Friday 19 November 2010

Μάχη για καταπολέμηση του τετάνου
UNICEF - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ- on maternal and neonatal tetanus

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει καθοριστικά στην ευαισθητοποίηση του κοινού και στην επιτυχία της εκστρατείας. 

Πρόσφατα ταξίδεψε στην Ακτή του Ελεφαντοστού - ντοκιμαντέρ από αυτό το ταξίδι προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης-, όπου επισκέφθηκε προγράμματα που υποστηρίζονται από τη UNICEF και είδε από κοντά την εφαρμογή της εκστρατείας για την καταπολέμηση του μητρικού και νεογνικού τετάνου.


«Στην Ακτή Ελεφαντοστού μπόρεσα να δω τα θετικά αποτελέσματα του προγράμματος εμβολιασμών και πόσο άμεσα βοηθούν τις μαμάδες και τα μικρά τους. Αυτοί οι εμβολιασμοί είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για γυναίκες και μωρά που ζουν κάτω από αδιανόητες συνθήκες, χωρίς ούτε καν τις πλέον βασικές παροχές.
Γι’ αυτό η συμμετοχή όλων είναι πολύ σημαντική. Είναι τιμή μου να είμαι και φέτος πρέσβειρα της εκστρατείας κατά του νεογνικού τετάνου, μιας ασθένειας που στερεί τη ζωή σε χιλιάδες παιδιά και μαμάδες κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο. Όλες οι μαμάδες μπορούμε να βοηθήσουμε, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

έθνος

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki