Friday 13 June 2008

Παιδικό βιβλίο για τις πλαστικές επεμβάσεις!

newego_LARGE_t_901_1104845Ένας πλαστικός χειρούργος, στις ΗΠΑ, έγραψε ένα αμφιλεγόμενο παιδικό βιβλίο όπου επεξηγεί τις χειρουργικές επεμβάσεις σώματος, μύτης και στήθους!
Ο Dr Michael Salzhauer, από το Miami, έγραψε το βιβλίο με τίτλο «My Beautiful Mommy book» ( το βιβλίο της όμορφης μαμάς) που είναι πλήρως εικονογραφημένο σε στιλ κινουμένων σχεδίων!

Ο Dr Michael Salzhauer δηλώνει πως το βιβλίο είναι για να βοηθήσει παιδιά ηλικίας 4-7 ετών να προετοιμαστούν για τις πλαστικές επεμβάσεις των γονιών τους και να μην σοκαριστούν από τα αποτελέσματα.
Όμως το βιβλίο όπου αναφέρει την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού όπου η μητέρα του υπεβλήθη σε πλαστικές επεμβάσεις κοιλιάς, μύτης και στήθους έχει δεχθεί σκληρή κριτική στις ΗΠΑ.Το βιβλίο ακολουθεί την μητέρα από την πρώτη της ενημερωτική επίσκεψη στο γιατρό έως την επέμβαση και εξηγεί στα παιδιά αυτό που θα συμβεί.
Ο Dr Michael Salzhauer, πατέρας πέντε παιδιών, εξηγεί πως το βιβλίο δεν είναι το κλασικό παραμύθι που διαβάζουμε στα παιδιά για να κοιμηθούν αλλά ότι εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό!!!!!
Μιχάλης Μπακ
Δε μας εξηγεί ο Dr το σκοπό που εξυπηρετεί
να ενημερωθούμε και μεις οι καθυστερημένοι;;;
Μη χειρότερα!!!

Ορεστιάδα: νεκρά σε ασανσέρ τα δύο αδελφάκια

orestiada Δεν μπορώ να σχολιάσω...

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ

Δε θέλω να παραθέσω από εφημερίδες

κατεβατά ...

ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ

Αρνούμαι να ασχοληθώ με σενάρια...

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ

Κοιτώντας τα ματάκια σας, ΑΪΧΑΝ και ΑΧΜET

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ


ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,

Ο ΑΛΕΞ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;

Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω



Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω
Γαλάτεια και Νίκος Καζατζάκης, 1915

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki