπά εξωτικά πτηνά, έξω από τη ζωή μας!

Σεξιστικά, απαράδεκτα σχόλια και χαζογελάκια για τη φοιτήτρια που δέχτηκε παρενόχληση αφενός και κατακρίσεις περί των «προσφύγων γυναικών, που δεν προσέχουν σαν την Ελληνίδα έγκυο και μπαίνουν σε βάρκες με την κοιλιά τούρλα» αφετέρου!
Αποκτηνωμένοι νεο-ματσό τυπάδες και design κυράδες, τυχαία δεν είστε στη θέση τους, αλλά δεν το έχετε καν σκεφτεί, βέβαια.
Μπλαζέ υφάκι, γελάκια και χαζομάρα τύπου «δεν υπάρχει άλλος κόσμος εκτός από τον ροζ τσιφτετελο-pop δικό μας», από το παράλληλο σύμπαν τους!

Κι ας βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν γιατί παραμέρισαν και ξεπούλησαν σώμα, ψυχή, συναίσθημα κι αξιοπρέπεια (τι, όχι;)...
 

Σώνει.
Το τηλεκοντρόλ στο ‟Off
.
Μute. Για πάντα.
Πάμε παιδιά, όλοι μαζί!


Mara Panagiotaki
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

ΕΦΕΤ: Ανάκληση Δημητριακών που τρώνε τα Παιδιά. Ενδέχεται να περιέχουν έντομα

Το εν λόγω προϊόν διατέθηκε στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία «Lidl Hellas».
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση σνακ με καλαμπόκι και φιστίκια, το οποίο ενδέχεται να περιέχει ξένα σώματα (πιθανή παρουσία προνυμφών εντόμου).
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν «Peanut & Corn Flake Clusters», με εμπορική ονομασία «McEnnedy», γερμανικής προέλευσης, σε συσκευασία των 200g, με αριθμό παρτίδας L2107573 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 30.10.2020. 
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε προληπτικά την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. 
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του αναφερόμενου προϊόντος, να μην το καταναλώσουν.

Δείτε όλες τις ανακλήσεις με ένα κλικ εδώ

daddy-cool
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι