Thursday 26 November 2009

Νέα στοιχεία - φωτιά στη δίκη των παιδεραστών του Ιλίου

Σαν βόμβα έσκασε χθες στο δικαστήριο η είδηση 
ότι η βασική κατηγορούμενη στη δίκη των παιδεραστών στο Ίλιον Ειρήνη Τσονοπούλου, εκτός από τη 13χρονη την οποία εξέδιδε σε ηλικιωμένους άντρες, έναν 10χρονο γιο κι ένα δίχρονο (σήμερα) αγοράκι, είχε φέρει στον κόσμο εκτός γάμου άλλα τρία παιδιά τα οποία έδωσε για υιοθεσία.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε στο φως κατά τη διάρκεια της εξέτασης μίας εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας και συγκεκριμένα της γιαγιάς των παιδιών, η οποία από το καλοκαίρι του 2007 έχει αναλάβει την επιμέλειά τους. Πέραν τούτου, το στοιχείο που προστέθηκε και ίσως δώσει νέα τροπή στην πολύκροτη δίκη, η οποία ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να προκαλεί ρίγη ανατριχίλας στην κοινή γνώμη, είναι ο ισχυρισμός της Ειρήνης Τσονοπούλου μέσω του συνηγόρου της Διονύση Μεσσήνη ότι από την ηλικία των δέκα ετών είχε πέσει επανειλημμένως θύμα βιασμού από τον πατέρα της.
Αυτό το αρνήθηκε κατηγορηματικά η γιαγιά των παιδιών, η οποία ρωτήθηκε ακόμη αν εξέδιδε την κόρη της. «Είναι ψέματα» ήταν η απάντηση της Μυρσίνης Τσονοπούλου, ενώ αρνήθηκε και όσα φέρεται να υποστηρίζει η 35χρονη (τα οποία δεν υπάρχουν στις καταθέσεις της), ότι δηλαδή ο πατέρας της συνήθιζε να κυκλοφορεί και να χορεύει χωρίς ρούχα μέσα στο σπίτι, καθώς επίσης ότι την υποχρέωνε να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι μαζί με τον ίδιο και τη μητέρα της ενώ ήταν γυμνοί! Στην κατάθεσή της η γιαγιά των παιδιών είπε επίσης ότι ντρέπεται που η 35χρονη είναι κόρη της και υποστήριξε πως τα προβλήματα ξεκίνησαν από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στο σπίτι ο σύντροφος της Ειρήνης Τσονοπούλου Σπύρος Σουχλέρης.
«Τα χτυπούσε, τα άφηνε νηστικά και βρόμικα. Επίσης, μια φορά είχε κλειδώσει τον μεσαίο γιο της κόρης μου στο ντουλάπι του σύνθετου για τιιμωρία», υποστήριξε η Μυρσίνη Τσονοπούλου, συμπληρώνοντας πως αν και είχε καλές σχέσεις με τα εγγόνια της, έμαθε για τη σεξουαλική κακοποίηση από τα κανάλια και τις εφημερίδες.  

Είπε ακόμη ότι ο 83χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ Αθανάσιος Κανάκης, που κατηγορείται επίσης για παιδεραστία, είχε περάσει από το δημοτικό σχολείο της εγγονής της στο Ολυμπιακό Χωριό στο Μενίδι και την είχε απειλήσει. «Είπε ότι θα βάλει μπράβους να με χτυπήσουν κι ότι την έχει πουλήσει η μητέρα της σ’ αυτόν αντί του ποσού των 2.000 ευρώ», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή της.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι αναστάτωση προκλήθηκε προς στιγμή στο ακροατήριο όταν η συνήγορος υπεράσπισης του Αθανασίου Κανάκη ζήτησε να γίνει παράλειψη των καταθέσεων των ανήλικων θυμάτων στον ανακριτή με την αιτιολογία ότι έγιναν χωρίς την παρουσία αλλά και την κατάλληλη προετοιμασία των παιδιών από παιδοψυχολόγο - αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της μητέρας της Ειρήνης Τσονοπούλου η δίκη διεκόπη για αύριο το πρωί.

πηγή: madata

1 comment:

  1. ΡΑΒΒΙΝΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ...Ενας επιφανής ραββίνος ήταν τόσο εξαντλημένος μετά απο τρείς ημέρες συνεχούς χρήσης κοκαϊνης και πάρτυ με πόρνες ... http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/11/blog-post_4715.html

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki