Monday 7 December 2009

Να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε το παιδάκι (4/12/09) στην Κηφισίας

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών ένας 15χρονος που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής στη λεωφόρο Κηφισίας 234, στο Χαλάνδρι.

Το αυτοκίνητο που χτύπησε το παιδάκι είναι ένα Audi A3.
 

Ένας φίλος που ανέβαινε την Κηφισίας το βράδυ της Παρασκευής μου ανέφερε ότι παραλίγο να τον χτυπήσει ένα ασημί Audi A3 που έτρεχε ιλιγγιωδώς στην Κηφισίας λίγο μετά την Πανόρμου.
το δυστύχημα έγινε λίγα λεπτά αργότερα και μερικά χιλιόμετρα μετά άρα ίσως πρόκειται για τον ίδιο οδηγό!
Εάν πρόκειται για τον ίδιο τότε ίσως έφερε σε ανάλογη θέση και άλλους οδηγούς και ίσως κάποιος να συγκράτησε την πινακίδα του...


Η Τροχαία Κηφισιά, που διενεργεί προανάκριση για το ατύχημα, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τον οδηγό να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Αστυνομία.

ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Διεύθυνση
Χαράς 1
Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ
ΤΚ 14564

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 80029936 - 7 - 8
Διοικητής: 210 80029935
Υποδιοικητής: 210 8002261
Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας: 210 80029936 - 7 - 8
Γραφείο Τροχ. Αστυνόμευσης: 210 8012008
Fax: 210 8002262
Γραφείο Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων: 210 8002939


Ο ανήλικος επιχείρησε να διασχίσει τη λεωφόρο όταν τον παρέσυρε άγνωστο ΙΧ αυτοκίνητο και τον τραυμάτισε, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς, που κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για τον υπαίτιο οδηγό να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τις αστυνομικές αρχές.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή...
ευχαριστούμε το katerina's Diary που μας έστειλε το email

3 comments:

  1. Πριν από λίγο καιρό έκανα και εγώ μια ανάρτηση για έναν οικογενειακό φίλο που πριν από λίγο καιρό έχασε τη ζωή του μόνος και αβοήθητος στην άσφαλτο (στον Ν. Κόσμο) ενώ ο εγκληματίας οδηγός εξαφανίστηκε και παράτησε το θύμα του αβοήθητο.

    Μετά λύπης μου διαπιστώνω πως οι ασυνείδητοι οδηγοί που εγκαταλέιπουν τα θύματά τους αβοήθητα στην άσφαλτο και εξαφανίζονται πληθαίνουν. Μια νέα μάστιγα προβάλλει στον ορίζοντα της πολύπαθης κοινωνίας μας? Δεν γνωρίζω....

    Εύχομαι με όλη τη δύναμη της ψυχής μου να βρεθεί ο εγκληματίας οδηγός. Στην περίπτωση του οικογενιακού μας φίλου δεν βρέθηκε. Απορώ πως είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να κοιμούνται ήσυχοι όταν γνωρίζουν πως αφαίρεσαν μια ανθρώπινη ζωή και ειδικά σε αυτή τη περίπτωση την ζωή ενός παιδιού...

    ReplyDelete
  2. Ανανδρία και εγωϊσμός είναι πίσω από την πράξη αυτή. Γιατί, ανθρώπινα, ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε αυτή τη θέση, τη δύσκολη και λυπηρή. Αλλά τι μετράει περισσότερο; Η ζωή φυσικά!Δυστυχώς όμως, του άλλου..
    Ο Άλλος..Πόσο μακριά μας είναι αυτή η έννοια, στην κοντόφθαλμη και εγωπαθή εποχή μας..

    -Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση. Δεν μπορούσα να ησυχάσω όσο σκεφτόμουνα αβοήθητο το παιδί να σφαδάζει στην άσφαλτο, όσο σκεφτόμουνα τους γονείς του..

    ReplyDelete
  3. Καλησπέρα σε όλους σας, καλή χρονιά!

    Δείτε το τελευταίο σχόλιο στο σχετικό ποστ για τον αείμνηστο Σόλωνα εδώ.
    Aν αληθεύει η υπογραφή του ανώνυμου σχολιαστή, τότε δεν έχουμε να κάνουμε με "22χρονο που δήλωσε μεθυσμένος" οδηγό, αλλά με εύπορο επαγγελματία, ευυπόληπτο , λουλούδι μοναχό... Που περίμενε το θάνατο του παιδιού για να παρουσιαστεί, ξεμέθυστος υποθέτω...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki