Thursday 8 September 2011

Καμαρώστε κριτές! Εντυσαν 3χρονο κοριτσάκι πόρνη και γελούσαν - Toddlers and Tiaras: 3 Year Old Dressed As Prostitute

Καμαρώστε μανάδες!! Καμαρώστε το κοινό!!
Και μη χειρότερα...

*****************
Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ως προς τον ξεπεσμό τόσο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, όσο και γενικότερα των αξιών. Απλώς πλέον αυτά, αντικατοπτρίζονται και στην τηλεόραση. Το «φωνάζουν» κιόλας. Το διατυμπανίζουν όσοι ασχολούνται με ριάλιτι !!

Η πορνοποίηση μιας γενιάς

«Κάνουμε τα πάντα για την τηλεθέαση
και θα πέσουμε όσο πιο χαμηλά γίνεται» .
Γι’ αυτό, οι υπεύθυνοι του προγράμματος Tiaras and Toddlers παρότρυναν τις μαμάδες των τρίχρονων κοριτσιών να τα ντύσουν πόρνες, με το αιτιολογικό ότι θα μιμηθούν την Julia Roberts, ως συνοδό πολυτελείας του Richard Gere στην ταινία Pretty woman.

Το trailer του νέου επεισοδίου του προγράμματος, το οποίο υποτίθεται ότι κάνει καλλιστεία για μικρά κορίτσια, δείχνει ένα τρίχρονο κοριτσάκι, ντυμένο με μαύρες δερμάτινες μπότες και φόρεμα πανομοιότυπο με αυτό που φορούσε η Julia Roberts στην ταινία, μπλε από την μέση και κάτω και λευκό από την μέση και πάνω, ενώ του έχουν φορέσει και κατάξανθη περούκα. Κι όλα αυτά, μετά τις εικόνες που κυκλοφόρησαν, στις οποίες διακρίνεται ένα τετράχρονο παιδί με ψεύτικο στήθος και πρόσθετα οπίσθια να παριστάνει την Dolly Parton.
Η τραγικότητα του θέματος δεν σταματά στα πρότυπα που περνούν τόσο οι γονείς, όσο και οι άνθρωποι της τηλεόρασης στα μικρά παιδιά. Δεν σταματά στο ότι τα πρώτα πράγματα που γνωρίζει ένα παιδί είναι πώς να κάνει πασαρέλα με εμφάνιση ιερόδουλης, πώς να βάφεται και πώς να ιντριγκάρει το κοινό με το κούνημα των γοφών του και τους γεμάτο υπονοούμενα μορφασμούς του.
Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο you tube διακρίνονται οι κριτές να γελούν με το θέαμα της μικρούλας, ενώ το κοινό χειροκροτεί και επικροτεί ακόμη και με επιφωνήματα την στιγμή που το παιδί κάνει πασαρέλα με αυτήν την εμφάνιση.

Καλύτερα με τους εαυτούς σας να γελάσετε. Ή καλύτερα να κλάψετε, όχι τόσο επειδή δεν υπάρχει κανένας σεβασμός. Εάν δεν σέβεστε τους εαυτούς σας, τουλάχιστον σεβαστείτε τα παιδιά.
«Η Julia Roberts είναι πολύ όμορφη γυναίκα στο Pretty Woman ως ιερόδουλη. Εγώ δεν θα άφηνα ποτέ το παιδί μου να κάνει κάτι τέτοιο», είπε η μητέρα της μικρής.
 
**********************************
Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Τα κάνατε ήδη όλα. Μπορεί να είστε πλουσιότερη κατά πολλές χιλιάδες δολάρια, σίγουρα όμως είστε πάμπτωχη σε αισθήματα και λογική του τί είναι ηθικό. Και δη για ένα παιδί. Όπως επίσης και άλλα 1100 ζευγάρια περίπου που κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής για τα παιδιά τους στο ριάλιτι. Τα λόγια είναι περιττά. Απλά τραγικό. Τίποτε άλλο.

από alepoy

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki