Tuesday 1 December 2009

Μαρτυρία σοκ για τα όσα έζησε η 11χρονη

«Βάλτε τους όλους στη φυλακή»
«Θέλω να σταματήσω να πονάω»

Αυτά τα λόγια έγραφε η μικρή Μαρία στα γράμματα και τις ζωγραφιές που είχε δώσει στον αστυνομικό Παύλο Λουκάτο στον οποίο εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε.
Η κατάθεση του αστυνομικού στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας όπου συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης παιδεραστίας στο Ίλιον πάγωσε όσους παρακολουθούν τη δίκη. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, το κοριτσάκι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της, αλλά την απέτρεψε η οικογενειακή φίλη που διέμενε μαζί τους.


Μαρτυρία σοκ για τα όσα έζησε η 11χρονη σήμερα Μαρία, κόρη της Ειρήνης Τσονόπουλου, στα χέρια της «μάνας», του συντρόφου της, του ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλου και τον συνταξιούχο της ΔΕΗ Αθανάσιο Κανάκη. Και όχι μόνο η Μαρία. Αλλά και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας που φιλοξενούσε στο σπίτι της η Τσονοπούλου.
Σε άλλο σημείο, η μικρή Μαρία έγραφε: «Θέλω να σταματήσω να πονάω. Από δω και πέρα θέλω μόνο να γελώ», ενώ δίπλα στη λέξη φυλακή έβαζε το όνομα της μητέρας της και του ιερέα.
Και πρόσθετε: «Ελευθερία εγώ… Ειρήνη να μην βγει ποτέ».

Οι περιγραφές που έκανε η μικρή στον αστυνομικό είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικές.

«Τη βίαζε και ο φίλος της μαμάς της μπροστά στην ίδια. Μια μέρα που ήταν στο δωμάτιο της μάνας και ήθελε να τη βιάσει ο Σπύρος Σουχλερής, δεν πρόλαβε γιατί χτύπησε η πόρτα και η μικρή πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι, αλλά την κράτησε η οικογενειακή φίλη». Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας το 11χρονο κορίτσι του εκμυστηρεύτηκε ότι πρώτος την βίασε ο 86χρονος συνταξιούχος της ΔΕΗ, όταν ήταν μόλις έξι ετών… Για τον ιερέα του είπε ότι άρχισε να τη βιάζει μετά τον θάνατο του μπαμπά της. «Ήταν ο άνθρωπος που πάντρεψε τον συγχωρεμένο τον μπαμπά μου, βάφτισε εμένα και δεν περίμενα τόσο μεγάλο κακό», του είχε πει το κοριτσάκι.





«Έπρεπε να μαθαίνει»…
«Ο Σουχλερής έβαζε το κοριτσάκι να είναι παρούσα όταν έκανε σεξ με την μητέρα της. Έλεγε ότι έπρεπε να μαθαίνει… Από αυτό που περιέγραφαν τα παιδιά κατάλαβα ότι έλεγαν την αλήθεια. Δεν είναι δυνατόν παιδιά σε αυτή την ηλικία να ξέρουν τόσα για το σεξ».
περισσότερα:
madata 

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki