Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Οδηγός Αποπλάνησης Παιδιών!! (Grooming Guide)

Οδηγός 170 σελίδων διδάσκει παιδεραστές
πώς να στοχεύσουν τα παιδιά μας!!
Από την Molly Grantham
Πηγή: wbtv.com
Απόδοση στα Ελληνικά: Το χαμομηλάκι

Charlotte, Βόρεια Καρολίνα (WBTV) 
Έχετε ακούσει ποτέ για τον «Οδηγό Αποπλάνησης»; Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Ομοσπονδιακοί πράκτορες θέλουν αυτό να αλλάξει. Θέλουν να μάθουν όλοι οι γονείς, αυτές τις φρικτές οδηγίες που κυκλοφορούν για να διδάξουν στα αρπακτικά πώς να αρπάξουν τα παιδιά σας.
Υπάρχουν διάφοροι «οδηγοί αποπλάνησης» που κυκλοφορούν είτε online, είτε μεταξύ των αρπακτικών. Αξιωματούχοι λένε ότι οι περισσότεροι οδηγοί είναι ερασιτεχνικοί, αλλά λίγοι από αυτούς είναι τρομακτικά άρτιοι.
Το WBTV απέκτησε ένα από τα πιο εμπεριστατωμένα εγχειρίδια. Ένα εγχειρίδιο 170 σελίδων πλήρως απλουστευμένων μαθήματων που γράφτηκαν από έναν καταδικασμένο παιδεραστή, το οποίο σε μια προειδοποιητική σελίδα μπροστά-μπροστά, ενημερώνει για ένα βήμα-προς βήμα συγκεκριμένο οδηγό, για το «πως» ένα αρπακτικό με το όνομα "Ο Μούλος", περιγράφει τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσεις σεξουαλικές σχέσεις μακράς διάρκειας με παιδιά 2 ή 3 ή 4 ή 5 ετών.
"Είναι μια «αρρώστια» και μια διαφθορά υψηλού επιπέδου που δεν μπορώ να την κατανοήσω", λέει ο ειδικός πράκτορας Brock Nicholson, υπεύθυνος Μεταναστεύσεων και Τελωνείων. Το γραφείο του έχει πλήρη επίγνωση αυτών των οδηγών και παρακολουθεί αυτούς τους εγκληματίες.
"Τους αποκαλούμε θηρευτές (αρπακτικά), αλλά στην πραγματικότητα είναι βιαστές παιδιών. Ξεκάθαρα. Αυτό είναι αυτό που κάνουν. Είναι αηδιαστικό. Στον οδηγό προσπαθούν να πείσουν άλλους με την ίδια νοοτροπία, ότι αυτό που σκέφτονται δεν είναι λάθος, αλλά ότι η κοινωνία είναι που είναι λάθος. Ο οδηγός αναφέρει ότι αυτό είναι η απόλυτη έκφραση του πώς να αγαπάμε ένα παιδί."

Πού θα βρείτε έναν Οδηγό (εγχειρίδιο) σαν αυτόν; Δυστυχώς, δεν είναι δύσκολο. «Αυτός ο οδηγός όντως πωλήθηκε για λίγο στο Amazon», είπε ο Nicholson. «Αυτοί και παρόμοιοι οδηγοί δημοσιεύτηκαν σε ιστοσελίδες».
Ο συγκεκριμένος οδηγός πηγαίνει σε μεγάλη λεπτομέρεια σχετικά με το πώς να κάνουν σεξ με ένα μικρό παιδί σε διαφορά με ένα παιδί του νηπιαγωγείου.
Παραθέτει συγκεκριμένους, λέξη προς λέξη, διαλόγους που μπορείτε να έχετε με τα παιδιά για να τα κάνετε να σκεφτούν ότι αυτές οι εμπειρίες είναι θεμιτές. Αλλά το πιο εντυπωσιακό τμήμα θα μπορούσε να είναι το σημείο που οδηγός διδάσκει στα αρπακτικά να προσεγγίσουν τους γονείς πρώτα, προκειμένου να πάρουν τα παιδιά τους.
«Δεν είναι ο «ξένος - κίνδυνος» που έχεις να σκεφτείς», είπε ο Nicholson, ο οποίος έχει εργαστεί σε μεγάλο αριθμό τέτοιων υποθέσεων στην 25χρόνη καριέρα του με το ICE. «Είναι καθηγητές, προπονητές, υπουργοί, πολιτικοί, ακόμη και εξουσιοδοτημένοι στην επιβολή του νόμου. Είναι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, σε κάθε σημείο. Είναι συνήθως άτομα που ενεργούν ως αρπακτικά, αν και όχι πάντα.»
Για παράδειγμα, ο οδηγός λέει, «Αν έχετε παιδιά στην οικογένειά σας, αλλά εσείς δεν έχετε ακόμα στενή σχέση , θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα να αρχίσετε προσεκτικά να επισκέπτεστε αυτούς τους ανθρώπους και να αρχίσετε να δείχνετε φιλικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη οικογένεια. Όμως, πρέπει να ξεκινήσετε με προσοχή και προσπαθήστε να μην κάνετε πάρα πολύ προφανές, πηγαίνοντας κατ' ευθείαν στα παιδιά τους παίζοντας - κτίστε σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας με τους γονείς για λίγο χρονικό διάστημα, και δέστε που θα σας οδηγήσει αυτό».
Η Φύλαξη Παιδιών, λέει ο οδηγός, θα σας δώσει μερικές φορές την ευκαιρία για «νυχτερινό ξεσάλωμα». Αν αυτό δεν λειτουργήσει, ο οδηγός λέει στους θύτες να «στήσουν έναν παιδότοπο», «να συγκροτήσουν μια αθλητική ομάδα» , «να οργανώσουν μια θερινή ή χειμερινή κατασκήνωση» ή «ένα ορφανοτροφείο».
Σε μια άλλη ενότητα του οδηγού, ο συγγραφέας, ο οποίος και πάλι είναι ένας καταδικασμένος παιδόφιλος, απαριθμεί τα τέσσερα σημαντικά πλεονεκτήματα που παρέχουν κάποια «θεμελιώδη εφόδια για κάθε ενήλικο που ψάχνει για παιδί και την αγάπη του παιδιού:
1) Το πλεονέκτημα από την ιδιοκτησία ενός ζώου,
2) Το πλεονέκτημα της αναζήτησης σε φτωχές κοινότητες,
3) Το πλεονέκτημα της εξεύρεσης θλιμμένα και μοναχικά παιδιά και
4) Το πλεονέκτημα της χρήσης των σχολείων ως σημεία εκκίνησης.»
«Το να γίνεις αρπακτικό ζώο, είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς, εάν θέλεις να ψάξεις για μια υποψηφία παιδική αγάπη», αναφέρει ο οδηγός, είτε σκοπεύεις τα παιδιά να έρθουν στο σπίτι ή να τα αναζητήσεις σε εξωτερικούς χώρους. Αρπακτικά ζώα είναι αυτοί που εμείς τους αποκαλούμε μαγνήτες παιδιών».
Ο Nicholson είπε, ότι πριν από έξι μήνες περίπου ανακάλυψε παιδικούς θύτες να ταυτοποιούνται μερικές φορές, με ένα συγκεκριμένο κόσμημα ή τατουάζ.
------------------------

Τα σύμβολα και τα λογότυπα των παιδόφιλων

SIMBOLOS DE PEDOFILOS
Pedophilia Symbols
------------------------

«Όταν το ανακάλυψα αυτό» είπε, «μου ήρθε να σκάσω εντελώς! Μοιάζει πολύ με αυτά που βλέπουμε σε μέλη συμμορίας, έχουν τα δικά τους σημάδια για το ποιοι είναι. Με τα αγόρια, αν τους αρέσουν τα αγόρια, έχουν ένα τρίγωνο μέσα σε ένα τρίγωνο. Αν τους αρέσουν μικρά κορίτσια, έχουν μια καρδιά μέσα σε μια καρδιά. είτε σε τατουάζ ή τα φορούν σαν περιδέραιο ή σαν βραχιόλι. Άμα πιαστούν, θα πουν στις Αρχές, "Αχ, αυτό ανήκε στην κόρη μου που πέθανε χρόνια πριν και το φοράω για αυτόν τον λόγο..."».
Για να πάρουμε μια άλλη γνώμη για τον "Οδηγό Αποπλάνησης", τον στείλαμε στην Δρ. Sharon Cooper, ειδικό στη διάγνωση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Είναι μια Εγκληματολόγος Παιδίατρος και Σύμβουλος στο Εθνικό Κέντρο Εξαφανισμένων και Κακοποιημένων Παιδιών που εδράζει στο Chapel Hill , αλλά θεωρείται καταξιωμένη σε ολόκληρη τη χώρα για τα βιβλία, τις διαλέξεις και τις εργασίες της σε συγκεκριμένες υποθέσεις.
«Είναι εξαιρετικά λεπτομερές και ιδιαίτερα ανησυχητικό», δήλωσε η Cooper.
"Αυτό που προτείνει ο Παιδόφιλος σ’ αυτό τον οδηγό, θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αυτό το είδος επιβράβευσης ενός παιδιού σε επαναλαμβανόμενη βάση, λέγοντάς τους πόσο σπουδαία είναι, θα έκανε ένα παιδί να ανταποκριθεί, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά"

1 σχόλιο: