Monday 14 September 2009

Η αρπαγή του δίχρονου Μαρτινόπουλου Βασίλη από το νοσοκομείο Παίδων
Συνελήφθη 13χρονη (!!) δράστης

Στον Εισαγγελέα οδηγείται τη Δευτέρα μια 13χρονη από τα Μέγαρα, η οποία κατηγορείται για αρπαγή ενός δίχρονου αγοριού την Κυριακή από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. 
Για το αγόρι είχαν εκδοθεί αναζητήσεις μέσω του προγράμματος "Amper Alert".

Το μεσημέρι της Κυριακής, η 13χρονη επισκέφθηκε το αγοράκι στην Β' Παιδιατρική Κλινική όπου νοσηλευόταν υπό την προστασία του «Χαμόγελου του Παιδιού», αφού είχε απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον, με παραγγελία του εισαγγελέα Ανηλίκων Πειραιά.
Η ανήλικη παραπλάνησε το νοσηλευτή λέγοντας πως ήταν μέλος του «Χαμόγελου του Παιδιού», άρπαξε το αγοράκι και εξαφανίστηκε.
Όμως, περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, η 13χρονη, η οποία είναι παντρεμένη, εμφανίστηκε μαζί με τους οικείους της στη ΓΑΔΑ και παρέδωσαν το ανήλικο.
Το αγοράκι επέστρεψε στο νοσοκομείο, ενώ η 13χρονη συνελήφθη.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 13χρονη είχε πάει και πριν από μία εβδομάδα στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού μαζί με μία ενήλικη γυναίκα, αγνώστων στοιχείων και επισκέφθηκαν το δίχρονο αγόρι.
Εκεί η άγνωστη γυναίκα, η οποία αναζητείται από την αστυνομία, είχε εκφράσει την επιθυμία να της δοθεί το ανήλικο, προκειμένου να μεσολαβήσει για υιοθεσία του από κάποια οικογένεια.
Σημειώνεται ότι η 13χρονη είχε κατηγορηθεί και τον περασμένο Δεκέμβριο για ανάλογο περιστατικό αρπαγής ανηλίκου από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

2 comments:

  1. Απίστευτο! Ακόμη και παιδιά να απαγάγουν παιδιά???
    Που φτάσαμε???
    Καλό φθινόπωρο χαμομιλάκι

    ReplyDelete
  2. Καλό φθινόπωρο dyosmaraki

    Καλό φθινόπωρο ...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki