Saturday 23 May 2009

Τρίχρονη ξόδεψε 17.200 ευρώ στο Internet!

Τρίχρονη αγόρασε έναν εκσκαφέα αξίας άνω των 17.200 ευρώ στο Internet, την ώρα που η μητέρα της κοιμόταν.

Η τρίχρονη Pipi από τη Νέα Ζηλανδία κέρδισε έναν εκσκαφέα σε δημοπρασία του site TradeMe, χρεώνοντας τη μητέρα της με περισσότερα από 17.200 ευρώ.
 .
Το περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Ζηλανδία. 
Η μητέρα της μικρής Pipi Quinlan, Sarah αγόραζε παιχνίδια μέσω ενός site δημοπρασιών στο Internet και στη συνέχεια πήγε για ύπνο.  
Η τρίχρονη Pipi όμως, έμεινε ξύπνια και συνέχισε να παίζει στον υπολογιστή, πατώντας διάφορα πλήκτρα, για να αγοράσει τελικά ένα πολύ μεγαλύτερο παιχνίδι: έναν εκσκαφέα αξίας άνω των 17.200 ευρώ!
Η Pipi κέρδισε στη δημοπρασία τον εκσκαφέα Kobelco, με μερικά κλικ στο site δημοπρασιών TradeMe.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα RodneyTimes, της Νέας Ζηλανδίας, η μητέρα της το ανακάλυψε όταν άνοιξε και πάλι τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή.
Εξήγησε επίσης ότι, επειδή είχε δηλώσει συμμετοχή σε αρκετές δημοπρασίες για παιχνίδια, αρχικά πίστεψε ότι είχε αγοράσει έναν μικρό εκσκαφέα – παιχνίδι.
«Έπρεπε να ξαναδιαβάσω τα email για να δω ότι ο συγκεκριμένος εκσκαφέας κόστιζε πάνω από 17.200 ευρώ και να πάθω το σοκ της ζωής μου».
Αμέσως τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα δημοπρασιών για να εξηγήσει τι ακριβώς είχε συμβεί. Η TradeMe ακύρωσε την αγορά και ο εν λόγω εκσκαφέας ξαναμπήκε στη λίστα των υποψηφίων προς πώληση… 

Λαμπρινή Σταμάτη 

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki