Monday 17 December 2007

Αφού δεν το κάνουν τα κανάλια, ας το κάνουμε εμείς

Ο 83ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ
Γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας αποτέλεσε η αποκάλυψη της αδιανόητης κτηνωδίας που εδώ και χρόνια βίωνε η 11χρονη μικρούλα στα χέρια της κατ’ ευφημισμόν μητέρας της Ειρήνης Τσονοπούλου. Οι καταθέσεις που ελήφθησαν από την ανήλικη αποκάλυψαν τη φρίκη μιας διεστραμμένης μάνας που δεν έφτανε το γεγονός ότι παρέδιδε το κορμάκι της κόρης της τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα στα χέρια του 60χρονου ιερωμένου και του 83χρονου συνταξιούχου, αλλά ταυτόχρονα, αδιαφορώντας για το διπλό βιασμό του κορμιού και της ψυχής, έφθανε στο σημείο όχι μόνο να τους παρακολουθεί, αλλά και να τους βιντεοσκοπεί!
Φρικαλέες πράξεις, αρκετές από τις οποίες γνώριζαν και κάποιοι άλλοι, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια, παγιδευμένοι στη νοοτροπία του «μακριά από το σπίτι μας» και του «τι μας αφορά εμάς».
Η ανατριχιαστική συμπεριφορά της 33χρονης μάνας προκύπτει και από το γεγονός ότι δεν δίστασε (όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος ο Αθανάσιος Κανάκης στους αστυνομικούς) να πουλήσει την 11χρονη κόρη της αντί του ποσού των 2.000 ευρώ στον 83χρονο συνταξιούχο, με αποτέλεσμα προκείμενου εκείνος να… διεκδικήσει την περιουσία του να επιχειρήσει μαζί με τον «πατριό» της μικρούλας να την απαγάγει έξω από το σχολείο της!
Η απόπειρα έγινε στις 3 Δεκεμβρίου και ενώ η 11χρονη πήγαινε προς το δημοτικό σχολείο του Ολυμπιακού Χωριού, στο Μενίδι. Η προσπάθεια όμως έγινε αντιληπτή από τους δασκάλους της, οι οποίοι αφού πρώτα την απέτρεψαν, ειδοποίησαν στη συνέχεια την αστυνομία. Καθώς οι δράστες ήταν άγνωστοι, κανείς δεν έπραξε το οτιδήποτε, μέχρι που πριν από μία εβδομάδα μια γυναίκα η οποία έμενε κοντά στην οικογένεια, πήγε στο τμήμα και κατάγγειλε την κακοποίηση των παιδιών της Τσονοπούλου από τον 42χρονο Σπύρο Σουχλέρη, με τον οποίο συζούσε. Με την επώνυμη πια καταγγελία στα χέρια τους οι αστυνομικοί, που μέχρι εκείνη την ώρα ό,τι μάθαιναν ήταν από ανώνυμες καταγγελίες, άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση.
Η κακοποίηση της 11χρονης και του 8χρονου αδελφού της από τον «πατριό» τους δεν ήταν δύσκολο να αποκαλυφθεί. Οι αξιωματικοί εξάλλου δεν ξαφνιάστηκαν ακόμα και όταν προέκυψε ο βιασμός της 11χρονης από τον «πατριό» της, αφού στην πορεία τους δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντούσαν τέτοιες υποθέσεις.
Συγκλονίστηκαν όμως όταν ανακάλυψαν τον απόλυτο ηθικό ξεπεσμό και τη διεστραμμένη συμπεριφορά της αποκαλούμενης… μάνας. Για το ότι εκδιδόταν η ίδια σε ηλικιωμένους επικαλέστηκε τη χηρεία της πριν από πέντε χρόνια. Δεν μπόρεσε όμως να εξηγήσει πώς πήγαινε από την ηλικία των έξι χρόνων της κόρη της και την παρέδιδε στον συνταξιούχο για να τη βιάζει. Δεν απάντησε γιατί όταν τη βίασε πρώτη φορά εκείνη κρατούσε τα χέρια του παιδιού της μέχρι που αυτό λιποθύμησε. Αναπάντητο, τέλος, άφησε το ερώτημα με ποιο δικαίωμα πήρε την 9χρονη κόρη της φιλοξενούμενης οικιακής βοηθού της μητέρας της και την εξέδωσε και γιατί πήγε τον 11χρονο γιο της ίδιας γυναίκας στον 83χρονο για να ασελγήσει πάνω του και να τον φωτογραφήσει. Αναυδοι και οι ίδιοι, συνέταξαν τη δικογραφία και την απέστειλαν στην εισαγγελία...
ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ
ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ 83ΧΡΟΝΟ

Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις των τριών παιδιών
Η λέξη «ανατριχίλα» αποδεικνύεται πολύ φτωχή για να περιγράψει αυτό που προκαλούν όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς τα τρία ανήλικα παιδιά, τα οποία μετατράπηκαν σε σκεύη ηδονής προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους η 33χρονη Ειρήνη Τσονοπούλου, ο 42χρονος σύντροφός της Σπύρος Σουχλέρης, ο 83χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ Αθανάσιος Κανάκης και ο 60χρονος ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος.
Μπροστά στους εμβρόντητους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής η 11χρονη Μ., κόρη της 33χρονης κατηγορουμένης, καθώς και δύο ακόμα ανήλικα παιδάκια (ο 11χρονος Γ.Α. και η 9χρονη αδελφή του) που «φιλοξενούνταν» στο σπίτι-κολαστήριο στο Ιλιον αποκάλυψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια των βρόμικων ραντεβού που έκλεινε η Ειρήνη Τσονοπούλου.
Οπως προκύπτει από την κατάθεση της 11χρονης, η «γνωριμία» της με τον 83χρονο συνταξιούχο αλλά και με τον 60χρονο ιερέα έγινε μέσω της μητέρας της. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, ήταν μόλις 6 ετών όταν η μητέρα της την οδήγησε στην «αγκαλιά» του 83χρονου. Το ραντεβού κλείστηκε σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Καματερού, όπου ο συνταξιούχος, με τη βοήθεια της μητέρας της, την ακινητοποίησε και τη βίασε παρά φύση, μέχρι που η μικρή έχασε τις αισθήσεις της!
«Στη συνέχεια μου έδωσε 50 ευρώ και μου είπε ότι μπορώ να πάρω ό,τι θέλω για τον εαυτό μου και χρήματα στη μητέρα μου» υποστήριξε η 11χρονη, επισημαίνοντας ότι τα ίδια ραντεβού πραγματοποιούνταν δύο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του μέχρι το Μάιο του 2007!
Εκεί, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 11χρονη, ο 83χρονος τη βίαζε ενώ η μητέρα της τραβούσε βίντεο ή φωτογραφίες (!), την ανάγκαζε να βιντεοσκοπεί τις περιπτύξεις που είχε εκείνη με τον συνταξιούχο, αλλά και το ερωτικό τρίο της μητέρας της, του 83χρονου και ενός ακόμη 60χρονου άνδρα!
Εκτός όμως από το σπίτι του συνταξιούχου, μέχρι και την ηλικία των 9 ετών η μητέρα της την οδηγούσε μία φορά την εβδομάδα και στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής όπου, σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής, ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος τη βίαζε μέσα στην εκκλησία και της έδινε 50 ευρώ κάθε φορά!
Από τα «νύχια» της 33χρονης κατηγορουμένης δεν γλίτωσαν ούτε ο 11χρονος Γ.Α. και η 9χρονη αδελφή του, που «φιλοξενούνταν» στο σπίτι της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το αγοράκι, η Τσονοπούλου το είχε οδηγήσει πολλές φορές στο σπίτι του Κανάκη, όπου το χάιδευαν, το έγδυναν και το έβαζαν να ποζάρει τραβώντας βίντεο αλλά και να ξαπλώνει γυμνό μαζί τους στο κρεβάτι την ώρα που έκαναν έρωτα, ενώ βιντεοσκοπούσε ένα άτομο που αναζητείται με το ψευδώνυμο «Γύφτος»!
Ακόμα χειρότερη ήταν όμως η τύχη της 9χρονης αδελφής του. Οπως αναφέρεται στους αστυνομικούς, τον Απρίλιο ή το Μάιο του 2007 η Τσονοπούλου την οδήγησε στο σπίτι του Κανάκη, όπου ο 83χρονος τη βίασε, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει αιμορραγία!
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

Η ΜΗ-ΤΕΡΑ(Σ)
Τα απίστευτα βασανιστήρια μέσα στο σπίτι-κολαστήριο από τον σάτυρο πατριό
Σε κολαστήριο παιδικών ψυχών και σε άντρο ακολασίας είχε μετατρέψει τη διώροφη πολυκατοικία της οδού Γενναδίου ο σύντροφος της 33χρονης γυναίκας Σπύρος Σουχλέρης. Οπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο 42χρονος άντρας όχι μόνο βίαζε συστηματικά την 11χρονη κόρη της συντρόφου του, αλλά βασάνιζε με κτηνώδη τρόπο τον 8χρονο γιο της!
Σύμφωνα με τις καταθέσεις της μικρής Μ., ο Σουχλέρης την είχε βιάσει πάρα πολλές φορές παρά φύση μέσα στο σπίτι, γεγονός που αποκάλυψε στη μητέρα της για να λάβει την απάντηση: «Δεν πειράζει, είναι άντρας και έχει ανάγκες»! Παράλληλα η μικρούλα αποκαλύπτει ότι ο «πατριός» της βασάνιζε με απάνθρωπο τρόπο τον μικρότερο αδερφό της, τον οποίο χτυπούσε με χαστούκια, τον έδενε και τον έβαζε να πατά σε παγάκια!
Τα ίδια και χειρότερα για τη συμπεριφορά του 42χρονου απέναντι στο 8χρονο αγοράκι αναφέρει στην κατάθεσή της και η «οικιακή βοηθός» της μητέρας της κατηγορούμενης. Οπως επισημαίνει, ο Σουχλέρης χτυπούσε με τη ζώνη τον μικρό, τον ξεγύμνωνε, του περνούσε αλυσίδα στο λαιμό και τον έβαζε να κάνει το σκύλο (!), ενώ τον κρατούσε με συρματόσχοινο! Η ίδια γυναίκα μάλιστα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο σάτυρος πατριός εμπλεκόταν σε ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών χρησιμοποιώντας σαν «ξεκάρφωμα» τον γιο της!
Όπως κατέθεσε, ο Σουχλέρης και ο «γύφτος» πήραν τον μικρό και πήγαν σε μια εκκλησία από την οποία έκλεψαν εικόνες, που στη συνέχεια τις έδωσαν σε αγνώστους παίρνοντας ως αντάλλαγμα μια βαλίτσα με «νάιλον συσκευασίες», οι οποίες «προφανώς ήταν ναρκωτικά», ενώ μια άλλη φορά οι ίδιοι άντρες έκλεψαν κοσμήματα από ένα σπίτι τα οποία -για να μη βρεθούν πάνω τους- «φόρτωσαν» στο γιο της!

Ο ΠΑΤΡΙΟΣ

Αναζητούνται άλλοι δύο που συμμετείχαν στα όργια και βιντεοσκοπούσαν!

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Πηγή:Εφημερίδα Espresso

1 comment:

  1. Τις παραπάνω φωτογραφίες μου τις έστειλαν και με mail και ειλικρινά απόρησα. Τί σημαίνει "αφού δεν το κάνουν τα κανάλια..." Και τώρα που επιτεύχθηκε η πολυπόθητη διαπόμπευση τί κερδίσαμε;

    Δε θέλω να παρεξηγηθώ: το έγκλημά τους είναι τόσο τραγικό που δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψουμε. Αδυνατώ να καταλάβω όμως σε τι εξυπηρετεί η διακίνηση των φωτογραφιών τους καθώς και αν υπάρχει κάποια ηθική δικαιολογία για να τις διακινούμε.

    Φιλικά

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki