Thursday 8 October 2009

ΤΡΙΑ(!!) χρόνια με ΑΝΑΣΤΟΛΗ (!!) στον ΠΑΙΔΌΦΙΛΟ αστυνομικό για το πορνογραφικό υλικό με παιδιά

Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον 43χρονο αστυνομικό που συνελήφθη με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος δεν προσήλθε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Την ενοχή του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.
Ο συνάδελφός του, που κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας, ανέφερε ότι το Τμήμα Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διαπίστωσε ότι ο 43χρονος επισκεπτόταν ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό μέσα από το γραφείο του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αλλά «δεν διαπιστώθηκε ότι αποθήκευε τέτοιο υλικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της υπηρεσίας». 

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένας φορητός υπολογιστής, 5 σκληροί δίσκοι και 16 cd πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους.
πηγή

Τόσο αποτιμάται η παιδοφιλία
Τόσο αποτιμώνται οι βιασμοί παιδιών
Τρία χρόνια με αναστολή...
Ελεύθερος ο παιδόφιλος!!
Δεν αποθήκευε είπαν το υλικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της υπηρεσίας!!
Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της υπηρεσίας παρέμεινε αμόλυντος!!
Μόνο έβλεπε και απολάμβανε το θέαμα...

4 comments:

  1. Όταν ο παιδόφιλος είναι ένας από τους δικούς τους παίρνει άφεση αμαρτιών; Η δικαιοσύνη είναι μόνο για τους άλλους, αυτούς δεν τους αγγίζει τίποτα.

    ReplyDelete
  2. Ε καλα τωρα,κακο ηταν,αλλα μην το παμε και στα ακρα.
    Αν ειχε σκοτωσει ανθρωπο,τι παραπανω θα λεγατε;
    Εβλεπε μονο,ουτε τραβαγε τις σκηνες,ουτε πουλαγε.Ουτε νομιζω οτι θα εβαζε πιστωτικη καρτα μεσα στον υπολογιστη της υπηρεσιας του.Αρα κατα τη γνωμη μου,εμπαινε μονο σε ελευθερες σελιδες,πραγμα που δε νομιζω οτι συνιστα κακουργημα.
    Μπανιστηριτζης,αρρωστος,...κας ηταν.
    Εγω θα ηθελα να ξερω,ακριβως τι εβλεπε,για να καταλαβω το μεγεθος της αρρωστειας τους.
    Και σε τελευταια αναλυση,για μενα,αυτοι οι ανθρωποι, σαν αρρωστοι που ειναι,δεν καλυτερευουν με το να μπουν σε φυλακη.Σε ειδικα ιδρυματα πρεπει να μπαινουν,ωστε να γινονται καλα,με διαφορες ψυχολογικες θεραπειες,γιατι αν δεν γινει αυτο,και στη φυλακη να μπαινουν,παλι τα ιδια θα κανουν,αμα αποφυλακιστουν.

    ReplyDelete
  3. Ακούστε Theodore,
    εσείς δεν είστε που αναθρέψατε ένα κορίτσι και τώρα παρακολουθείτε την ανατροφή της κόρης της;
    Σας ερωτώ λοιπόν, αν στο υλικό που επιθεωρούσε ο παιδόφιλος ήταν το αγαπημένο σας κοριτσάκι ή η κορούλα της; Πως θα σας φαίνονταν;
    Γνωρίζετε ότι για να "βλέπουν" αυτοί οι παιδόφιλοι παιδάκια σαν τα αγαπημένα σας, κάποια παιδάκια κακοποιούνται;
    Το γνωρίζετε αυτό;
    Το καταλαβαίνετε;
    Αναρωτιέστε τι είδους υλικό έβλεπε ο παιδόφιλος αστυνομικός, λοιπόν σας λέω πως, ό,τι και να έβλεπε είναι προϊόν κακοποίησης.
    Κάθε παιδάκι που εκτίθεται προς τέρψη μπανιστιρτζίδων όπως λέτε, είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης και κακοποίησης.
    Σκεφτείτε το αγαπημένο σας κοριτσάκι να είναι αντικείμενο της μακαλίας του παιδόφιλου.
    Αυτοί οι απλοί ηδονοβλεψίες είναι οι πελάτες της μεγαλύτερης παράνομης αγοράς στον κόσμο.
    Ακόμη και αυτοί που δεν πληρώνουν σήμερα, αύριο θα πληρώσουν. Είναι βέβαιο αυτό.
    Όσον αφορά, την δικαστική απόφαση, έβλεπε ο τύπος τσόντες στο γραφείο του και απαλλάχτηκε επειδή δεν τα έσωζε στον σκληρό δίσκο της δουλειάς του, αλλά σε cd που κουβάλαγε σπίτι του και απαλλάχτηκε;
    Με δικά μας λεφτά, χρησιμοποιούσε internet που πληρώνουμε εμείς και pc που του χορηγήσαμε εμείς για να πιάνει αυτούς και αυτός αντί να τους πιάνει έκανε τα ίδια και απαλλάχτηκε και Εσύ τον συγχωρείς;
    Ποιος είσαι εσύ που συγχωρείς τον σημερινό παιδόφιλο και τον αυριανό παιδεραστή;
    Δεν με ενδιαφέρει να γίνει καλά αγαπητέ Θεόδωρε, μ' ενδιαφέρει να μη είναι Πελάτης παιδικής πορνογραφίας, να μη βλέπει το δικό σου παιδάκι και τα παιδάκια όλων μας, γι αυτό πρέπει να φυλακιστεί και για χίλιους λόγους παραπάνω, επειδή εμείς τον εμπιστευτήκαμε για να μας προστατεύει και αυτός εκμεταλλεύτηκε εμάς και τα παιδάκια μας.
    .

    ReplyDelete
  4. Eγω ειμαι ολα αυτα που λες,αλλα δεν το διαβασες καλα το κομματι.
    Εγω γραφω κατω κατω,οτι αυτοι οι ανθρωποι,δεν σωφρονιζονται με το να τους κλεισεις στη φυλακη,γιατι οπως εχει δειξει η εμπειρια,οταν βγουν,το ξανακανουν.Αυτο ειναι παθος,ξερεις,σαν τα ναρκωτικα.
    Εκτος και αν θελεις να τους στησεις στον τοιχο,αλλα τοτε,τι θα κανεις μ αυτους,που σκοτωνουν,εναν η περισσοτερους ανθρωπους;
    Απο τη στιγμη,που δεν ειμαστε Σαουδικη Αραβια,πραγμα το οποιο ειναι συζητησιμο,γιατι εγω,θα το ηθελα,ολα τα αλλα,ειναι κουβεντες.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki