Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Επιχείρηση Zeppelin:
5 συλλήψεις για παιδική πορνογραφία

20 σκληρούς δίσκους κατάσχεσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γεμάτους με υλικό παιδικής πορνογραφίας και έβαλε τέλος στη δράση πέντε παιδόφιλων
 
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των δράσεων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου, διενεργήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στοχευμένες έρευνες πανελλαδικά, στο πλαίσιο επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Zeppelin».
Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών αποκαλύφθηκε η δράση πέντε ατόμων που χρησιμοποιώντας 199 διαφορετικές IP διευθύνσεις, που ανήκουν σε διάφορες εταιρίες παροχής υπηρεσιών, κατείχαν και ήταν πρόσφορα για διαμοιρασμό αρχεία που περιείχαν σκληρότατο υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Έτσι οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι ενός Κύπριου στη Θεσσαλονίκη, ενός 48χρονου στους Αγίους Αναργύρους,, ενός 37χρονου στον Κορυδαλλό, ενός 39χρονου στο Χολαργό και ενός 43χρονου στην Αθήνα. Τα στοιχεία που εντοπίστηκαν κατασχέθηκαν και σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους.

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο 51χρονος που έκανε... συλλογή από βίντεο παιδικής πορνογραφίας
Απίστευτα στοιχεία στον σκληρό δίσκο του παιδόφιλου παιδιάτρου - Αποκαλύπτεται νέο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας 

Συνέλαβαν έναν από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους στην Ευρώπη! - Διακινούσε βίντεο με σκληρό παιδικό πορνό στο ίντερνετ

Πάντρεψε τη 12χρονη κόρη του με παιδόφιλο!
29 χρόνια φυλακή στον παιδόφιλο τραγουδιστή που αποπειράθηκε να βιάσει βρέφος!

Τι είναι η ζωή ρε μάνα;


«Η ζωή είναι σαν αυτό το πλεχτό.» 

Και ρώτησε ο νέος τη μάνα του που καθόταν κι έπλεκε ήσυχα στον καναπέ το πλεχτό της, εξοργισμένος από τα περίσσια νιάτα του που παρ' όλο τους το εύρος δεν χωρούσαν το νόημα της ζωής:

— Και δε μου λες ρε μάνα, τι είναι η ζωή; Εσύ ξέρεις;
— Ε, γιε μου, του απάντησε η μάνα καθώς συνέχισε να πλέκει δίχως σταματημό.
«Η ζωή είναι σαν αυτό το πλεχτό. Έρχεσαι στον κόσμο και σου δίνεται ένα κουβάρι κάτι να το κάνεις. Ξεκινάς και πλέκεις και το μόνο που έχεις στο νου σου είναι να το πλέξεις όσο καλύτερα μπορείς. Να καταφέρεις το σχέδιο που έχεις στο νου σου, να μην αφήσεις κενά, οι κόμποι σου να είναι περιποιημένοι και κρυμμένοι. Ε, και καθώς περνούν τα χρόνια, το μόνο που αλλάζει καθώς πλέκεις το πλεχτό σου, είναι πως αρχίζεις και ρίχνεις κλεφτές ματιές στο κουβάρι που τελειώνει και σε πιάνει μια αγωνία μήπως δε σου φτάσει η κλωστή να το τελειώσεις. Αυτή είναι η ζωή γιε μου...»
..............................
Η διήγηση αυτή ουδόλως φανταστική είναι. Μου την ανέφερε ο καρδιακός  φίλος Γ. που είναι σήμερα ένας ωραίος άνθρωπος που αρχίζει και κοιτά μήπως τελειώσει το κουβάρι του  και αγωνιά αν θα του φτάσει η κλωστή. Κι εγώ γελώ μαζί του, γιατί ακόμα δεν καταλαβαίνω.