Wednesday 17 June 2009

Ήθελε να πουλήσει το γιό της για 20 ευρώ

Η εισαγγελία της περιοχής Μουρμάνσκ ανακοίνωσε σήμερα ότι διέταξε τη διενέργεια δικαστικής έρευνας σχετικά με μια γυναίκα που κατηγορείται ότι προσπάθησε να πουλήσει τον ηλικίας ενός έτους γιό της για 800 ρούβλια, δηλαδή περίπου 20 ευρώ.

Η Αλιόνα Σεργκέγεβα, γεννημένη το 1975, πρότεινε σε μία πωλήτρια του εμπορικού κέντρου να της πουλήσει τον γιό της, γεννημένο στις 25 Μαΐου 2008, για 800 ρούβλια, αναφέρει η εισαγγελία στην ιστοσελίδα της.
«Ανήσυχη για την ασφάλεια του παιδιού, η πωλήτρια υποκρίθηκε πως δέχθηκε την προσφορά και κατέβαλε στην κ. Σεργκέγεβα 300 ρούβλια, υποσχόμενη να της καταβάλει τα υπόλοιπα αργότερα», συνεχίζει η ίδια πηγή.
«Τότε η μητέρα άφησε το παιδί στα χέρια της πωλήτριας και έφυγε. Την επομένη συνελήφθη από την αστυνομία όταν επέστρεψε για να εισπράξει το υπόλοιπο ποσό».
Οι παράνομες πωλήσεις βρεφών από τους γονείς τους, οι οποίοι ως επί το πλείστον στις περιπτώσεις αυτές αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλκοολισμού, δεν αποτελούν μεμονωμένο φαινόμενο στη Ρωσία, αλλά συνήθως τα ποσά που καταβάλλονται ανέρχονται σε αρκετές χιλιάδες ρούβλια.

Έθνος

1 comment:

  1. Μπραβο στην πωλητρια που δεν αδιαφορησε! Αλλη στη θεση της θα ειχε απλως αρνηθει και θα ειχε φυγει...πολυ καλο παραδειγμα για ολους μας.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki