Wednesday 2 June 2010

4χρονο κοριτσάκι επιβίωσε μετά απ' την πτώση του από 16οροφο εμπορικό κέντρο στο Χόνγκ Κόνγκ!

Ένα 4χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται καθώς επέζησε μετά από την πτώση του από τον 16 ο όροφο του εμπορικού κέντρου Dragon στο Χονγκ Κονγκ. Το κοριτσάκι το παρέσυρε στο κενό η μητέρα του που αυτοκτόνησε.
Η Λεούνγκ Κα Γι βρέθηκε να έχει τις αισθήσεις και να κλαίει γοερά στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας της, η οποία πήδηξε στο κενό με τη μικρούλα αγκαλιά από το παράθυρο του διαμερίσματος της. Η αυτόχειρας κατά την πτώση της προσέκρουσε στη τσιμεντένια μαρκίζα του πρώτου ορόφου και στη συνέχεια κατέληξε στο πεζοδρόμιο, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η μητέρα , η 41χρονη Λαμ Πο Γιν, εντοπίσθηκε νεκρή και το κοριτσάκι, το μοναδικό παιδί της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα και άλλα τραύματα.
Ο άνεργος πατέρας του παιδιού, ο 28χρονος Λεούνγκ Κα Χο δήλωσε στην αστυνομία ότι κοιμόταν όταν η σύζυγός του κρατώντας το κορίτσι στην αγκαλιά πήδηξε στο κενό και δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό μέχρι τη στιγμή που οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του.
Το γεγονός είναι το τελευταίο μιας σειράς αυτοκτονιών που σημειώνονται στο Χονγκ Κονγκ τους τελευταίους μήνες και εμπλέκονται και παιδιά.
apolitistosteki

Συνελήφθη 32χρονος για «πορνογραφία ανηλίκων»
στο Facebook

Ανήλικες κοπέλες φέρεται ότι «ψάρευε» στο facebook, ένας 32χρονος που συνελήφθη για «πορνογραφία ανηλίκων», στα Εσώβαλτα Πέλλας. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς προσποιούμενος φωτογράφο πρακτορείου φωτομοντέλων με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποσχόμενος υψηλή χρηματική αμοιβή, παραπλανούσε και φωτογράφιζε γυμνές τις κοπέλες, με σκοπό την κυκλοφορία των φωτογραφιών σε χώρες του εξωτερικού. 
Με τον ίδιο τρόπο, τις έπειθε και ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί τους.
Σε έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της ασφάλειας Βέροιας σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), η οποία περιείχε γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών( μία ημεδαπή και μία αλλοδαπή) ηλικίας 16 ετών καθώς και άλλων ανήλικων κοριτσιών των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 32χρονος έβρισκε και προσέγγιζε τις παθούσες μέσω διαδικτύου και ειδικότερα με τη χρήση συγκεκριμένου ψευδωνύμου, σε λογαριασμό που διατηρούσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com, όπου είχαν ανταποκριθεί θετικά σε αίτημα φιλίας του πάνω από 1.500 κορίτσια, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σε έρευνες που ακολούθησαν σε αποθήκη, που είχε μετατρέψει ο ίδιος σε πρόχειρο στούντιο φωτογράφησης και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φωτογραφικές μηχανές, μία ψηφιακή βιντεοκάμερα, μια βάση φωτογραφικής μηχανής (τρίποδας), 28 περιοδικά, 61 DVD ερωτικού περιεχομένου, δύο κάρτες SIM κινητής τηλεφωνίας, δύο φωτογραφικά φιλμ και δύο άλμπουμ, που περιείχαν συνολικά 155 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες κοριτσιών και γυναικών.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάνω από 100 συγκλονιστικές φωτογραφίες, από τη θηριωδία των Ισραηλινών στη Γάζα

Η κτηνωδία των Ισραηλινών δεν έχει όρια.

Ενάμιση χρόνο μετά τον βομβαρδισμό της Γάζας, με την ανοχή των κυβερνήσεων σχεδόν όλου του κόσμου, σκότωσαν εν ψυχρώ δεκάδες εθελοντές στην αποστολή της πρωτοβουλίας: «ένα καράβι για τη Γάζα».
Η κατάληψη σε διεθνή χωρικά ύδατα πλοίων με ελληνική σημαία, (άρα ουσιαστικά, κατάληψη ελληνικού εδάφους) είναι κήρυξη πολέμου προς τη χώρα μας από το Ισραήλ.

Αρχές Ιανουαρίου του 2009, εν μέσω των αποτρόπαιων βομβαρδισμών στη Γάζα, ο κ. Γιάννης Κασελάκης, μας έστειλε πάνω από 100 φωτογραφίες από τις δολοφονικές επιχειρήσεις των ισραηλινών στα παλαιστινιακά εδάφη.
Επειδή οι φωτογραφίες ήταν σοκαριστικές και έξω από κάθε όριο ανθρώπινου πόνου, αποφασίσαμε να μην τις δημοσιεύσουμε καθώς πραγματικά οι εικόνες είναι φρικιαστικές.
Μετά και τη σημερινή όμως, άνανδρη και δολοφονική επίθεση σε πλοία που μετέφεραν εθελοντές και ανθρωπιστική βοήθεια, οι όποιοι ενδοιασμοί μας για την φρικαλεότητα που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, κάμφθηκαν.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να τις δημοσιεύσουμε, καθώς πρέπει να δούμε όλοι μας, την αλήθεια κατάματα.
Έχει μπει ήδη προειδοποίηση περιεχομένου από εμάς, καθώς οι εικόνες σοκάρουν.

περισσότερα εδώ:
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Νεκρός 5χρονος που τον ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο

Ένα τραγικό παιχνίδι φύλαγε η μοίρα για έναν χειρουργό, που ξεκίνησε, όπως κάθε μέρα, να πάει στη δουλεία του, πηγαίνοντας πρώτα τον πεντάχρονο γιο του στο νηπιαγωγείο.
Στη διαδρομή από το σπίτι προς το σχολείο του μικρού, χτύπησε το τηλέφωνο του γιατρού και τον ενημέρωσαν από την κλινική, όπου εργαζόταν, να πάει γρήγορα γιατί κάποιος ασθενής βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και έπρεπε να χειρουργηθεί αμέσως.
Ο γιατρός δεν το σκέφτηκε στιγμή και με την επαγγελματική συνείδηση και την ανθρωπιά που, όπως φαίνεται, τον διέκρινε, έτρεξε να βοηθήσει τον ασθενή συνάνθρωπό του. Άλλαξε πορεία και αντί για το νηπιαγωγείο κατευθύνθηκε αμέσως στην κλινική.
Εκεί όμως, μάλλον από λάθος υπολογισμό της κατάστασης, ο διακεκριμένος ορθοπεδικός, κλείδωσε τον μικρό στο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στο χειρουργείο.
Η εγχείρηση ήταν δύσκολη και κράτησε ώρες. Και ο γιατρός αφοσιώθηκε σε αυτήν, ξεχνώντας ότι άφησε το παιδί του κλειδωμένο στο αυτοκίνητο.
Μετά από εννιά ώρες, η μητέρα πήγε στο νηπιαγωγείο να πάρει το παιδί και πληροφορήθηκε ότι ο πεντάχρονος δεν είχε πάει στο σχολείο. Τηλεφώνησε τότε στον άντρα της, ο οποίος ξαφνιάστηκε και θυμήθηκε ότι είχε αφήσει τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητο.
Μιας και ο ίδιος ήταν ακόμα στο χειρουργείο έστειλε έναν  αναισθησιολόγο να φέρει το παιδί του στο εσωτερικό της κλινικής, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Ο αναισθησιολόγος βρήκε το παιδί νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο, που ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο.
Ο τραγικός πατέρας, που η αμέλεια του οδήγησε στο θάνατο το ίδιο του το παιδί, έπαθε σοκ, ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσει και τις αρχές, κατηγορούμενος για φόνο εξ αμελείας.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στη Λάρνακα και έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κύπρο.

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki