Sunday 29 July 2007

Είμαι κι εγώ μαζί σας!

Πόσο θέλει το όνειρο να γίνει πραγματικότητα?

Λίγα Ευρώ είναι.
Τι θα λέγατε να κάνουμε μερικές υιοθεσίες με Μητέρα το Χαμομηλάκι?
Απ᾿ ότι άκουσα 25 με 30 ευρώ τον μήνα είναι η «υιοθεσία» για ένα παιδί. Με χαρά θα γίνω συνοικογένεια με κάποιον/α δίνοντας το ανάλογο ποσό κάθε μήνα.

Με εκτίμηση και αγάπη σε όλους
Παναγιώτα

7 comments:

  1. Καλώς όρισες panagiota,

    είναι συγκινητική η είσοδος σου στην σελίδα και ακόμη πιο συγκινητική η πρότασή σου.

    Απ' όσο γνωρίζουμε η αναδοχή παιδιού μπορεί να γίνει μέσω της ActionAid ή της Unicef, αλλά είναι προσωπική δέσμευση η οικονομική υποχρέωση, δηλαδή ο ανάδοχος αναλαμβάνει προσωπικά να υποστηρίζει οικονομικά ένα παιδάκι.
    Είναι πολύ όμορφο να "υιοθετήσει" το Χαμομηλάκι ένα παιδάκι, αλλά σαν virtual πρόσωπο δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει.

    Σαν σκεπτικό του, το Χαμομηλάκι δεν θέλει να γίνει σωματείο, Μη Κυβερνητική Οργάνωση ή οτιδήποτε άλλο θα καλλιεργούσε μια πρόθεση συλλογής ή διεκδίκισης οικονομικής βοήθειας, δωρεών ή χρηματικών ενισχύσεων.

    Όποιος γνωρίζει ή έχει κάποια ιδέα, ας μας ενημερώσει για το πως θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε ομαδικά, την άξια συγχαρητηρίων πρόταση, της καινούργιας μας φίλης.

    Οι παραπάνω επιφυλάξεις δεν είναι αποθαρρυντικές, ίσα-ίσα που η πρόταση της panagiota αποτελεί και κίνητρο για προσωπικές "υιοθεσίες".

    Ευχαριστούμε panagiota και πάλι καλωσόρισες.

    Παρακαλώ τους φίλους να σχολιάσουν την πρόταση της panagiota.

    ReplyDelete
  2. Όσο συγκλονιστικό είναι το βίντεο, τόσο υπέροχο είναι το τραγούδι !!

    ReplyDelete
  3. Καλώς σας βρήκα χαμομηλάκι και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    Δεν ξέρω πως και από που γίνεται η αναδοχή παιδιού.Απο την αδελφή μου το άκουσα πως στην Γερμανία(όπου ζει)διάφορα άτομα κανουν μια ομάδα-καλή ώρα σαν το χαμομήλι-και ανάλογα με τα οικονομικά τους κάνουν τις υιοθεσίες.
    Αν υπάρχει κάποιος γνώστης επί του θέματος και είναι εφικτή μια τέτοια προσπάθεια θα την υποστηρίξω ένθερμα!!

    Υ.Γ.Πράγματι το τραγούδι έχει την ομορφιά της ανθρωπιάς αλλά,και άλλα βίντεό του που υπάρχουν δείχνουν την απανθρωπιά στις ψυχούλες αυτές.

    ReplyDelete
  4. Καλησπέρα κι από μένα. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να συμμετέχω αλλά παρακολουθώ πάντα την όμορφη αυτή προσπάθεια του χαμομηλιού.
    Πράγματι, η αναδοχή μέσω action aid ή unicef αξίζει τον κόπο, είτε σε συνεργασία είτε προσωπικά.
    Είναι από τις πολύ όμορφες στιγμές, όταν έρχεται το γράμμα και κυρίως όταν μαθαίνεις τα νέα για την κοινότητα στην οποία ζει το παιδί. Ακόμα και μια εφάπαξ προσφορά που σε εμάς φαίνεται μικρή, μπορεί να κάνει την διαφορά!
    Γιατί δυστυχώς υπάρχουν τόσα χαμομηλάκια που δεν έχουν ούτε τα βασικά..

    ReplyDelete
  5. Η πρόταση της φίλης Παναγιώτας είναι ξεχωριστή, συγκυνητική και ανθρώπινη! Ευτυχώς που υπάρχουν Άνθρωποι και βοηθάνε όπως μπορούνε. Φίλη μου Παναγιώτα χαίρομαι για την προσπάθεια και την πρότασή σου. Δε γνωρίζω πως μπορεί να γίνει κάτι, όμως έχω όλη την καλή διάθεση να μάθω. Χαίρομαι φίλοι μου που είμαι μαζί σας!!
    Με αγάπη πάντα
    Agorafoviagr

    ReplyDelete
  6. Αγαπητοί μας φίλοι,
    σε λίγες μέρες δυο χαμομηλάκια που δεσμεύτηκαν μεταξύ τους θα δώσουν πάγια εντολή, στο πρόσωπο του ενός, για την αναδοχή ενός παιδιού.

    Θα έχετε νέα σύντομα.

    ReplyDelete
  7. Αγαπημένοι φίλοι των παιδιών

    Με μεγάλη μας χαρά αι συγκίνηση, σας πληροφορούμε ότι δυο φίλοι μας ήδη έγιναν νονοί μέσω του προγράμματος της Unisef. Ένα παιδάκι - χαμομηλάκι θα έχει τα απαραίτητα πια που θα το βοηθήσουν όχι απλά να επιβιώσει αλλά να ΖΗΣΕΙ, με ό,τι καλό αυτό μπορεί να σημαίνει. Μέσω της πιστωτικής κάρτας του ενός, με απλή, πολύ απλή διαδικασία, αυτοί οι αγαπημένοι φίλοι, με μόλις 20 ευρώ το μήνα έγιναν ανάδοχοι ενός παιδιού και δεσμεύτηκαν να μας ενημερώσουν μόλις η όλη διαδικασία ολοκληρωθεί.
    Το χαμομηλάκι αυτό είναι το πρώτο παιδάκι της σελίδας μας.
    Ευχόμαστε να αποκτήσει πολλά παιδάκια - χαμομηλάκια.

    Μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ:
    www.unicef.gr

    Σας αγαπάμε, και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη φίλη μας panagiota

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki