Thursday 11 September 2008

Mωράκια!!.... Kάντε τον κόπο να το δείτε.

Δέστε ομορφιές, δέστε :-)
.


Βρέθηκε στη Κω μετά από 4 χρόνια

Η αρπαγή της μικρής Ντενίζ είχε γίνει μέσα από την αυλή του σπιτιού της ενώ επί χρόνια οι προσπάθειες εντοπισμού της μικρής απαχθείσας απέβαιναν άκαρπες.
Μια συγκλονιστική υπόθεση αρπαγής ανηλίκου αποκαλύφθηκε στη Κω όπου βρέθηκαν τα ίχνη της μικρής Ντενίζ, του κοριτσιού από τη Σικελία που επί τέσσερα χρόνια αγνοούταν.
Το κορίτσι αναγνώρισε μια Ιταλίδα τουρίστρια που παραθέριζε στη Κω όταν αυτό, συνοδευόμενο από μια γυναίκα, την πλησίασε με σκοπό να της πωλήσει κοσμήματα.Η μικρή γνώριζε άπταιστα την Ιταλική γλώσσα, γεγονός που παραξένεψε την Ιταλίδα τουρίστρια.
Όταν η τουρίστρια γύρισε στην Ιταλία, από φωτογραφίες και αφίσες, διαπίστωσε ότι εκείνο το κοριτσάκι έμοιαζε με τη μικρή Ντενίς που είχε εξαφανιστεί από τη Σικελία. Η γυναίκα ενημέρωσε την Ιταλική αστυνομία η οποία με τη σειρά της ανέφερε το περιστατικό στις Ελληνικές αρχές.
Η αστυνομία του νησιού ενημέρωσε την Ιντερπόλ και εντοπίστηκε το παιδί, ενώ συνελήφθη η 30χρονη γυναίκα, Αλβανικής καταγωγής, που το συνόδευε και η οποία ισχυριζόταν πως ήταν η μητέρα του.
Ωστόσο τα αποτελέσματα του DNA διέψευσαν τους ισχυρισμούς της 30χρονης και το δείγμα μεταφέρθηκε στη Σικελία, για να ταυτοποιηθεί με αυτό των πιθανών συγγενών του μικρού κοριτσιού ώστε να αποδειχθεί αν πράγματι πρόκειται για τη μικρή Ντενίς ή όχι.

Καλή σχολική χρονιά στρουμφοχαμομηλάκια...

Εμπρός Στρουμφς,,
Στρουμφάκια στο Σχολείο

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki