Κραυγή απόγνωσης από διάσημη τραγουδίστρια που είδε να χάνεται ο γιός της, οι συγγενείς της, οι φίλοι και ο σύντροφος της και να της κάνει πρόταση γάμου με διαμαντένιο κολιέ ένας τελείως άγνωστος.
Συγκλονίζει την Αγγλία με την απίστευτη περιπέτεια της η τραγουδίστρια Carolyn Owlett, μέλος του γυναικείου γκρουπ 411,που ιδίως το 2004 είχε κάνει πολύ μεγάλες επιτυχίες.
Πριν από λίγες ημέρες η Carolyn βρισκόταν σε έναν από τους κεντρικότερους σταθμούς του μετρό στο Λονδίνο, γυρνώντας σπίτι, όπως κάθε απόγευμα μετά τη δουλειά.
Τότε ένας τελείως άγνωστος την πλησίασε και της ψιθύρισε στο αυτί πως την αγαπάει και της προσέφερε ένα διαμαντένιο κολιέ.
Η Carolyn τρομοκρατημένη τον απώθησε και πριν μπει στο συρμό, άκουγε εμβρόντητη τον πληγωμένο άγνωστο να της ''θυμίζει'' πως έχουν σχέση 17 μήνες, πως είχε έρθει από το Βέλγιο για να την δει και απίστευτες λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.
Ο εφιάλτης της είχε μόλις αρχίσει!
Μόλις μπήκε στο σπίτι διηγήθηκε τα πάντα στο σύντροφο της και το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται.
Όπως αποδείχτηκε, μια 21χρονη από το Βέλγιο είχε οικειοποιηθεί όλη της τη ζωή.
Δηλαδή είχε κλέψει την ταυτότητα της στο Facebook ''στήνοντας'' email και λογαριασμό Facebook στο όνομα της, ''βούτηξε'' και παραποίησε 2.000 φωτογραφίες της τραγουδίστριας από το διαδίκτυο και στο τέλος έγινε ''φίλη'' με τους συγγενείς και τους φίλους της πραγματικής Carolyn.
Μετά χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και περιστατικά από τη ζωή της τραγουδίστριας, η Βελγίδα εμφανιζόταν ως μητέρα του 3χρονου γιου της Carolyn και έκανε cyber σχέση με έναν Βέλγο, αυτόν δηλαδή που εμφανίστηκε στο μετρό και έκανε επίσης cyber σεξ με άνδρες από Τουρκία και Αφρική.
Ο σύντροφος της πραγματικής Carolyn, επικοινώνησε μέσω Internet με τον απογοητευμένο Βέλγο και μέσω αυτού έφτασε στην 21χρονη που είχε παγιδέψει τους πάντες.
Η τελευταία εξήγησε στην τραγουδίστρια πως την ''έκλεψε'' επειδή ήταν το είδωλο της και αφού της ζήτησε συγγνώμη,έσβησε όλα της τα ηλεκτρονικά ίχνη και έτσι απλά εξαφανίστηκε.
http://avantgarde2009.wordpress.com/2010/10/28/eικονική-πραγματικότητα-παθητικότητ/#more-1581
ReplyDelete