Monday 3 August 2009

49χρονη καταδικάστηκε για παιδική πορνογραφία

Μία γυναίκα στη Μ. Βρετανία, με την κατηγορία ότι βοηθούσε το σύζυγό της να βιντεοσκοπεί επί 8 χρόνια κορίτσια, την ώρα που έκαναν μπάνιο στο σπίτι του ζευγαριού, καταδικάστηκε την Παρασκευή (41/07) σε ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνων.

Η Rosemary Foxall και ο σύζυγός της, ο οποίος σημειωτέον αυτοκτόνησε, δελέαζαν τα θύματά τους, τα προσωπικά δεδομένα των οποίων για ευνόητους λόγους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, με παιχνίδια και τους πρότειναν να κάνουν μπάνιο στην πισίνα τους, όπου θα μπορούσαν να παίξουν σε νεροτσουλήθρα, προκειμένου αυτά να πάνε στο σπίτι τους.

Αμέσως μετά, το ζευγάρι βιντεοσκοπούσε τα κορίτσια τη στιγμή που έκαναν μπάνιο, με τη χρήση μίας κάμερας, που ήταν κρυμμένη κάτω από μία στίβα ρούχων σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και μίας άλλης, που είχαν τοποθετήσει σε μία τρύπα στο μπάνιο.

Η Foxall συνελήφθη όταν οι κασέτες που είχε στην κατοχή του ο σύζυγός της, έπεσαν στα χέρια αστυνομικού, με αφορμή την κατάσβεση φωτιάς, που ξέσπασε στο σπίτι τους τον Ιούλιο του 2008.

Η 49χρονη Foxall κρίθηκε ένοχη από το δικαστήριο για παιδική πορνογραφία καθώς και για το γεγονός ότι είχε στην κατοχή της 147 φωτογραφίες παιδιών, απρεπούς περιεχομένου.

Η δίκη διήρκεσε περίπου δύο εβδομάδες και ο δικαστής, παρότι δέχθηκε ότι η κατηγορουμένη προέβη στις καθόλα κατακριτέες αυτές πράξεις, ενεργώντας καθ’ υπόδειξη του συζύγου της, τόνισε πως «διέπραξε τερατώδη καταστρατήγηση της εμπιστοσύνης».

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki