Sunday 30 June 2019

«Antetokounbros Academy» - Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ιδρύουν Ακαδημία Μπάσκετ για Άπορα Παιδιά

Το ανακοίνωσαν από τα Σεπόλια. 
Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετκούνμπο ανακοίνωσαν τη δημιουργία ακαδημίας μπάσκετ για παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν το όνειρό τους.
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο συγκινούν ακόμη περισσότερο καθώς απόψε από τα Σεπόλια ανακοίνωσαν την δημιουργία ακαδημίας μπάσκετ για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. 
 Όπως ενημέρωσαν ο Γιάννης κι ο Θανάσης απόψε το όνομα αυτής θα είναι «Antetokounbros Academy» και στόχος θα είναι να βοηθήσει όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. 
Η Ακαδημία ιδρύεται σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση.

Ο Γιάννης και τα αδέρφια του βρέθηκαν απόψε στα Σεπολια για το τουρνουά Antetokoubros 3on3 και αποθεώθηκαν από χιλιάδες φανς. 
Το «Antetokounbros» προσέλκυσε χιλιάδες φιλάθλους, απλό κόσμο που θέλησε να δει από κοντά τον MVP του ΝΒΑ και να απολαύσει μπάσκετ. 
Ακόμη και στις ταράτσες των πολυκατοικιών βρέθηκαν κάποιοι, για να τον δουν και να τον χειροκροτήσουν. 
Ο "Greek Freak" γνώρισε την αποθέωση, όταν έκανε την εμφάνισή του. 
«Είναι φανταστικά. Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα γινόταν αυτό; Ανατριχιάζω με αυτό που συμβαίνει σήμερα Όσα κι αν καταφέρεις, το θέμα είναι να μη ξεχνάς από πού ξεκίνησες. Θέλω πάντα να ξεκινώ από τα Σεπόλια. Όπως έγινε και πέρυσι, έτσι και φέτος» σχολίασε ο MVP.

www.lifo.gr
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

Γράψε ένα παραμύθι μαζί με το παιδί σου

Η τέλεια καλοκαιρινή δραστηριότητα για τη μαμά, τον μπαμπά και το παιδί
Αν το παιδάκι σας λατρεύει τα εικονογραφημένα παραμύθια, μια πρωτότυπη ιδέα για να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας, τώρα που έκλεισαν τα σχολεία, είναι να φτιάξετε το δικό σας παραμύθι.
Πώς να φτιάξετε το δικό σας παραμύθι;
Παίρνετε ένα τεράστιο χοντρό τετράδιο με λευκές σελίδες. 

Ζητήστε τώρα από το παιδάκι σας, να διαλέξει εικόνες από ζωάκια, δράκους, κάστρα, πρίγκιπες, περίεργα αντικείμενα, από παλιά βιβλία, ή παιδικά περιοδικά, που δεν τα χρειάζεστε. 

Μετά κόψτε τις εικόνες και ζητήστε του να φτιάξει μια δική του ιστορία, που να έχει σχέση με τις εικόνες που κόψατε. 
(Εννοείται ότι όπου η υπόθεση κολλάει, μπορείτε να βάζετε κι εσείς λίγο το χεράκι σας για να προχωρήσει η ιστορία.)

Όταν το παραμύθι ολοκληρωθεί, θα κολλήσετε τις εικόνες σε κάθε δισέλιδο του τετραδίου και στο κενό θα γράψετε την διήγηση που αντιστοιχεί σε κάθε εικόνα. 
Ακόμη καλύτερα αν την γράψει το ίδιο το παιδί. 

Μην ξεχάσετε να γράψετε στην αρχή το όνομα του παιδιού, την ημερομηνία, τον τόπο που γράφτηκε το παραμύθι και βέβαια που το αφιερώνει.
Δεν υπάρχει πιο ενδιαφέρουσα δραστηριότητα για να καλλιεργήσετε την φαντασία και την δημιουργικότητα ενός μικρού παιδιού.
Στο τέλος ο μικρός συγγραφέας θα είναι απόλυτα υπερήφανος για το δημιούργημά του και θα το δείχνει σε όλο τον κόσμο!

allyou.gr
star.gr
Φιλοξενία: Το Χαμομηλάκι

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki