Thursday 4 September 2008

Ψυχικά ασθενείς οι παιδόφιλοι ή «Λίγη τσίπα κύριοι επιστήμονες»

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2008, 20 άτομα συνελήφθησαν για διακίνηση και εμπορία παιδικού πορνογραφικού υλικού. (Εδώ κι εδώ).
Οι διωκόμενοι, πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας, όπως έγραψαν και είπαν όλα τα μέσα μαζική ενημέρωσης. Αστυνομικός, πολιτικός μηχανικός, ναυτεργάτης, οδηγός φορτηγού, γραφίστας, παντρεμένοι, γονείς ανήλικων παιδιών, από όλα τα μέρη της Ελλάδας, μέλη κυκλώματος διακίνησης παιδικής πορνογραφίας σε 75 χώρες.
 
Στον Alter βγήκαν οι κύριοι Σούρας και Πιπερόπουλος και διέγνωσαν ότι πρόκειται για ψυχικά ασθενείς που χρήζουν θεραπείας.
Ο Γιώργος Πιπερόπουλος Δρ. Κοινωνιολογίας-Ψυχολογίας, καθηγητής Επικοινωνιολογίας και Πρόεδρος στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζει τις επιστήμες της συμπεριφοράς και τις υπηρετεί.

Ο Δημήτριος Σούρας του Γεωργίου γεννήθηκε το 1952 στον Βόλο όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Στην συνέχεια σπούδασε στην Ιατρική Σχολή και εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική σε διάφορα νοσοκομεία των Αθηνών και του εξωτερικού (Ιταλία, Γαλλία, Αμερική). Εργάζεται ως ιδιώτης ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής τα τελευταία 20 χρόνια, είναι Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Metropolitan".
Στο Βήμα, Κυριακή 10 Αυγούστου 2008 - Αρ. Φύλλου 15432, ο Κ. Βίδος έγραφε: «Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον Δ. Σούρα να θεωρητικολογεί και να καταγγέλλει. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τον Γ. Πιπερόπουλο να βγάζει λόγους μπερδεύοντας την τηλεόραση με τις αίθουσες διαλέξεων όπου ξετύλιγε την καριέρα του προτού ανακαλύψει τα στούντιο.» Το Βήμα

Το Σάββατο, 2 Αυγούστου 2008, στο Βήμα, ο Κοσμάς Βίδος έγραφε: «Ο κανιβαλισμός των καναλιών σε σχέση με τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου καλά κρατεί.  Με κάθε λεπτομέρεια βγαίνουν και συζητούν όλοι τι ακριβώς έκαναν το θύμα και ο θύτης.  Εμετική κατάσταση.  Κορυφαίοι στον «χορό» οι επιστήμονες(;) που κάνουν καριέρα στα κανάλια.  Η ψυχολόγος Τένια Μακρή, η οποία βγήκε και είπε τέρατα στις ειδήσεις του Αlter, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος οι οποίοι, αφού βγήκαν ο καθένας μόνος του, χθες το ...» Το Βήμα

Δεν μου λέτε, εσείς, επιστήμονες της πρόχειρης και ανεύθυνης διάγνωσης, της άκρατης προβολής του εαυτού σας, πέστε μου σας παρακαλώ: Είκοσι (20) καθάρματα, 20 εγκληματίες, που συνεννοήθηκαν και διακινούσαν πορνογραφικό παιδικό υλικό, σε όλα τα σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία με 75 χώρες, είναι ψυχικά ασθενείς;

Που το ξέρετε εσείς ότι είναι ψυχικά ασθενείς; Τους εξετάσατε; Μιλήσατε μαζί τους; Τους είδατε καν έστω από μακριά;
Είναι δυνατόν, 20, ολογράφως είκοσι, άτομα, αρχιφύλακας, πολιτικός μηχανικός, ναυτεργάτης και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να είναι ψυχικά ασθενείς;

Πελατεία ψάχνετε, το ξέρουμε, διαφήμιση έκανε ο Σούρας κι από την τηλεόραση και καλούσε κόσμο για «τζάμπα» παρουσιάσεις το Σαββατοκύριακο, αλλά να θέλετε η πελατεία σας να περιλαμβάνει και το θύμα και τον θύτη είναι άνω ποταμών.

Αλλά, δεν κάνετε λάθος κύριοι, και αυτό είναι το ατόπημα σας τουλάχιστον. Είναι εσκεμμένη η δήλωσή σας. Γνωρίζετε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι ψυχικά ασθενείς 20 εγκληματίες ταυτόχρονα και αυτό που κάνετε είναι εγκληματικό. Καλλιεργείτε «οικεία» εικόνα για τους εγκληματίες. Επίτηδες, τους θέλετε πελάτες και πελάτες θέλετε και την τηλεόραση, γι αυτό λέτε διάφορα, ό,τι κατά την γνώμη σας, εκείνη την ώρα πουλάει περισσότερο.

1-5 δις ευρώ ο τζίρος της παιδικής πορνογραφίας. Ανταγωνίζεται πλέον τον τζίρο της εμπορίας της κόκας. 1-5 δις ευρώ το ακουμπάνε ψυχικά ασθενείς;

Ο Παιδόφιλος, δεν είναι άρρωστος. Ο παιδόφιλος, ο παιδοβάτης είναι εγκληματίας καθ’ έξη. Αγοράζει το προϊόν του και το μεταπουλά. Εμπορεύεται παιδάκια.

Ο διακινητής του υλικού τρέφει το κύκλωμα, το ταΐζει για να βγάζει φράγκα. Δεν υπάρχει αθώος λόγω ασθένειας. Αυτός που παίρνει βιάγκρα για να βιάσει ένα παιδάκι δεν είναι ασθενής, είναι ψυχρός δολοφόνος με την πεποίθηση ότι θα παραμείνει ασύλληπτος και αν ποτέ συλληφθεί ξέρει ότι ένας Σούρας κι ένας Πιπερόπουλος θα τον προστατεύσουν. Θα γνωματεύσουν για την «ασθένεια» του και μετά θα γνωματεύσουν για την «ίαση» του και θα τον βγάλουν έξω για να ξανακάνει τα ίδια.

Ξέρετε ότι η σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού, ο βιασμός είναι διαρκής θάνατος; Αν επιζήσει βέβαια το παιδάκι. Ποτέ δεν συνέρχεται, ποτέ, το καταλαβαίνετε;

Λίγη τσίπα κύριοι επιστήμονες, λίγη τσίπα, παρακαλώ.

Το χαμομηλάκι

Για την Ευγενία Ξεφτέρη

Το όνομά της, Ευγενία Ξεφτέρη.
Ένα τυφλό αηδονάκι, που όσα δεν μπορεί να δει με τα ματάκια του τα τραγουδάει με την καρδιά του.
Δάσκαλός της ο π. Θεόδωρος Τσαμπατζίδης,
Σχολειό της το Μουσικό Γυμνάσιο - Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Η Ευγενία Ξεφτέρη τραγουδά σε σχολική εορτή σε πρώτη εκτέλεση μουσική σύνθεση για τον Καραϊσκάκη. Η ερμηνεία της είναι εκπληκτική
Τη συνοδεύει η Νεανική χορωδία Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα Καλαμαριάς

Χαρά να την ακούς, ευφροσύνη ψυχής η φωνούλα της.
Μάθημα ζωής η δύναμή της.
Μάθημα για όλους εμάς τους μεμψίμοιρους ανοιχτομάτηδες που βλέπουμε αλλά δεν κατανοούμε,
που την ουσία χάνουμε 
και στα μικρά και ανόητα στεκόμαστε.
Μπράβο Ευγενία,
χίλια μπράβο σε σένα, στους καλούς σου γονείς 
και στον άξιο δάσκαλό σου.

Παιδική πορνογραφία από άτομα υπεράνω υποψίας

Άτομα υπεράνω υποψίας εμπλέκονται στη νέα υπόθεση διακίνησης σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, που αποκαλύφθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας, στο πλαίσιο γιγαντιαίας επιχείρησης υπό την αιγίδα της Ιντερπόλ, που έγινε ταυτόχρονα τις τελευταίες τρεις μέρες σε 75 χώρες του πλανήτη.
Πρόκειται για τη συνέχεια της επιχείρησης με την κωδική ονομασία "Καρουσέλ-1", που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο, η οποία είχε την κωδική ονομασία "Καρουσέλ-2".
Στη λίστα των κατηγορουμένων συμπεριλαμβάνονται ένας 42χρονος αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ, που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, ένας πολιτικός μηχανικός, ένας ναυτεργάτης, ένας οδηγός φορτηγού, ένας γραφίστας και άλλα 16 άτομα από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Εννέα συνελήφθησαν χτες στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για άλλα 11 άτομα, στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, το Αγρίνιο και το Ηράκλειο της Κρήτης. Πέντε εξ αυτών έχουν ήδη προφυλακιστεί. Οι περισσότεροι από τους κατηγορουμένους είναι παντρεμένοι και γονείς ανήλικων παιδιών.
Ωστόσο αυτοί οι άνθρωποι «απολάμβαναν» στο Ίντερνετ σκηνές με παιδιά που προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό. Το αρρωστημένο πάθος ορισμένων, ήταν τόσο μεγάλο, που τους έκανε να «κατεβάζουν» από το Ίντερνετ υλικό παιδικής πορνογραφίας, ακόμα και όταν απουσίαζαν από το σπίτι τους. Είχαν ενεργοποιήσει ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων παιδικής πορνογραφίας, με άλλους παιδόφιλους σε διάφορα μέρη του πλανήτη.
Τα παιδιά που εμφανίζονται στα βίντεο και τις φωτογραφίες, που σύμφωνα με την Αστυνομία είναι ηλικίας από λίγων μηνών μέχρι εννέα ετών, κατάγονται κατά πάσα πιθανότητα από τη Βραζιλία, όπου γινόταν και η παραγωγή των βίντεο.
Στην κατοχή των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 57 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα εικονογραφημένο περιοδικό με θέματα πορνογραφίας ανηλίκων και πλήθος ψηφιακών δίσκων (CD-dvd) που περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Το υλικό αυτό ισοδυναμεί με 15.000 ώρες προβολής βίντεο ή με 250.000 φωτογραφίες και το διακινούσαν μεταξύ τους οι παιδόφιλοι σε κάθε γωνιά της γης με τη χρήση του προγράμματος ανταλλαγής αρχείων, EMULE.
Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει οικονομικό όφελος των δραστών από τη διακίνηση του υλικού, κάτι που θα διερευνηθεί μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου.

πηγή: naftemporiki.gr

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki