Sunday 6 August 2017

Κυρίες μου, που πάτε χωρίς ψάθα;
How to Avoid Vaginal Infections in the Summer

Προσοχή στις παγίδες της άμμου και της θάλασσας.  
🌞🌞🌞
Τα θεριεμένα μικρόβια του καλοκαιριού προτιμούν θύματα γένους ... θηλυκού! 
Γυναίκες, προσοχή στις παγίδες της άμμου και της θάλασσας.
How to Avoid Vaginal Infections in the Summer
Το γεννητικό σας σύστημα, χωρίς την άμυνα των χοντρών ρούχων του χειμώνα, είναι τώρα με τις ζέστες ευάλωτο στα μικρόβια και τους μύκητες, που εύκολα μπορούν να προκαλέσουν κάποια κολπίτιδα.
Η αυξημένη ζέστη, ο ιδρώτας, η έκθεση του σώματος στη θάλασσα και την άμμο αποτελούν ένα επιθετικό σύνολο που καλά θα κάνετε να το κρατήσετε σε ... απόσταση χωρίς να στερηθείτε τα καλοκαιρινά σας μπάνια. 
Φροντίστε να μην έρχεστε σε απευθείας επαφή με την άμμο, ξαπλώστε στην ψάθα ή την πετσέτα και προτιμήστε τα φαρδιά και απορροφητικά ρούχα.
................ 
η συνέχεια εδώ

Μόλυνση από Σταφυλόκοκκο - Staphylococcal Infections

Ο σταφυλόκοκκος είναι ένα βακτήριο που μπορεί να μολύνει το ανθρώπινο δέρμα,  τα εσωτερικά όργανα, τα γεννητικά όργανα και μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τροφική δηλητηρίαση.
Ο σταφυλόκοκκος μπορεί να προκαλέσει ερυθρά επίπονα πρηξίματα και φουσκάλες στο δέρμα σε πιο σοβαρές περιπτώσεις μόλυνση στα κόκκαλα του ανθρώπινου σώματος ή και θάνατο.
Ο σταφυλόκοκκος δεν βρίσκεται στον αέρα. 
Ένας άνθρωπος μπορεί να μολυνθεί από σταφυλόκοκκο αν μοιράζεται με κάποιον άλλο που έχει μολυνθεί πετσέτες, αθλητικό εξοπλισμό κλπ.
Μπορεί επίσης να μολυνθεί  από φαγητό το οποίο δεν έχει πλυθεί και δεν έχει απολυμανθεί σωστά.
Το βακτήριο υπάρχει ακόμη και σε καρέκλες, ξαπλώστρες όπου έχει καθίσει κάποιο άτομο που έχει το βακτήριο.
Ακόμη μπορεί να μολυνθεί από μια ανοιχτή πληγή του δέρματος που μπορεί να έρθει σε επαφή με το βακτήριο. Επίσης μπορεί να μολυνθεί από την θάλασσα ή από μια πισίνα που δεν απολυμαίνεται σωστά.
.....
η συνέχεια εδώ

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki