Thursday 16 January 2020

Children of Heaven - MI SMO DECA NEBA

We are children of Heaven our loving Father. All we are and all we have, Comes from the love He gave. Our body and soul, Our humble heart, To love Him with all our mind, our being’s every part.
We are hungry for Heavens only, Hungry for Heaven’s bread, The Earth don’t make us homely, We dream of Eternal instead.
 
We are children of Heaven our Heavenly father, We walk the Earth in body, In spirit we’re rising high. Our God we celebrate, To Him we pray, The Kingdome of Heaven We long to save.

We are hungry for Heavens only, Hungry for Heaven’s bread, The Earth don’t make us homely, We dream of Eternal instead.

We are children of heaven our loving Father. All we are and all we have comes from the love He gave. Consolation and strength, Faith, hope, love, Cause He leads us in every way.

We are hungry for Heavens only, Hungry for Heaven’s bread, The Earth don’t make us homely, We dream of Eternal instead.

Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

Ο πιο εύκολος κορμός Νουτέλας

Πανεύκολος κορμός έτοιμος μέσα σε λίγα μόλις λεπτά
Αυτός ο κορμός σοκολάτας είναι λίγο διαφορετικός, αφού περιέχει νουτέλα αντί για κανονική σοκολάτα αλλά και πολύ εύκολος αφού περιέχει μόλις τρία υλικά!

Εύκολος κορμός Νουτέλας – Υλικά:
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 400 γρ. Νουτέλα
  • 1 1/2 πακέτο μπισκότα
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε καλά την κρέμα γάλακτος, μέχρι να γίνει σαντιγί.
  • Αδειάζουμε τη Νουτέλα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη χτυπημένη σαντιγί.
  • Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν. Σπάμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα και στη συνέχεια τα προσθέτουμε στο μπολ.
  • Ο καλύτερος τρόπος για να τα σπάσεις είναι να χτυπήσεις το πακέτο (πριν το ανοίξεις) με ένα γουδοχέρι.
  • Σε καμία περίπτωση δεν τα βάζουμε στο μπλέντερ γιατί δεν θέλουμε να γίνουν σκόνη. Αδειάζουμε το μείγμα των τριών υλικών σε μια φόρμα και το αφήνουμε στην κατάψυξη για λίγες ώρες.
Από τη μαμά της Έλενας Πάκου

Γράφει: Κωνσταντίνα Μερκούρη
missbloom.gr
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

Υπογεννητικότητα: Η μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα

Κλείνουν σχολεία λόγω έλλειψης παιδιών

Ως το 2035 θα έχουν «εξαφανιστεί» 430.000 μαθητές - Απαιτούνται μέτρα εδώ και τώρα...
Η Ελλάδα εκπέμπει... SOS! Εδώ και χρόνια κρούεται ο κώδωνας του κινδύνου και ζητείται εναγωνίως από τις εκάστοτε κυβερνήσεις να λάβουν άμεσα μέτρα για το ζήτημα της υπογεννητικότητας. Δυστυχώς, τα δραματικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και του ΙΟΒΕ μας επιβεβαιώνουν…

Οι αριθμοί προκαλούν θλίψη και απογοήτευση και μπροστά σε αυτούς απαγορεύεται να κλείνουν τα μάτια, αυτοί που σήμερα έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους.
Σύμφωνα με την έκθεση της Βουλής, η Ελλάδα εξελίσσεται σε μια χώρα... γερόντων, καθώς τα επόμενα τριάντα χρόνια οι θάνατοι θα είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις.

Η Ελλάδα, όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής», δεν γνώρισε μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου την «έκρηξη» των γεννήσεων που σημάδεψε την πλειονότητα των ανεπτυγμένων χωρών του πλανήτη.

Η μεγάλη μείωση των γεννήσεων στα χρόνια της σκληρής κρίσης έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά της στο εκπαιδευτικό σύστημα, καθώς δεκάδες νηπιαγωγεία και δημοτικά κλείνουν κάθε χρόνο.
Σύμφωνα με έρευνα του ΙΟΒΕ, μέχρι το 2035 θα έχουν «εξαφανιστεί» 430.000 μαθητές, το 1/3 όσων φοιτούν σήμερα!
Λόγω έλλειψης μαθητών αποφασίστηκε το κλείσιμο 14 νηπιαγωγείων και 9 δημοτικών σε 19 δήμους της Αττικής, από τη Βούλα και τον Μαραθώνα μέχρι τον Γέρακα και τα Μέγαρα. Όσο για την ελληνική επαρχία, τα στοιχεία είναι απογοητευτικά!

Το βασικότερο πρόβλημα της Ελλάδας, όσο κι αν αυτή τη στιγμή το προσπερνάνε όλοι με γενικές αναφορές και ευχολόγια είναι η ετήσια μείωση του πληθυσμού, που ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις εφιαλτικές προβλέψεις των ειδικών για τον αριθμό των κατοίκων της στα μέσα και κυρίως στα τέλη αυτού του αιώνα.

Αν ως Έλληνες δεν το λάβουμε στα σοβαρά, αν η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση δεν πράξει άμεσα όσα απαιτούνται για να καταπολεμήσει την υπογεννητικότητα και να επιδοτήσει τις ελληνικές οικογένειες να αποκτούν παιδιά, τότε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα μόλις χρόνια, θα αποτελούμε μειονότητα στην ίδια μας την πατρίδα.

newsbomb.gr

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki