Tuesday 16 June 2009

«spider web»: Επιχείρηση-αράχνη για παιδόφιλους με γραβάτα!

16/6/2009 

Η επιχείρηση που γίνεται σε όλη την Ελλάδα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την ονομασία ''spider web'', έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε δεκαπέντε συλλήψεις στην Αττική και σε πέντε στην επαρχία.
 .
Μια γιγαντιαία επιχείρηση συλλήψεων και νυχτερινών εφόδων σε σπίτια παιδόφιλων σε όλη την Ελλάδα, που αγόραζαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας για να ικανοποιούν τα τερατώδη γούστα τους και το διακινούσαν στους ανώμαλους «κολλητούς» τους στο Διαδίκτυο, βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. 

Με τη συνδρομή είκοσι εισαγγελικών λειτουργών μόνο στην Αττική που επιβλέπουν τις δεκάδες επ’ αυτοφώρω συλλήψεις υπεράνω υποψίας κυρίων με πανάκριβα κουστούμια και γραβάτες και με την παρουσία άλλων τόσων στις κατά τόπους εισαγγελίες της περιφέρειας, μέχρι αργά απόψε, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, αναμένεται να έχουν γίνει επιτόπιες έρευνες για σαράντα δύο διαφορετικές εγκληματικές συμπεριφορές.

Η επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την ονομασία «spider web» (επιχείρηση-αράχνη), που γίνεται σε όλη την Ελλάδα, έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής κατά τις ίδιες πληροφορίες σε δεκαπέντε συλλήψεις στην Αττική και σε πέντε στην επαρχία. Εχουν εκδοθεί (διαδικασία που συνεχίζεται) δέκα εντάλματα σύλληψης, έχουν σχηματιστεί για τους διαφεύγοντες το Αυτόφωρο ισάριθμες δικογραφίες και έχουν ερευνηθεί εκτός από οικίες, γραφεία επιχειρήσεων, βιομηχανιών και χώροι εργασίας σε δεκαοχτώ επαρχιακές πόλεις, πλην βεβαίως του λεκανοπεδίου.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ένας πασίγνωστος 35χρονος, γόνος μεγαλο-ιδιοκτήτη ξενοδοχειακών μονάδων στη Κέρκυρα, και ένας 68χρονος βιομήχανος παραγωγής τροφίμων. Μεταξύ των συλληφθέντων, συγκαταλέγονται αναγνωρίσιμα και ηχηρά ονόματα-βόμβες, που η φερόμενη ως ανατριχιαστική συμπεριφορά τους θα δημιουργήσει ιδιαίτερους κλυδωνισμούς στον κοινωνικό ιστό - κάτι, βέβαια, που έχει ξαναγίνει.
Όμως αυτή τη φορά (όπως προκύπτει από τις υπάρχουσες πληροφορίες) τα ονόματα της επιχειρηματικής ζωής της χώρας είναι πιο μεγάλα. 
Ενδεικτικά, έγινε γνωστό ότι ο 68χρονος βιομήχανος τροφίμων (την ημέρα σεβάσμιος κύριος με καλοραμμένο κοστούμι και άσπρα μαλλιά και τη νύχτα διάβολος διαστροφής) συνελήφθη να κουβαλάει μια τσάντα με DVD που απεικόνιζαν νήπια να κακοποιούνται σεξουαλικά, ενώ στο σπίτι του, σε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία εισαγγελέα, εντοπίστηκε και ενάμιση κιλό χασίς.

Η σοβαρή έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τους παιδόφιλους άρχισε να γίνεται γνωστή από το Σάββατο το πρωί, όταν στο νησί της Κέρκυρας κυκλοφόρησε η φήμη που αργότερα έγινε είδηση ότι κρατείται στην Ασφάλεια του νησιού ένας από τους πιο πλούσιους Κερκυραίους, επειδή -κατά την κατηγορία- αγόραζε και διακινούσε παιδικό πορνογραφικό υλικό στο Διαδίκτυο.  
Τον 35χρονο, που είναι ανύπαντρος και γνωστός για τα ακριβά του γούστα και τη μεγάλη ζωή που κάνει στα Επτάνησα, επισκέφτηκαν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο κρατητήριο πλούσιοι φίλοι του, οι οποίοι του πήγαν κουβέρτες και σεντόνια για να μην ταλαιπωρηθεί από τα 24ωρα της κράτησής του προτού παρουσιαστεί στον ανακριτή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, φαίνεται να έχουν κατασχεθεί δεκάδες CD με βιασμούς και κτηνοβασίες σε ανήλικους και σε κομπιούτερ που βρίσκονταν μέσα σε επιχειρήσεις και παραπέμπονται ως κατηγορούμενοι οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Στα αξιοσημείωτα της έρευνας, είναι ότι πέντε από τους κατηγορουμένους τους οποίους δεν βρήκαν στα σπίτια τους και στις εργασίες τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παραδόθηκαν μόνοι τους χτες το βράδυ στην Ασφάλεια Αττικής. H γιγαντιαία επιχείρηση στην Αττική, κατ’ εντολή του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ιωάννη Σακελλάκου, έχει ανατεθεί στην εποπτεύουσα εισαγγελέα Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.
 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ  
.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" ΑΡΑΧΝΗ" ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Δευτέρα, 15 Ιούνιος
Πολύ κοντά στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ελληνικής αστυνομίας.  
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δυο άτομα σε Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη, ενώ αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκονται δεκάδες ακόμη άτομα από πολλές πόλεις της Ελλάδας και αναμένονται αρκετές συλλήψεις τις επόμενες ημέρες. 
Η επιχείρηση της αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ξεκίνησε μετά από σήμα που εστάλη από τις γερμανικές αρχές σχετικά με τη διακίνηση δύο βίντεο με περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας στη χώρα μας. Σημειώνεται ότι από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχει ο ΣΚΑΪ στη διάθεσή του, δεν φαίνεται το πορνογραφικό υλικό να έχει παραχθεί στην Ελλάδα.

Αρωγός στην μεγάλη επιχειρησιακή προσπάθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής είναι ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ιωάννης Σακελλάκος, 20 εισαγγελείς που έχουν επιφορτιστεί με την παρακολούθηση της επιχείρησης καθώς και οι επί τόπου εισαγγελικοί λειτουργοί στις επαρχιακές πόλεις στις οποίες επιχειρούν οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ.
Αναρτήθηκε από adiakritos 
Κυριακή, 14 Ιούνιος 2009
.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΑΡΑΧΝΗ" ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κέρκυρα με την υπόθεση της παιδικής πορνογραφίας όπου εμπλέκεται ο Σπύρος Βούλγαρης από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες του νησιού,ο οποίος διατηρεί και κεντρικό ξενοδοχείο στην Κέρκυρα και είναι συγγενής γνωστού Βιομηχάνου!
Ο Βούλγαρης, φέρεται ότι συμμετείχε σε 40μελές κύκλωμα, που απλώνει τα δίχτυα του σε τουλάχιστον 25 πόλεις, σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους και τα Γιάννενα! 
Ο Βούλγαρης, οδηγήθηκε αργά χθες το απόγευμα στον Εισαγγελέα Κέρκυρας και μετά την απαγγελία κατηγοριών κρίθηκε προφυλακιστέος.Τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος αναζητούνται και οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αισιοδοξούν ότι οι έρευνές τους σύντομα θα επιφέρουν καρπούς.
Έρευνες σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate, γίνονται ήδη και στη πόλη των Ιωαννίνων!Παράλληλα, ερευνάται εάν το παράνομο υλικό που εντοπίστηκε έχει «τραβηχτεί» στην Ελλάδα, γεγονός, το οποίο αναμένεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση...
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2009
epirusgate
Αναρτήθηκε από adiakritos

4 comments:

  1. Να και μια απο τις εξαιρεσεις οπου η αστυνομια κανει πολυ καλα τη δουλεια της και δεν στεκεται ουτε σε ονοματα ουτε σε δυναμη,εξουσια, χρημα, απλα κανει το καθηκον της με οποιο κοστος! Μπραβο στη διωξη ηλ. εγκληματος!
    Οσο για αυτους τους "κυριους", ας τους συγχωρησει ο Θεος γιατι οι ανθρωποι αποκλειεται και μεσα στη φυλακη θα πληρωσουν ακριβα!

    ReplyDelete
  2. Θα πληρώσουν???Δε νομίζω να πληρώσουν "αυτό που χρωστάνε"...

    ReplyDelete
  3. @μυρσινη
    Αυτο δεν πληρωνεται με τιποτα! Μονο αν γυρνουσαμε πισω τ χρονο και το προλαβαιναμε...αλλα θα μετανιωσουν την ωρα και τη στιγμη που το τολμησαν...οι αγραφοι νομοι της φυλακης ειναι αμιλικτοι!

    ReplyDelete
  4. Θα πληρώσουν Μυρσίνη, θα πληρώσουν ...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki