Monday 19 March 2007

Αυτοκτονία παιδεραστή - Τετάρτη 12 Μαΐου 2004

Αυστραλός πρώην διπλωμάτης αυτοκτόνησε στο κελί του σε φυλακές της Ινδονησίας, όπου βρισκόταν κατηγορούμενος για παιδεραστία.

Ο Γουίλιαμ Μπράουν είχε καταδικασθεί πριν από μια μέρα σε 13 χρόνια φυλάκισης για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο 13χρονων αγοριών.Ο πρώην διπλωμάτης είχε παραδεχτεί ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τα δύο αγόρια, ισχυριζόταν όμως ότι ενήργησαν με τη θέληση τους χωρίς να τους ασκηθεί βία από τον ίδιο.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ποινής του, οι φύλακες βρήκαν τον πρώην διπλωμάτη κρεμασμένο στο κελί του.



Αυστηρότατη ποινή (!!!)

Ο Γουίλιαμ Μπράουν συνταξιοδοτήθηκε από το διπλωματικό σώμα το 1996 και εγκαταστάθηκε στο Μπαλί της Ινδονησίας, όπου είχε υπηρετήσει ως Αυστραλός διπλωμάτης από το 1982 έως το 1984.

Η ποινή του θεωρήθηκε από τις αυστηρότερες (!!!) για τα ινδονησιακά δικαστικά δεδομένα και εκτιμάται ότι οφειλόταν στη θέση του καταδικασθέντος στο διπλωματικό σώμα.

Ο Αυστραλός υπουργός Εξωτερικών, Αλεξάντερ Ντόνερ, δήλωσε ότι η αυτοκτονία του πρώην Αυστραλού διπλωμάτη είναι μεν ένα τραγικό γεγονός, ανάλογο όμως, της αποτρόπαιας πράξης του.

Ο ίδιος νωρίτερα είχε εκφράσει την ικανοποίηση του για την ποινή που είχε επιβληθεί στον Γουίλιαμ Μπράουν.

1 comment:

  1. Μάλλον τον *έφαγαν* οι συγρατούμενοί του. Ούτε οι εγκληματίες δεν μπορούν να αντέξουν τη παιδεραστία. Φαντάσου οι ενάρετοι ανθρώποι!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki