Monday 30 November 2009

Παιδόφιλος διευθυντής δημοτικού

Λύσσαξαν...

Τους 158 φτάνουν οι εντοπισμένοι μέσω Λουξεμβούργου χρήστες του Διαδικτύου στη χώρα μας, οι οποίοι κατείχαν ή διακινούσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας σύμφωνα με τα στοιχεία της Ιντερπόλ. 
Χθες στον μακρύ κατάλογο προστέθηκε ένας 36χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από τα Φάρσαλα Λάρισας, ενώ σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη 44χρονου διευθυντή δημοτικού σχολείου στην Καβάλα.  
Η επιχείρηση των Τμημάτων Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθήνας και Θεσσαλονίκης, που φέρει την κωδική ονομασία «Τσάρλι», έχει οδηγήσει μέχρι στιγμής σε δεκάδες συλλήψεις, μετά μάλιστα και την άρση του απορρήτου επικοινωνίας μέσω του Διαδικτύου που διέταξε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Τελευταίος στη λίστα ένας 36χρονος από τα Φάρσαλα, ο οποίος συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από έφοδο που έκαναν στο σπίτι του αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 2.000 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνιστές παιδιά.
Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι κατείχε αυτό το υλικό, αρνήθηκε, όμως, ότι το διακινούσε σε άλλους χρήστες.
Σάλο, όμως, έχει προκαλέσει η σύλληψη 44χρονου διευθυντή δημοτικού σχολείου στην Καβάλα, με τις ίδιες κατηγορίες. 
Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη στο σπίτι του στη Χρυσούπολη και στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις σκληροί δίσκοι και ένα DVD με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς επίσης και μικροποσότητα χασίς.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων κατόχων τέτοιου υλικού, που σε μερικές περιπτώσεις ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία, καθώς μεταξύ των εικόνων υπάρχουν και άσεμνες με βρέφη και παιδιά 3-4 χρόνων.

7 comments:

  1. Ονομα δεν εχει ο Διευθυντης του Δημοτικού;;;γιατι δεν ανακοινωνουν το ονομα ;;ειναι απιστευτο να τον προστατεύσουν;;;

    ReplyDelete
  2. Αίσχος! Σε αυτούς τους ανθρώπους η κοινωνία εμπιστεύεται τα παιδιά της! Ώρες-ώρες ντρέπομαι που είμαι εκπαιδευτικός! Η εκπαίδευση είναι λειτούργημα, δεν είναι καπετανάτο στα χέρια των διεστραμμένων!!!

    ReplyDelete
  3. Ότι και να πούμε είναι λίγο ...

    ReplyDelete
  4. Ντρέπομαι για το Φαρσαλινό γιατί είναι και πατριώτης μου!!!
    Αλλά τι σημασία έχει; Ο αριθμός σοκάρει και οι πράξεις!!!
    Κατάπτυστο!!!

    ReplyDelete
  5. Λοιπόν έχω φρέσκα νέα. Ο διευθυντής που είναι και στενός οικογενειακός φίλος αφέθηκε ελεύθερος(μόλις τώρα τελείωσε η δίκη του). Στο άρθρο υπάρχουν ψευδείς πληροφορίες καθώς δεν βρέθηκε καθόλου υλικό πορνογραφίας(πόσο μάλλον παιδικής) και ναι ακόμη κι αν είχε βρεθεί υλικό θα έπρεπε να τον προστατέψουν διότι έχει και οικογενεια κι αν μη τι άλλο οφείλουν να προστατεψουν εκείνη.

    ReplyDelete
  6. Και για να ειμαι πιο σαφης
    ΕΡΤ online

    Αθώος ο δάσκαλος για παιδική πορνογραφία
    (01/12/2009)



    Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Καβάλας ο 44χρονος διευθυντής δημοτικού σχολείου του Ξεριά Καβάλας, που κατηγορούνταν για διακίνηση και χρήση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω του διαδικτύου. Από τη διαδιασία διαπιστώθηκε περιορισμένη χρονικά παραμονή, μέσω του υπολογιστή της οικίας του, σε σελίδες παιδικής πορνογραφίας, που δεν δικαιολογεί χρήση και διακίνηση του υλικού. Ο 44χρονος κρίθηκε αθώος και για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσίων. Στο πλευρό του είχε την οικογένειά του, φίλους και γονείς μαθητών του δημοτικού σχολείου του Ξεριά, οι οποίοι δέχθηκαν με ανακούφιση και αισθήματα χαράς την αθωωτική απόφαση.

    ReplyDelete
  7. ΑΘΩΟΣ!!! τελικά ο Δάσκαλος λόγω αμφιβολιών.....ή άλλων τινών???
    Τι να υποθέσει κανείς???Και τώρα γενάτε το ερώτημα?Θα επιστρέψει ο κ.Τάδε στα "εκπαιδευτικά του καθήκοντα"? Ερώτημα ήταν,μην το πάρετε στα σοβαρά,γιατί......

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki