Thursday 24 January 2008

Εξαρθρώνεται κύκλωμα παιδόφιλων

24/01/2008
Κοντά στην εξάρθρωση νέου κυκλώματος παιδόφιλων βρίσκεται η ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για επτά άτομα, τα οποία έμπαιναν σε μηχανή αναζήτησης, επισκέπτονταν συγκεκριμένη ιστοσελίδα και κωδικό κατέβαζαν στα κομπιούτερ τους το παράνομο υλικό.

Ήδη, από την αστυνομία έχουν ζητηθεί ήδη στοιχεία από παρόχους ευρυζωνικών υπηρεσιών προκείμενου να εντοπιστούν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις επτά χρηστών - μελών του κυκλώματος.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του κυκλώματος από πληροφορίες που πήραν από διωκτικές αρχές του εξωτερικού.
Την ίδια ώρα, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την αυστηροποίηση των ποινών και τον εκσυγχρονισμό μέτρων προστασίας από παιδόφιλους, παιδεραστές, παραγωγούς και διακινητές υλικού παιδικής πορνογραφίας

Θερίζει η παιδική θνησιμότητα

Πεθαίνουν κάτι λιγότερο από 10.000.000
παιδάκια κάθε χρόνο!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!
Ας κοιμηθούμε ήσυχοι...
Μπορεί οι διεθνείς οργανισμοί να βλέπουν με ικανοποίηση τους αριθμούς των θανάτων να μειώνονται, αυτό ωστόσο είναι ακόμη πολύ υψηλοί για να θεωρούνται ικανοποιητικοί.

Συγκεκριμένα, η θνησιμότητα των παιδιών ηλικίας κάτω των πέντε ετών στον κόσμο έφτασε το 2006 στο χαμηλότερο επίπεδο, περνώντας κάτω από το όριο των 10 εκατομμυρίων θανάτων ετησίως, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Unicef που δημοσιεύθηκε σήμερα στην έδρα της στη Γενεύη.

Στην ίδια έκθεση η υπηρεσία του ΟΗΕ για την προστασία της παιδικής ηλικίας παρατηρεί ωστόσο ότι περισσότερες από 500.000 γυναίκες εξακολουθούν να πεθαίνουν καθε χρόνο στον τοκετό ή από επιλόχειες επιπλοκές. Οι μισοί από τους θανάτους αυτούς σημειώνονται στις χώρες της υποσαχάρειας Αφρικής.
Στην έκθεση προτείνονται τέσσερις απλοί τρόποι για να αυξηθούν οι πιθανότητες επιβίωσης των παιδιών και των μητέρων τους.

Αποκλειστική σίτιση των βρεφών με θηλασμό,
εμβολιασμοί,
κουνουπιέρες και
συμπληρωματική χορήγηση βιταμίνης Α.

Παιδική Προσευχή

Πρωινό άστρο
«Καλέ Θεούλη
εμείς είμαστε καλά.

Κάνε εσύ καλέ Θεούλη,
νάχουν όλα τα παιδάκια,
ένα ποταμάκι γάλα,
μπόλικα αστεράκια,
μπόλικα τραγούδια.

Κάνε εσύ καλέ Θεούλη,
Νάναι όλα καλά,
Έτσι που κι εμείς
Να μην νοιώθουμε ντροπή
Για την τόση μας χαρά»
 Γιάννης Ρίτσος

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki