Monday 8 June 2009

Συνελήφθη ο διαχειριστής site με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

Βίντεο και φωτογραφίες με «πρωταγωνιστές» ανήλικους και νήπια, που κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικους, είχε καταχωρήσει σε ιστοσελίδα παιδικής πορνογραφίας που είχε κατασκευάσει ένας 28χρονος από την Δυτική Αττική.
Μετά από έρευνα εντοπίστηκε η ταυτότητα του δράστη, ο οποίος εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.
Στην ιστοσελίδα «dream-family» που διαχειριζόταν ο ίδιος, χρήστες του διαδικτύου είχαν τη δυνατότητα να αναρτήσουν βίντεο και φωτογραφίες σκληρότατου πορνογραφικού περιεχομένου με ανήλικους.
Ο δράστης, στο "ιστορικό" του site, ανέφερε ότι ανάμεσα στους ανήλικους πρωταγωνιστές των βίντεο υπάρχει ένα 6χρονο κοριτσάκι, η Χριστίνα, που κακοποιείται σεξουαλικά από τη 40χρονη μητέρα του, Μαρία, και την 24χρονη αδελφή του. Σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, κάποιες φορές οι δύο γυναίκες υποχρέωναν το κοριτσάκι να παρακολουθεί τις ερωτικές τους πράξεις με άλλους άνδρες, οι οποίοι κακοποιούσαν και οι ίδιοι, εάν το επιθυμούσαν, το 6χρονο παιδί.
Στις 4 Ιουνίου, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του και εντόπισε έξι σκληρούς δίσκους Η/Υ, τρεις φορητούς σκληρούς δίσκους και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Σε ειδικό φάκελο βρέθηκαν όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ήταν αναρτημένα στην ιστοσελίδα.
Ο 28χρονος οδηγήθηκε  χθες στον εισαγγελέα, όπου υποστήριξε ότι η «Μαρία» είναι υπαρκτό πρόσωπο, ότι η ιστοσελίδα είναι δική της και ότι ο ίδιος απλά έκανε τη διαχείριση. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έχουν μέχρι στιγμής αποδειχθεί.
Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα των αστυνομικών για τον εντοπισμό χρηστών του διαδικτύου που έχουν στην κατοχή τους υλικό από τη συγκεκριμένη σελίδα.

8 Ιουνίου 2009, 09:45
(Πρώτη καταχώρηση: 08 Ιουνίου, 07:59)

3 comments:

  1. Ανατριχιαζω ρε παιδια και μονο που το διαβαζω...

    ReplyDelete
  2. Πολύ αρρώστια παίζει στον κόσμο που συνυπάρχουμε, είναι ν' απορεί δηλαδή κανείς πόσο πειραγμένος κόσμος κινείται ανάμεσά μας!

    ReplyDelete
  3. Κάθε φορά που ακούω κάτι αντίστοιχο, θλίβομαι και κλαίω και εύχομαι να είναι η τελευταία φορά. Μάταια!

    Πάντα δε, έχω την ίδια απορία: Πόσο κτήνος μπορεί να γίνει ο άνθρωπος και ποιο Δίκαιο είναι αυτό που προστατεύει την ανωνυμία αυτών των κτηνων!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki