Friday 9 March 2007

Παιδιά έρμαια στις αρρωστημένες διαστροφές ενηλίκων για λίγα ευρώ

Ανησυχητικές διαστάσεις προσλαμβάνει η παιδεραστία και στην χώρα μας. Αδίστακτα κυκλώματα εμπορεύονται παιδικές ψυχές με σκοπό το κέρδος, ενώ δεν διστάζουν να προωθήσουν το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τα στοιχεία, περίπου 1 εκατομμύριο παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο πέφτουν καθημερινά θύματα παιδεραστίας. Στην Ελλάδα, παιδιά -κυρίως μεταναστών- οδηγούνται από ενήλικες στους αγνώστους, που κρύβουν τη διαστροφή τους. Στις εικόνες που κατέγραψε στο ρεπορτάζ του πριν από μήνες ο Σπύρος Λάμπρου, είχε αποκαλυφθεί πλήρως πως τα παιδιά γίνονται εμπόρευμα.
 
Μέχρι πρόσφατα η διακίνηση και η δημιουργία πορνογραφικού υλικού με παιδιά δεν αποτελούσε αδίκημα. Αν οι Αρχές διαπίστωναν ότι ο δημιουργός του υλικού δεν πληρωνόταν από τους αρρώστους πελάτες του, τότε μπορούσε να αφεθεί μέχρι και ελεύθερος. Η παιδεραστία δεν αντιμετωπίζεται από το νόμο όπως η διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Όμως στην περίπτωση του 47χρονου από την Έδεσσα, ο βιασμός των αγοριών ακολουθούσε την υποχρεωτική προβολή πορνογραφικού υλικού. Την ίδια διαστροφή είχε και ο υποδηματοποιός του Κολωνού, που συνελήφθη το 2003. Ο παιδεραστής που βίαζε δύο ανήλικα κορίτσια για τουλάχιστον 3 χρόνια, είχε ισχυριστεί ότι εξαγόρασε τη σιωπή των γονιών ενός εκ των θυμάτων του, πληρώνοντας 1.500 ευρώ.

Στην Ολλανδία, τα στελέχη του κόμματος των παιδόφιλων ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους παιδεραστές. Στο διαδίκτυο οι έμποροι των εικόνων με παιδιά που βιάζονται, ισχυρίζονται ότι δεν κερδίζουν από τη διακίνηση αυτού του υλικού. Στην Ελλάδα, οι παιδεραστές κρύβονται πίσω από το τρόμο που προκαλούν στα παιδικά προσωπάκια.
 


4.1.2007
ΠΗΓΗ:ALPHA TV

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki