Sunday 27 September 2009

Συνελήφθη ο Roman Polanski για σεξουαλικές σχέσεις
με 13χρονη (κοινώς, για παιδεραστία)

Συνελήφθη σήμερα ο διάσημος σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι στην Ελβετία, όπου έφθασε για να παρακολουθήσει κινηματογραφικό φεστιβάλ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Ζυρίχης.
Ο σκηνοθέτης, ο οποίος καταζητείται από το 1978 από τις αμερικανικές αρχές καθώς εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης γιατί είχε σεξουαλικές σχέσεις με μια 13χρονη, μετέβη στην Ελβετία για να βραβευθεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Ζυρίχης. 

Η αστυνομία της Ελβετίας θεωρείται ότι έδρασε μετά από αίτημα των αμερικανικών αρχών.
Ο Πολάνσκι, ο οποίος γεννήθηκε στην Πολωνία και τώρα έχει γαλλική υπηκοότητα, έγινε γνωστός διεθνώς από την ταινία του το «Μωρό της Ρόζμαρι» το 1968 και το 2002 βραβεύθηκε με Οσκαρ για την ταινία του «Ο Πιανίστας».

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Reuters, Γαλλ. Πρακτορείο, Γερμ. Πρακτορείο

 πηγή

Roman Polanski arrested in Switzerland

The Oscar-winning film director Roman Polanski has been taken into custody in Switzerland after travelling to collect an award at the Zurich film festival.
The festival organisers, who had been due to give the 76-year-old director a lifetime achievement award, did not give details of the arrest, but it is believed to be over a 31-year-old US arrest warrant. The director fled the US in 1978 after pleading guilty to unlawful sexual intercourse with a 13-year-old girl.
more

 Διάσημος παιδεραστής ...

Άντε μπράβο, ένας - ένας να ξεβρωμίσουμε ...

3 comments:

  1. Καλά... τόσα χρόνια τον έψαχναν!!!
    και τόσο διάσημος; περίεργα πράγματα

    ReplyDelete
  2. Μάλλον η διασημότητα του ήταν αυτή που τον έσωζε ως τώρα.
    Κρίμα πάντως για ένα τόσο εξαιρετικό καλλιτέχνη να είναι διεστραμμένος. Και νόμιζα πως η τέχνη είναι το καλύτερο γιατρικό για την ψυχή.

    ReplyDelete
  3. Τον έσωζε και η εβραίϊκη καταγωγή του. Ο θάνατος της γυναίκας του Σάρον Ταίητ από τους σατανιστές του Μάνσον που κυριολεκτικά την έσφαξαν έγκυο, αφήνει υπόνοιες για περίεργες παρέες του, πέραν αυτής των παιδιών στη βίλα του (επίσης αξιόλογου ηθοποιού) Τζακ Νίκολσον. Και μη χειρότερα...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki