Saturday 15 December 2007

Παιδιά έσωσαν την 11χρονη

Ο προαγωγός της "μάνας" με τον ευηπόληπτο πολίτη των 83 Μαϊων πήγαν στο σχολείο της μικρής για να της ανακοινώσουν ότι πωλήθηκε !!
Πούλησαν το κοριτσάκι!!
Προσπάθησαν να το πάρουν, να το απαγάγουν, μέρα μεσημέρι, στο προαύλιο του σχολείου, για να το δώσουν βορά στα νύχια των όρνεων.
Σαν να μην έφτανε η μέχρι τότε κακοποίηση του.

Τα παιδιά, οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριες του, τα χαμομηλάκια, προστάτεψαν το κορίτσι. Ύψωσαν το ανάστημα τους, φόρεσαν την στολή τους και έγιναν στρατιώτες σε ένα ακήρυχτο πόλεμο και έσωσαν την 11χρονη συμμαθήτρια τους. Κατήγγειλαν το γεγονός και όλα πήραν τον δρόμο τους, όπως τον ξέρουμε μέχρι σήμερα. Για την συνέχεια δεν εγγυώμαστε.
Την συνέχεια την ανέλαβαν οι μεγάλοι.
Οι μεγάλοι που ελπίζουν όλα τα χαμομηλάκια, ότι κάποια φορά θα κάνουν καλά την δουλειά τους.
Αλλά δεν ξέρουν τα χαμομηλάκια, δεν καταλαβαίνουν γιατί:

  • Η γειτονιά δεν μίλησε, αφού γνώριζαν όλοι
  • Δυο οικογένειες εξέδιδαν τα παιδιά τους
  • Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να είναι φοβερά ενοχλημένος
  • Η αντιπολίτευση συνεχίζει να κάνει jogging
  • Η εκκλησία συμμετέχει στα όργια της Αλληλεγύης και της παιδοφιλίας
  • την Κοινωνική Πρόνοια την αντικαθιστά ένα Σωματείο
  • Την δικαστική εξουσία την αντικαθιστά ο Τριανταφυλλόπουλος
  • Την ιστορία την γράφει ο Λιακόπουλος
  • Την τέχνη και το πνεύμα το αντιπροσωπεύουν ο Καρβέλας και ο Λάκης
  • Οι πλούσιοι κάνουν gala στο Εκάλη club για να μαζέψουν κι άλλα λεφτά για να "σώσουν" τα παιδάκια

Κι αφού δεν καταλαβαίνουν, αποφάσισουν να βάλουν την στολή τους και να πάρουν μέρος σ' ένα πόλεμο που δεν κηρύχτηκε ποτέ.

Ας συστρατευτούμε, δεν υπάρχει άλλος, εμείς μείναμε μόνο, οι πολίτες.

Ας κραυγάσουμε για την κατάντια μας

Ας καταγγείλουμε ό,τι πέφτει στην αντίληψη μας και μετά ας καταγγείλουμε κι αυτούς, κυρίως αυτούς, που δεν κάνουν την δουλειά τους.

Να πάρετε το κατάλληλο τηλέφωνο και να καταγγείλετε. Και που να βρείτε το κατάλληλο τηλέφωνο; Κι αν το βρείτε και μιλάει;

Πάρτε το 100 κι αν σας πουν ότι δεν είναι αρμόδιοι να τους πείτε να βρουν "αυτοί" τους αρμόδιους κι αν δεν το κάνουν να τους πείτε ότι θα τους καταγγείλετε και να πάνε να κάνουν την δουλειά τους και να μη ξεχάσουν να πάρουν και τις κάμερες μαζί τους.

Πάρτε το Μέγαρο Μαξίμου, πάρτε την Προεδρία της Δημοκρατίας. Πάρτε όλους, βγείτε στο δρόμο, φωνάξτε, συσπειρωθείτε, ακολουθείστε τα χαμομηλάκια. Δεν υπάρχει άλλος, εμείς μείναμε, οι πολίτες. Πάρτε την υπόθεση στα χέρια σας. Όλοι μαζί.

Η ανοχή είναι συνενοχή.

Όσο τα ανεχόμαστε είμαστε συνένοχοι.

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ...

ΦΡΙΚΗ... Εξέδιδε την 11χρονη κόρη της... (και όχι μόνο...)

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη για το ποστ αυτό.
Συγγνώμη από τα χαμομηλάκια, εκ μέρους της κοινωνίας.
Και, μέρες πούρχονται, μια προσευχή,
και μια έκκληση να σταματήσει, να σταματήσουμε το κακό...
Η ΕΙΔΗΣΗ:
36χρονη φέρεται να εξέδιδε εδώ και 4 χρόνια το 11χρονο κοριτσάκι της, αλλά και το ανήλικο παιδί μιας φίλης της, ενώ στα δύο της αγοράκια, 8 και 9 ετών, ασελγούσε ο φίλος της. Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την Ασφάλεια.

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί σε κάθε υγιή (ηθικό) άνθρωπο η υπόθεση πρωτοφανούς σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών, στην οποία πρωταγωνίστρια φέρεται ότι είναι η ίδια τους η μάνα -καθώς και ο φίλος της- ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι εμπλέκεται ακόμα και ένας παπάς, σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η υπόθεση απασχολεί από χθες το πρωί την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και ήδη εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ αν πράγματι τα γεγονότα διαδραματίστηκαν σύμφωνα με όσα λέγονταν, ξεπερνούν τα όρια της κτηνωδίας.
 
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μια 36χρονη μητέρα τριών παιδιών, ενός κοριτσιού 11 ετών και δύο αγοριών 8 και 9 ετών, εξέδιδε εδώ και τέσσερα χρόνια, από τότε που πέθανε ο άνδρας της, το επτάχρονο τότε κοριτσάκι και το ίδιο έκανε δύο χρόνια αργότερα με το επίσης ανήλικο κοριτσάκι φίλης της, που είχε πάει να μείνει μαζί τους.
Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι βίαζε και ασελγούσε πάνω στα παιδιά και ο φίλος της 36χρονης, 43 χρόνων.

Η ιστορία είναι αρκετά μπερδεμένη και τις λεπτομέρειες προσπαθούσαν να αποσαφηνίσουν μέχρι αργά χθες το βράδυ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, προκειμένου να σχηματίσουν δικογραφία και να στείλουν στον εισαγγελέα τους ενόχους αυτού του συγκλονιστικού εγκλήματος.

Ωστόσο, όπως φαίνεται ότι προέκυπτε από καταθέσεις και αλληλοκατηγορίες, η 36χρονη μετά τον θάνατο του άνδρα της πήγε το ανήλικο κοριτσάκι της σε έναν 83χρονο σήμερα (79 ετών τότε), προκειμένου αυτός να έλθει μαζί του σε σεξουαλική επαφή έναντι του ποσού των 50 ευρώ. Από τότε συνέχισε να το εκδίδει στον ίδιο.
Πριν από δύο χρόνια πήγε στο σπίτι και η φίλη της με τα δυο ανήλικα παιδιά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Πάντα σύμφωνα με τις κατηγορίες από άτομα που φέρεται ότι γνωρίζουν τα γεγονότα, η 36χρονη άρχισε να εκδίδει με τον ίδιο τρόπο και το δεύτερο κοριτσάκι και πάλι στον 83χρονο, αλλά και σε έναν ιερέα της περιοχής, ο οποίος μάλιστα το βίαζε μέσα σε χώρο της εκκλησίας που ιερουργούσε.

Η ανατριχιαστική υπόθεση βγήκε στο φως ύστερα από καταγγελίες συγγενικού προσώπου του δεύτερου κοριτσιού, το οποίο είχε καταλάβει ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Αρχικά προσπάθησε να πάρει το κορίτσι μακριά από τη μητέρα του, αλλά αυτό αντιδρούσε, γι αυτό κατέφυγε στην Αστυνομία.
Σήμερα αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την Ασφάλεια.


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8400&pubid=198441

ΦΡΙΚΗ...

Ο Maurice μου

Αγαπητό μου χαμομηλάκι,






Ποιός θα σταματήσει αυτούς τους υπάνθρωπους με τις καραμπίνες που σκοτώνουν ότι κινείται;

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki