Monday 16 June 2008

Τα σύμβολα των παιδόφιλων - παιδεραστών


Κοσμήματα: βραχιόλια, καδένες, 
δαχτυλίδια, καθώς και τατουάζ
για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους.
 





Τα σύμβολα πιο συγκεκριμένα είναι:

Το BLogo, «boylover» που συμβολίζεται από δύο μπλε τρίγωνα, το ένα μέσα στο άλλο, σε σπειροειδή μορφή, και υποδηλώνει την προτίμηση στα αγόρια.

Το LBLogo, «littleboylover», που συμβολίζεται από ένα παρόμοιο σχέδιο του Blogo, χωρίς γωνίες, και υποδηλώνει την προτίμηση στα μικρά αγόρια.

Το Glogo, «Girllover», που συμβολίζεται από δύο καρδιές η μία μέσα στην άλλη και υποδηλώνει την προτίμηση στα κορίτσια.

Το Clogo, «Childlover», που συμβολίζεται από μια πεταλούδα που τα φτερά της έχουν σχήμα καρδιάς και υποδηλώνει την προτίμηση και στα δύο φύλα.

ΖΑΧΟΣ ΜΟΥΛΙΝΟΣ (Πηγή: ethnos.gr Φ.5/9/2009)


29 comments:

  1. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση. Προώθησέ την. Εγώ θα την αναδημοσιεύσω και θα την στείλω σε όλους τους γνωστούς.
    Να είσαι καλά...
    Σήμερα ελέγχουν εδώ γύρω, Γιάννενα, Πρέβεζα, για κύκλωμα μέσω Ιντερνετ. Η σαπίλα τους έχει εξαπλωθεί παντού και είναι όλοι υπεράνω υποψίας οι "κύριοι".

    ReplyDelete
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΞΑΝΑ !
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ !
    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ , ΘΑ ΗΣΥΧΑΖΑΝ ΚΑΠΩΣ, ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ !!!

    ReplyDelete
  3. Ένα είδος ... μασωνίας κι αυτοί!

    ReplyDelete
  4. Και μάλιστα οι περισσότεροι εξ αυτών είναι πρόσωπα "υπεράνω υποψίας" και κινούνται κυρίως λόγω επαγγέλματος σε χώρους που υπάρχουν παιδιά....

    ReplyDelete
  5. Εγώ τώρα μόλις το πήρα χαμπάρι και χωρίς δεύτερη σκεψη το αναδημοσιεύω.
    Σαν πατέρας δύο αγοριών 4 & 14 ετών θα πω απλά "ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ"

    ReplyDelete
  6. Έχω να κάνω μια ερώτηση και παρακαλώ να μου δώσει κάποιος μια απάντηση: το δεύτερο σχήμα, εκείνο με τις καρδιές είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ με το σήμα της ...Algida, της εταιρίας με τα παγωτά. Αυτό το γνωρίζει η εταιρία; Υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό;

    ReplyDelete
  7. ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ,ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ!!!!

    ReplyDelete
  8. ΠΟΤΕ ALGIDA!!!!!μακρια τα παιδια απο την ALGIDA!!!!

    ReplyDelete
  9. Παιδιά τι λέτε, ποιος το λέει αυτό; Μήπως είναι απλά κουβέντες του καφενείου που λεν διάφοροι;
    Γιατί σε τέτοια περίπτωση έχουμε περισσότερες παιδεράστριες παρά παιδεραστές αφού τα κοσμήματα είναι γυναικεία, ενώ η fisher price και άλλες γνωστές εταιρίες παιχνιδιών σημαίνει προωθούν την παιδεραστία, αφού τα παιχνίδια συχνά έχουν αυτό το σήμα. Εμείς έχουμε πολλά τέτοια στο σπίτι μας.
    Και γιατί ένας παιδεραστής να κάνει σύμβολο; Ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι είναι ο καθένας στον κόσμο του και όχι συμμορία!

    ReplyDelete
  10. Αγαπητή Λουίζα,

    Υπολογίζεται ότι 9 εκατομμύρια ανήλικα κορίτσια και 1 εκατομμύριο αγόρια πέφτουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της UNICEF ο τζίρος από την παιδική πορνεία και πορνογραφία φτάνει στα 250 δισεκατομμύρια ευρώ.
    Ευρωβουλευτής Μαυρομάτης
    Βρυξέλλες, 27 Απριλίου 2009

    Σύμφωνα με στοιχεία της UΝΕSCΟ, ο τζίρος της βιομηχανίας παιδικής πορνογραφίας στο Διαδίκτυο υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ τον χρόνο, ενώ ο αριθμός των ιστοσελίδων που φιλοξενούν πορνογραφικό περιεχόμενο με «πρωταγωνιστές» ανήλικα παιδιά, ακόμη και βρέφη, σημείωσε τα τελευταία χρόνια αύξηση της τάξεως του 345%. Ορισμένες ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας έχουν ημερήσια επισκεψιμότητα περίπου 150.000, παρά το υψηλό κόστος.
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=303338&dt=06/12/2009#ixzz0r0FXn1OA

    Σου φαίνεται αυτή η βιομηχανία, να αφορά Ψυχικά διαταραγμένους άνθρωπους που είναι ο καθένας στον κόσμο του;

    Όσον αφορά, το αν τα σύμβολα είναι απλά κουβέντες του καφενείου, μπορείς να δεις την σχετική τεκμηρίωση: http://hamomilaki.blogspot.com/search/label/Symbols

    Αυτά τα λίγα, με πολλή σοβαρότητα

    ReplyDelete
    Replies
    1. ωραια, τοτε τι καθομαστε και συζηταμε? Ο ΤΖΙΡΟΣ σου λεει ο αλλος. Ξερετε τι παει να πει τζιρος? οτι η πραξη που τον προκαλει ειναι ακρως επιθυμητη και απαραιτητη για την παγκοσμια οικονομια. Γι αυτο και υπαρχει. Γιατι ειναι επιθυμητος. Γι αυτο και δε σταματαει. Αν θελανε φυσικα και θα μπορουσαν να καταργησουν τα παντα οσον αφορα την παιδικη πορνογραφια. Και αυτα τα συμβολα δεν προεκυψαν κατοπιν ψηφοφοριας των απανταχου παιδεραστων. Σιγα μην εκαναν και συνεδριο!. Αυτα τα συμβολα για το ποιος προτιμα τι βγηκαν απο τους ιδιους που εχουν οφελος απο το ΤΖΙΡΟ της παιδικης πορνογραφιας. Φυσικα για τα ματια του κοσμου στο συνταγμα των περισσοτερωνβ χωρων η παιδεραστια καταδικαζεται. Αλλα ειπαμε για τα ματια του κοσμου μονο τα οποια ετσι κι αλλιως και ανοιχτα που ειναι πασλι τιποτα δεν βλεπουν

      Delete
  11. Συγχωρέστε την αφέλεια μου. Έκανα μια έρευνα στο διαδίκτυο και έφριξα, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο οργανωμένοι. Έχω όμως ακόμα τις απορίες για τα γυναικεία κοσμήματα και τα παιδικά παιχνίδια με το σήμα - τι σημαίνουν; Ο γιος μου έχει πολλά παιχνίδια με το σήμα, είναι τυχαίο ή κατά λάθος; Πολλά είναι fisher price, το ξέρει η εταιρία, μήπως σημαίνει και κάτι άλλο; Να ξέρουμε κι εμείς τι να κάνουμε!

    ReplyDelete
  12. Καλή μας Λουίζα,
    τα σύμβολα υπάρχουν παντού.
    Αυτός που υιοθετεί ένα σύμβολο έχει σαν στόχο να προωθεί την αναγνωρισιμότητα του, ακόμη και σε "άσχετα" σημεία.
    Αν εμείς τα αποδεχόμαστε, τα απορροφούμε ή τα διαδίδουμε είναι θέμα αισθητικής και κουλτούρας, όταν είμαστε ανυποψίαστοι.
    Εϊναι σαν να αναρωτιόμαστε, αν θα φορέσουμε σαν κόσμημα ένα αγκυλωτό σταυρό. Ο αγκυλωτός σταυρός σαν κόσμημα άμεσα παραπέμπει στην ιδεολογία που κουβαλάει.

    ReplyDelete
  13. Μπράβο παιδια πολυ εξυπνο.
    Απο τα συμβολα θα αναγνωρίζουμε τους παιδόφιλους.
    Θα κυνηγάμε ανθρώπους δηλαδη γι αυτα που φοράνε ως παιδοφιλους χωρις να εχουμε αποδειξεις οτι καναν καποιο εγκλημα.
    Ναι η παιδοφιλια ειναι ενας μεγαλος κινδυνος αλλα η παιδο-υστερια ειναι εξισου μεγαλος οπως αποδυκνυεται.
    Ο αλλος παραπανω εγγραψε (μακρυα τα παιδια απο την algita) δηλαδη κατηγορειτε την algita ως παιδοφιλικη χωρις στοιχεια; λογο του λογοτυπου της;
    Αληθεια ποσο εγκυρο ειναι αυτό το αρθρο;
    Γιατι δεν μας λεει ο εν-λογω δημοσιογράγος τις πηγες του; επειδη ειπε πως τα εν λογω συμβολα ειναι παιδοφιλικα εμεις πρεπει να τον πιστεψουμε;

    ReplyDelete
  14. @ Αντιδραστικό στοιχείο

    Δεν χρειάζεται να κυνηγάς κανέναν, τον νου σου να έχεις, να είσαι υποψιασμένος και να ερευνάς, να μαθαίνεις. Να ελέγχεις τις πληροφορίες που σου πασάρουν και αν το κρίνεις να τις υιοθετείς ή να τις απορρίπτεις.

    Οι πηγές που έχουμε εμείς για το θέμα αυτό παρατίθενται εδώ: Τα σύμβολα των παιδόφιλων
    .

    Εμείς απλά λέμε, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται.

    Κυρίως, τα σύμβολα χρησιμοποιούνται για να αναγνωρίζονται αυτοί μεταξύ τους, να οργανώνονται και να δρουν. Αν σε ένα site δεις τέτοιο σύμβολο να είσαι επιφυλακτικός.

    Υποστηρίζουμε, ότι οι παιδόφιλοι δεν είναι "αρρωστημένα μυαλά" που πάσχουν, αλλά μέρος της βιομηχανίας εγκλήματος, αν διαβάσεις στα προηγούμενα σχόλια και σε πολλά Posts που έχουμε βάλει θα δεις το μερίδιο στον παγκόσμιο τζίρο του βρώμικου χρήματος που συμμετέχει η παιδική πορνογραφία.

    Η παιδοφιλία, έχει καταντήσει μάστιγα, φίλε Αντιδραστικέ, στην Ολλανδία συστήθηκε Κόμμα Παιδοφίλων.

    Τα μικρά όμορφα σηματάκια, όσο και αθώα και αν φαίνονται, δεν είναι τόσο αθώα. Η κυκλοφορία ένός σήματος, έχει σκοπό να γίνει σύμβολο, να υιοθετηθεί από το πλήθος και σιγά σιγά να περάσει στην ανοχή του κόσμου. Έχε τον νου σου, ψάξε και λύσε τις απορίες σου και μάθε ότι ένα κακοποιημένο παιδί, κουβαλάει τον πόνο του σε όλη του την ζωή.

    Η δουλειά μας εδώ, δεν διακατέχεται από καμμιά υστερία και μέλημα μας είναι η ενημέρωση για να προφυλάξουμε τα παιδιά μας, επειδή τα παιδιά μας, δεν μπορούν να προστατευτούν μόνα τους, μας έχουν ανάγκη.

    ReplyDelete
  15. Αγαπητό Χαμομηλάκι,

    ο σύνδεσμος που δίνεις για τις πηγές σου οδηγεί σε μια σελίδα χωρίς ανάρτηση. Μπορείς σε παρακαλώ να τον ελέγξεις και να τον αποκαταστήσεις?

    Έκανα μια αναζήτηση με λέξεις κλειδιά "Ζάχος Μουλινός ethnos.gr" καθώς και "Ζάχος Μουλινός ethnos.gr σύμβολα παιδόφιλων", μια που τον αναφέρεις ως πηγή, και δεν βρήκα κανένα σχετικό άρθρο του Ζάχου Μουλινού. Όλα τα αποτελέσματα ήταν από μπλογκ που αναπαράγουν τη δική σου ανάρτηση.

    Θεωρώ πολύ σημαντικό θέμα την αντιμετώπιση της παιδοφιλίας και την προστασία των παιδιών, δεν θα ήθελα όμως να παρασυρθώ από μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία και να δαιμονοποιήσω ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή φορούν ένα κόσμημα. Όπως ήδη ειπωθηκε, και αλήθεια να είναι αυτό που λες, τα σύμβολα αυτά βρίσκονται και αλλού, άσε που μπορεί κάποιος ανυποψίαστος να αγοράσει τα κοσμήματα μόνο και μόνο επειδή του άρεσαν, χωρίς να ξέρει τι σημαίνουν.

    Αν πάντως πραγματικά πιστεύουμε ότι φορώντας ένα τέτοιο κόσμημα αναγνωρίζεσαι ως παιδόφιλος από τους άλλους παιδόφιλους, το απλούστερο θα ήταν να το φορέσουμε, να περιμένουμε να μας προσεγγίσει κάποιος για να μας φέρει σε επαφή με το δίκτυο παιδικής πορνείας, και στη συνέχεια να τους καταγγείλουμε.

    Αμφιβάλλω ότι είναι τόσο απλό να εισχωρήσει κάποιος σε αυτά τα κυκλώματα, μόνο φορώντας ένα κόσμημα, χωρίς συστάσεις και γνωριμίες, αλλά τέλος πάντων αξίζει να το δοκιμάσει κανείς, αν είναι αλήθεια.

    Περιμένω με ενδιαφέρον να ακούσω τις πηγές σου.

    ReplyDelete
  16. @Αόρατη Μελάνη

    Αποκαταστάθηκε ο σύνδεσμος που παραπέμπει σε σχετικές αναρτήσεις.

    Όσον αφορά το άρθρο του κ. Μουλινού, δεν υπάρχει συγκεκριμένος σύνδεσμος παραπομπής στο άρθρο του, λόγω του ότι είναι αρχειακό υλικό. Προσθέσαμε link αναζήτησης για να διευκολυνθεί η έρευνα σου, αλλά επειδή θεωρούμε ότι δεν είναι σταθερός σύνδεσμος προσθέσαμε και το φύλλο της εφημερίδας σε περίπτωση που χαθεί.

    ReplyDelete
  17. Σε ευχαριστώ. Όπως φαίνεται στο άρθρο του Μουλινού αλλά και στο δικό σου σχετικό αγγλόφωνο άρθρο (το οποίο βρήκα με αναζήτηση στο google), η πηγή ουσιαστικά είναι ένα έγγραφο του FBI. Η βασική αναφορά στο έγγραφο αυτό γίνεται από το wikileaks, όπου λέγεται ότι διέρρευσε από δημοσιογράφους οι οποίοι το εντόπισαν μέσω του δικτύου child erotica στην Ισπανία.

    http://wikileaks.org/wiki/FBI_pedophile_symbols

    Επίτρεψέ μου να παραθέσω και τον σύνδεσμο για τη δική σου ανάρτηση όπου αναφέρεις τα παραπάνω, επειδή στα σχετικά σχόλιά σου ο σύνδεσμος όπως σου είπα δεν λειτουργεί (δεν είναι σωστό το URL):

    http://hamomilaki.blogspot.com/2010/07/pedophile-symbols.html

    Μια άλλη απλή σκέψη που κάνω είναι ότι αν όντως αυτά είναι τα σύμβολα των παιδόφιλων, τώρα που διέρρευσαν, είναι προφανές ότι θα τα αλλάξουν.

    ReplyDelete
  18. Χαίρεται σε όλους.

    Διάβασα μόλις χθες για τα εν λόγω σύμβολα και ήμουν πολύ σκεπτική για την εγκυρότητα των πηγών. Σήμερα κιόλας όμως συνέβη κάτι που με προβληματισε ακόμα περισσότερο.

    Τυχαίνει να εργάζομαι αυτόν τον καιρό με αυτιστικά παιδιά σε ένα ειδικό σχολείο στην Αγγλία ως ψυχοθεραπεύτρια και σήμερα το πρωί έτυχε να παρατηρησω στο χέρι ενός από τους δασκάλους, μια τριγωνική σπείρα με αγκαθάκια περιμετρικά της.

    Αναρωτήθηκα:
    Μήπως είναι αλήθεια; Μήπως τελικά αυτός ο πολύ συμπαθής νέος δάσκαλος είναι παιδόφιλος; και τα αγκαθάκια που παραπέμπουν;;; Στον αυτισμό;
    Από την άλλη ένα σύμβολο σίγουρα δεν αρκεί για να κατηγορηθεί κάποιος για παιδοφιλία, αφού ένα σύμβολο μπορεί να αναπαριστά διάφορες έννοιες;

    Πιο συγκεκριμένα, η σπείρα είναι ένα από τα σύμβολα που εκπροσωπούν διάφορα πράγματα' και στην ψυχοθεραπεία μπορεί να σημαίνει την 'κίνηση της ψυχής' προς την τελειότητα (δημιουργικότητα και φαντασία) ή προς την κάθοδό της (κατάθλιψη) (Από τον Πλάτωνα). Η σπείρα συναντάται πολύ συχνά στην κίνηση και στις ζωγραφιές παιδιών και ενηλίκων κατα τη διάρκεια της θεραπείας καθώς και σε ψυχοθεραπευτικούς χώρους και ομάδες που δουλεύουν δημιουργικά με παιδιά.

    Είναι σημαντικό πιστεύω να έχουμε πάντοτε τα μάτια μας, τα αυτιά μας και το ένστικτό μας ανοιχτά, σε ότι έχει να κάνει με την προστασία παιδιών από κακόβουλους ή διαταραγμένους ανθρώπους, ιδιαίτερα στους χώρους εργασίας με παιδιά, αλλά από την άλλη, ας αποφύγουμε το κυνήγι μαγισσών.

    Καλή νύχτα σε όλους

    ReplyDelete
  19. χαχαχα θα τα αγοράσω να τα κάνω δώρο σε άτομα που αντιπαθώ

    ReplyDelete
  20. Ένα δαχτυλίδι ή ένα μενταγιόν δεν κάνει ένα άνθρωπο καλό ή κακό. Η τριγωνική σπείρα δεν κάνει κάποιον παιδο-βασανιστή ή βιαστή όπως ο σταυρός δεν μας κάνει όλους χριστιανούς ή καλούς ανθρώπους άξιους εμπιστοσύνης. Τα μάτια μας πρέπει να είναι ανοιχτά όμως ειδικά όσο αφορά τα παιδιά. Είμαι μητέρα και μόνο η σκέψη μιας τέτοιας πράξης μου προκαλεί όχι αηδία αλλά πανικό και απελπισία. Έχω την πεποίθηση πως αυτά τα τέρατα δεν βρίσκουν την ευχαρίστηση σ’αυτά τα αθώα κορμάκια αλλά απλά βρίσκουν ηδονή στο απόλυτο κακό. Γνωρίζουν πως με τις πράξεις τους προκαλούν πόνο, τραυματίζουν για πάντα ψυχή και σώμα, σκορπούν τον μεγαλύτερο πόνο και βρωμίζουν ότι πιο καθαρό και πιο αθώο υπάρχει πάνω σ’αυτόν τον πλανήτη. Αυτό και μόνο αυτό τους προκαλεί ευχαρίστηση. Όχι, δεν θα κυνηγήσω κάποιον γιατί φοράει ένα δαχτυλίδι απλά θα τον ρωτήσω ευθέως αν εν γνώση του το φοράει και αν θα συνεχίσει να το φοράει. Μόνο και με μία ελάχιστη υποψία πως αυτά τα σύμβολα όντως δηλώνουν κάτι τέτοιο δεν θα τα ήθελα επάνω μου. Ούτε κατά διάνοια δεν θα κουβαλούσα κάτι που θα προκαλούσε σε άλλους τέτοιες σκέψεις για μένα. Το αντίθετο θα σήμαινε πως αποδέχομαι τουλάχιστον την ύπαρξη τους ή το δικαίωμα τους να υπάρχουν.
    Αν όμως κάποιος τολμούσε να κοιτάξει ή έστω μόνο να αγγίξει το παιδί μου με περίεργο τρόπο τότε με ή χωρίς δαχτυλίδι δεν θα τον άφηνα να πάρει δεύτερη ανάσα. Και όχι μόνο για το δικό μου παιδί, αλλά για όλα τα παιδιά. Γιατί πιστεύω πως η κάθε μητέρα όσα παιδιά δικά της και να έχει είναι το ίδιο μητέρα για όλα τα παιδιά του κόσμου. Γιατί πιστεύω πως όταν πραγματικά αγαπάς το παιδί σου αγαπάς όλα τα παιδιά γιατί στα δικά τους μάτια βλέπεις τα δικά του μάτια. Γιατί πιστεύω πως αν πω πως αγαπώ μόνο το δικό μου παιδί τότε η αλήθεια είναι πως αγαπώ μόνο τον εαυτό μου και ικανοποιώ την αυταρέσκεια μου.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!

    ReplyDelete
  21. Η σπείρα είναι από τα πιο αρχαία ελληνικά σύμβολα. Τι θα γίνει τώρα; Θα μπορούσα να φοράω κάτι τέτοιο χωρίς να το γνωρίζω... Άλλοι είναι οι αρχέτυποι συμβολισμοί. Θα με έδερναν στο δρόμο και δε θα καταλάβαινα τι έγινε; Μετά τον αγκυλωτό σταυρό αν χάσουμε και τη σπείρα, μόνο κάποιοι μαίανδροι που δεν είναι σπείρες θα μας μείνουν... Χάνουμε την ιστορία μας, θα χάσουμε και τα σύμβολά μας με κάτω τα χέρια...

    ReplyDelete
  22. Παιδιά με το συμπάθεια αυτό είναι τελείως ανεπιβεβαίωτο ράδιο αρβύλλα που έχει κυκλοφορήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι είναι φάρσα. Απλά δεν υπάρχουν καλοί μηχανισμοί για να σταματάνε τέτοιες ανακρίβειες στο διαδίκτυο όπως εξηγώ εδώ. http://alexanderchalkidis.com/blog/?p=1875

    ReplyDelete
  23. @ Alexander Chalkidis

    Μελέτησε την ανάρτηση και τα σχόλια, παρατίθεται τεκμηρίωση.

    ReplyDelete
  24. Παλούκωμα στο σύνταγμα και περιφορά στην γειτονιά τους

    ReplyDelete
  25. Καλή Ανάσταση striker :-)
    Και σε σένα και σε όλους !

    ReplyDelete
  26. Συγνώμη για την καθυστέρηση, τώρα είδα τα σχόλιά σας. Διάβασα αναλυτικά τα γραφόμενα στο Wikileaks όπως και το http://en.wikipedia.org/wiki/Childlove_movement το οποίο είναι πολύ πιο μετρημένο στους χαρακτηρισμούς του.

    Θα χαρακτήριζα τουλάχιστον "ασαφή" τα "στοιχεία" που υποτίθεται ότι προέρχονται από το FBI. Εκτός από το γεγονός ότι έχουν αναφορές για τα πάντα οπότε είναι ανόητο να εξάγουμε συμπεράσματα από μια μόνο (μπορεί μετά από έναν μήνα να κυκλοφόρησε εσωτερικά άλλη αναφορά που να έλεγε "συγνώμη η προηγούμενη ήταν αρλούμπες") δεν είναι καν σίγουρο ότι είναι πράγματι από το FBI.

    Τα ίδια τα "στοιχεία" που παραθέτει είναι αρκετά τραβηγμένα. Μοιάζουν πολύ με τα κλασσικά "στοιχεία" που παραθέτουν διάφορες ιστοσελίδες με θεωρίες συνωμοσίας.

    Δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν οι παιδόφιλοι αλλά αμφιβάλλω σοβαρά αν χρειάζονται τόσο "κανονική" οργάνωση δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στην κοινωνία θεωρούμε ότι τους αξίζει ισόβια, ηλεκτροσόκ ή θανατική ποινή!

    ReplyDelete
  27. @ Alexander Chalkidis

    Στην Wikipedia στο σχετικό λήμμα περί παιδοφιλίας στην υποσημείωση 29 αναφέρεται ως πηγή η σχετική ανακοίνωση του FBI. Η αναφορά έχει πηγή το Online περιοδικό Slate της Washington Post Company με πλήρες το έγγραφο και μια εκτενή εισαγωγή.

    Από τον Ιανουάριο του 2007, δεν υπάρχει καμιά επίσημη ή ανεπίσημη διάψευση περί της θεωρίας συνωμοσίας που υποστηρίζεις.

    Στις 16 Μαρτίου 2011 σώθηκαν 230 παιδιά και συνελήφθησαν 184 ύποπτοι, δικτύου με περισσότερα από 70.000 μέλη από 30 χώρες. Το κύκλωµα δρούσε µέσω της ιστοσελίδας boylover.net της οποίας σχετικό λόγοτυπο μπορείς να δεις και να κρίνεις.

    ReplyDelete
  28. Χαμομηλάκια ΠΑΝΤΟΥ!!! :) για δειτε:
    http://img190.imageshack.us/img190/218/kapcha29112011144003.jpg

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki