Friday 9 July 2010

Ζήτημα ζωής για την 4χρονη Γεωργία - Help litlle Georgia

KytheFoundation-19.jpg
Τα περιθώρια για την 4χρονη Γεωργία από τον Έβρο στένεψαν δραματικά.  
Η μικρή μας φίλη πάσχει από καρκίνο και ενώ όλα έδειχναν  ότι εξελίσσονταν ικανοποιητικά ξαφνικά οι όγκοι διπλασιάστηκαν.


Το παιδί πρέπει να πάει επειγόντως στην Γερμανία, ήταν  προγραμματισμένο να πάει στο τέλος του μήνα, αλλά η κατάσταση δεν σηκώνει αναβολές ή καθυστερήσεις. 
Πρέπει να πάει από ΧΤΕΣ !!!!
Σας παρακαλώ βοηθήστε ΑΜΕΣΑ την οικογένεια να αντεπεξέλθει, γιατί οικονομική δυνατότητα δεν υπάρχει.

Για τον σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Αγροτική τράπεζα στο όνομα Γοδόση Μαρία - Γοδόση Γεωργία
 
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ.Λογ/μου:185 01 026731 72 , 
IBAN GR47 0430 1120 0018 5010 2673 172 BIC: ΑΒGRGRAA

Την ευθύνη για την αυθεντικότητα της είδησης αναλαμβάνει το
HELP center.

Σας ευχαριστώ

Συνεχίζεται η εκμετάλλευση ανηλίκων.

Αγαπημένο μου χαμομηλάκι,

1.jpgΣυνεχίζεται η επαιτεία των ανηλίκων γύρω από το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου και στις εισόδους της μεσαιωνικής πόλης.
Τα γνωστά 3 μικρά παιδιά 6-9 ετών με την πίεση της μητέρας τους και με... χρήση μουσικών οργάνων ρίχνουν στο φιλότιμο τους τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων για την συλλογή λίγων ευρώ.
Πολλές φορές η δημοτική αστυνομία τους έχει απομακρύνει αλλά από πληροφόρηση μου είχαμε, δεν είναι στην αρμοδιότητά τους. Ευθύνεται η ελληνική αστυνομία και κυρίως η τουριστική. 
Τα παιδιά λόγω ηλικίας δεν μπορούν να συλληφθούν αλλά και γιατί δεν υπάρχει αρμόδιος εισαγγελέας ανηλίκων. 
Η μόνη λύση είναι να προσαχθούν οι γονείς τους και να τους γίνουν αυστηρές συστάσεις. 
Δεν μπορεί μία οικογένεια αθίγγανων με 3 παιδιά να εκθέτει ένα ολόκληρο νησί...
Είναι πολύ σοβαρό το πρόβλημα και θα πρέπει να λυθεί άμεσα και αποτελεσματικά!

Το χαμομηλάκι λέει
Δεν είναι που εκτίθεται ένα ολόκληρο νησί.
Είναι που τρία χαμομηλάκια έχουν χάσει την παιδική τους ηλικία,
είναι θύματα εκμετάλλευσης και παραμέλησης
και δεν κάνει κάτι μια "αρμόδια" υπηρεσία να τα φροντίσει....
Κατά τη γνώμη μας, αυτό εκθέτει το πανέμορφο νησί μας

Ραφαήλ Παπαδόπουλος: Στη ζωή παίρνει ΑΡΙΣΤΑ!!!

Καλή να 'ναι η πορεία σου Ραφαήλ,
Καλή και Ευλογημένη :)

Η κάθε σου μέρα ένα παράθυρο διάπλατο
στης Χαράς τον ορίζοντα  :)

Με 19.952 μόρια (τρία 20άρια, ένα 19,9 και δύο 19,8) περνάει σε όποια σχολή διαλέξει, όμως αυτός έχει ήδη μία προτίμηση...

Ο Πρώτος των πρώτων, ο Άριστος των αρίστων, ο Νικητής της ζωής, ο Ραφαήλ Παπαδόπουλος, μαθητής του 20ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και Δάσκαλος για όλους μας.
Όπως είπε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε: "Οι περισσότεροι μου προτείνουν να δηλώσω τη Νομική Σχολή, όμως εγώ προτιμώ το τμήμα Πολιτικών Επιστημών. Τα μαθήματα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά μου. Βλέπετε... ευελπιστώ να γίνω πολιτικός"!!!
 
Καλό μου παιδί, Ραφαήλ μου, τι δουλειά έχεις εσύ με όλους αυτούς; Δεν το ξέρεις ότι μόλις καταλάβουν ότι δεν είσαι σαν τα μούτρα τους θα πέσουν να σε φάνε, να σου τσακίσουν τα όνειρα, να σε γκρεμίσουν;
Χίλια εμπόδια θα σου βάλουνε και να τους, ξεκίνησαν ήδη: Διάβασα ότι επισκέφτηκες το τμήμα Πολιτικών Επιστημών της σχολής Οικονομικών, Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και διαπίστωσες ότι
δεν υπάρχουν ειδικές ράμπες, ούτε καμιά άλλη υποδομή για ΑμεΑ...
Ούτε που μπορώ να φανταστώ, εγώ ο "υγιής", πόσες δυσκολίες συνάντησες στη ζωή σου και τα κατάφερες γιατί είσαι αποφασισμένος. Ίσως κι εγώ με αυτή την ανάρτησή μου, να βάζω ένα ακόμη εμπόδιο, ένα ακόμη λιθάρι στον τοίχο των κλισέ και των αποκλεισμών.
Γράψε με λοιπόν κανονικά κι αδιαφόρησε για όσους θέλουν να σε προφυλάξουν από τις "κακοτοπιές". Από κόμπλεξ σου τα λέμε, επειδή εμείς με την ψυχική μας αναπηρία δεν τα καταφέραμε, ενώ εσύ έχεις τις δυνάμεις να τρέξεις, να κάνεις άλματα και να οδηγήσεις κι άλλους με το παράδειγμά σου.
Εσύ κι άλλα παιδιά σαν εσένα ίσως τελικά να είστε η λύση στο πρόβλημα που λέγεται "Ελληνικό βάλτωμα"...
Αν τελικά τα καταφέρεις και σταθείς όρθιος παρά τις τρικλοποδιές και γίνεις πολιτικός, να ξέρεις ότι έχεις ήδη έναν πιστό ψηφοφόρο... 

από aletri

“Η Peace” στο θέατρο Πέτρας

ΣΗΜΕΡΑ, 9 Ιουλίου, 21:30
Είσοδος Δωρεάν
 
Η Τζένη Σακοράφα, ο Νικόλας Πανταζής και τα 41 παιδιά, ηλικίας 3-18 ετών, που απαρτίζουν την Παιδική Σκηνή του Δήμου Μαραθώνα, παρουσιάζουν στο Θέατρο Πέτρας το έργο "Η Peace".
To ταξίδι του Τρυγαίου πάνω στο σκατοζούζουνο για το Βασίλειο των Θεών και την απελευθέρωση της Ειρήνης ξεκινά. 
Για τον ερχομό της Ειρήνης, βοηθά η ειρηνευτική ομάδα, που ονομάζεται "Η Peace".  
Πως, όμως, ο χορός των "H Peace"  θα λύσει τη διαφορά του με τον κόκορα-διερμηνέα, που τον μπερδεύει με το χορό των "Ιππέων" από την άλλη κωμωδία του Αριστοφάνη που έχει τον τίτλο "Ιππείς"; 
Θα καταφέρουν, τελικά, τα παιδιά να διώξουν τον Πόλεμο και να επαναφέρουν την Ειρήνη στον κόσμο; Όλα θα βρουν τη λύση τους μέσα από την παράσταση...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διασκευή : Τζένη Σακοράφα
Σκηνοθεσία : Τζένη Σακοράφα-Νικόλας Πανταζής
Επιλογή κουστουμιών : Τζένη Σακοράφα-Νικόλας Πανταζής
Επιλογή μουσικής : Τζένη Σακοράφα-Νικόλας Πανταζής
Στίχοι τραγουδιών : Τζένη Σακοράφα
Χορογραφίες : Τζένη Σακοράφα-Νικόλας Πανταζής
Χορογραφίες Διχόνοιας-Πολέμου-Ειρήνης : Νεφέλη Σακοράφα
Σκίτσα : Tζένη Σακοράφα
Φωτισμοί-Ήχος-Κάμερα : Δήμος Μαραθώνα

ΔΙΑΝΟΜΗ

Βυργιώτη Μαρία, Φραγκουδάκη Αναστασία, Κολοκύθα Έφη, Φαφούτη Νάσια, Αυγουστάκης Γιώργος, Αναστασιάδου Αγάπη, Σακοράφα Νεφέλη, Ισαακίδης Θωμάς, Ισαακίδη Κατερίνα, Κοζυράκη Αντούλα, Κοντοπούλου Μαρία, Καπασκέλη Μαρία, Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος ,Στάνη Νικόλ, Σαμούχου Εύα, Σαββοπούλου Μαρία, Σαββοπούλου Ξένια, Ψαρομάτης Κώστας, Ψαρομάτης Μιχάλης, Δόριζας Γιάννης, Δόριζα Γεωργία, Βυργιώτη Δήμητρα, Λεντής Μανώλης, Λεντής Αποστόλης, Αυγουστάκης Σπύρος, Σπυρόπουλος Αλέξανδρος, Βασιλόπουλος Γιάννης, Βασιλόπουλος Αποστόλης, Μπάρδης Γιώργος, Μάζελ Νεφέλη, Καρανάσιος Θάνος, Τσόνια Αφεντούλα, Τσόνια Ευαγγελία, Έστες Ευγένιος, Λίλε Μαρκέλα, Ανδρή Μαρία, Ανδρή Βούλα, Γεραμάνης Λεωνίδας, Σακοράφα Τζένη, Πανταζή Δάφνη.

Πληροφoρίες:
ΠΟΥ: Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη, Αττική
ΠΟΣΟ: Είσοδος Δωρεάν
ΠΟΤΕ: 9 Ιουλίου, 21:30
enet

Η σκοτεινή πλευρά της πασαρέλας... Και είναι ακόμα παιδιά 😢 Tom Nicon's fatal fall poses more questions about fashion and its victims

«Όσους πιο πολλούς υλιστικούς στόχους εκπληρώνουν οι άνθρωποι τόσο πιο αρνητικά συναισθήματα τρέφουν, όπως ντροπή, θυμό και άγχος».

Αρκετές είναι οι αυτοκτονίες που έχουν συγκλονίσει τον κόσμο της μόδας και εγείρουν πλήθος ερωτημάτων σχετικά με τα αίτια που τους οδηγούν στον θάνατο
22 YEAR old model, Tom Nicon who hailed from Burberry has committed suicide. He killed himself after he broke up from his girlfriend. Nicon was seen as a prodigy and had planned to start Milan fashion week. It seems a bad year or the fashion world...

Το σκοτεινό πρόσωπό του έδειξε για άλλη μία φορά ο κόσμος της μόδας, μετά την αυτοκτονία πριν από δέκα ημέρες του Γάλλου Τομ Νικόν, μοντέλου που είχε συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως Burberry, Versace, Louis Vuitton και Hugo Boss. 

Πρόκειται για την τελευταία μιας σειράς αυτοκτονιών μοντέλων αλλά και του τρομερού παιδιού της μόδας, του μόδιστρου Αλεξάντερ ΜακΚουίν, που έχουν συγκλονίσει τον χώρο της μόδας και που έχουν εγείρει πλήθος ερωτημάτων σχετικά με τα αίτια που οδηγούν νέους, όμορφους, πλούσιους και πετυχημένους νέους ανθρώπους στην αυτοκτονία.
Noemie Lenoir
Μια επιστημονική απάντηση δόθηκε πέρυσι όταν δημοσιεύτηκε έρευνα του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ, η οποία κατέληγε στο συμπέρασμα πως όταν κανείς τα έχει όλα -λεφτά, δόξα και ομορφιά- μπορεί να είναι στην πραγματικότητα δυστυχισμένος.  
«Οι άνθρωποι πιστεύουν πως είναι σημαντικό να έχουν στόχους και πως θα είναι ευτυχισμένοι όταν τους εκπληρώσουν», επισημαίνεται, «ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για όλους τους στόχους», εξηγεί ο επικεφαλής της έρευνας Έντουαρντ Ντέτσι, καθηγητής Ψυχολογίας.
«Παρόλο που η επικρατούσα κουλτούρα δίνει έμφαση στον πλούτο και στη δόξα, δεν σημαίνει πως αυτά οδηγούν στην ευτυχία. Αντιθέτως, όσους πιο πολλούς υλιστικούς στόχους εκπληρώνουν οι άνθρωποι τόσο πιο αρνητικά συναισθήματα τρέφουν, όπως ντροπή, θυμό και άγχος».
Αυτά τα συμπεράσματα σαφώς δίνουν μια απάντηση για το αυξημένο ποσοστό αυτοκτονιών μοντέλων, ενώ και ο διάσημος μόδιστρος Τζόρτζιο Αρμάνι πρόσθεσε και ακόμα μία δικιά του εξήγηση:  
«Ο κόσμος της μόδας σχετίζεται με τη νιότη, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να νομίζουν ότι η ζωή τελειώνει στα 22».
 

Διάσημος πιανίστας συνελήφθη για παιδεραστία
Russian Pianist Charged with Raping Thai Boy

Στη σύλληψη του παγκοσμίου φήμης Ρώσου πιανίστα και συνθέτη, Μιχαήλ Πλέτνιεφ, προχώρησε η αστυνομία της Ταϊλάνδης με την κατηγορία της παιδεραστίας.

Ο 53χρονος Πλέτνιεφ συνελήφθη την Δευτέρα στην Πατάγια, γνωστό παράκτιο θέρετρο της Ταϊλάνδης, και σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για το βιασμό ενός 14χρονου Ταϊλανδού.

Thanyarat Doksone
Bangkok The Associated Press
Internationally acclaimed Russian pianist and conductor Mikhail Vasillievich Pletnev has been charged with raping a 14-year-old boy in a Thai beach town, police said Wednesday. 

... έχει ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Διάσημος πιανίστας συνελήφθη για παιδεραστία
Το διάσημο κτήνος... Εμείς εδώ, δεν αποκαλύπτουμε την ταυτότητά τους...
Mikhail Vasilievich Pletnev, the founder of the Russian National Orchestra, was charged Tuesday with rape and appearing in compromising photographs with several other boys, said police Lt. Col. Creetha Tankanarat. 

«Το αγόρι συμφώνησε να καταθέσει εναντίον του και θα προχωρήσουμε στην εκδίκαση της υπόθεσης», δήλωσε στέλεχος της διεύθυνσης προστασίας των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών της αστυνομίας της Ταϊλάνδης.
Εάν κριθεί ένοχος ο Πλέτνιεφ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών.
Ο Ρώσος μουσικός παραθέριζε συχνά στην Πατάγια, 100 χλμ. νοτιοανατολικά της Μπανγκόκ, όπου είχε αγοράσει αρκετά σπίτια και είχε ιδρύσει ωδείο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Σύμφωνα με οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών στην Πατάγια ο πιανίστας έχει ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο θέρετρο, το οποίο έχει γίνει διαβόητο, καθώς «προσφέρει» αχαλίνωτη νυχτερινή διασκέδαση και διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πορνείας.
«Συγκεντρώναμε στοιχεία εναντίον του εδώ και καιρό», είπε αξιωματούχος της αστυνομίας στην περιοχή, αναφερόμενος στο Ρώσο μουσικό.

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki