Sunday 17 July 2011

Μια ταινία για όλα «τα Αόρατα Παιδιά»
All the Invisible Children

Επτά διαφορετικές ιστορίες σε διαφορετικές περιοχές με παιδάκια πλούσια, φτωχά, άστεγα, που κινδυνεύουν από πολέμους και διαμελισμό σε μια συγκλονιστική δημιουργία. 
 .
«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ». 
Αντιπροσωπεύοντας επτά διαφορετικές εθνικότητες ή γεωγραφικές περιοχές, το κάθε ξεχωριστό κομμάτι αναλαμβάνει να σκιαγραφήσει τις ζωές και τις συνθήκες της πιο αδικημένης ίσως «μειονότητας» στις σύγχρονες κοινωνίες: εκείνης των μικρών παιδιών. 

All the Invisible Children

Όλα τα αόρατα παιδιά
Μια ταινία για όλα τα αόρατα παιδιά, σε κάθε γωνιά της γης. Για όλα τα παιδιά του πολέμου, τα παιδιά της πείνας, τα παιδιά της φτώχειας, τα παιδιά της βίας.. 7 συγκλονιστικές ταινίες με τη σκηνοθετική μαεστρία 8 μεγάλων δημιουργών από κάθε γωνιά του κόσμου που αγγίζουν το μαγικό κόσμο των παιδιών με αφοπλιστική αμεσότητα και ειλικρίνεια που προσφέρουν τα δικά τους σχόλια και την προσωπική τους οπτική γωνία στο επείγον αυτό θέμα, ευελπιστώντας να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν την κοινή γνώμη. 


Οι παραγωγοί της ταινίας διέθεσαν μέρος των εσόδων στο ταμείο All the Invisible Children (UNICEF, Παγκόσμιο Πρόγραμμα Επισιτισμού, Επιτροπή Αναπτυξιακής Βοήθειας). 
Και οι 8 σκηνοθέτες δούλεψαν χωρίς αμοιβή καθώς και οι τραγουδίστριες Tina Turner και την Elisa προσφέρθηκαν εθελοντικά. 
«All the invisible children» Δεν υπάρχει ελληνικός τίτλος, κατά λέξη σημαίνει «Όλα τα αόρατα παιδιά». 
Αποτελείται από επτά διαφορετικά σκετς, που σκηνοθετούν διάσημα ονόματα όπως οι Εμίρ Κουστουρίτσα, Ρίντλεϊ Σκοτ, Σπάικ Λι, Τζον Γου και άλλοι. 
Επτά διαφορετικές ιστορίες σε διαφορετικές περιοχές με παιδάκια πλούσια, φτωχά, άστεγα, που κινδυνεύουν από πολέμους και διαμελισμό σε μια συγκλονιστική δημιουργία. Διαφορετικά σκηνοθετικά στιλ, λειτουργική μουσική, εξαίρετη φωτογραφία.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki