Monday 7 December 2009

Έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια για τον πεντάχρονο Περικλή Βενέτη

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ

 Φίλοι και φίλες, κάνω έκκληση για αίμα και αιμοπετάλια για τον πεντάχρονο Περικλή Βενέτη, γιο της μικρής αδερφής μου, που νοσηλεύεται για λευχαιμία στο Παίδων Αγίας Σοφίας, στον 6ο όρ. του ΚΕΘ, τηλ. 2132013603. Μπορείτε να δώσετε σε όποιο νοσοκομείο της χώρας θέλετε, ανεξάρτητα την ομάδα αίματος σας, δίνοντας τα στοιχεία του παιδιού.

Σας ευχαριστώ θερμά.  

Βασιλική Νευροκοπλή. 

Επικοινωνία Εφημερίδα της Αργυρούπολης, Νίκος Τζιγκουνάκης, 07.12.09
Από:
Mary Lagana 

1 comment:

  1. Εγώ θα αναρτήσω τη..συνέχεια! Έλαβα το παρακάτω email από το Stavrodromi και τον π.Δημήτριο (απ όπου είχα λάβει και αυτό που δημοσιεύετε)

    Αγαπητοί μας φίλοι

    σας εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενα, ειρηνικά και δημιουργικά!


    Θα ήθελα κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω θερμά για το άμεσο ενδιαφέρον σας να βοηθήσουμε τον μικρό Περικλή που νοσηλεύεται με λευχαιμία στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία". Χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, αυτή τη στιγμή έχουν καλυφθεί οι πρώτες ανάγκες για αίμα και αιμοπετάλια. Επειδή, όμως, θα ξαναχρειαστούν αιμοπετάλια (συνήθως κάθε 30 - 40 μέρες), θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σημειώσετε το τηλέφωνο της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του "Αγία Σοφία" 210-2410000 (προσοχή: η επικοινωνία θα γίνεται ΜΟΝΟ σε αυτό το τηλέφωνο πλέον) ώστε όσοι μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας απευθείας εκεί και οι υπεύθυνοι του τμήματος θα επικοινωνούν μαζί σας όταν θα υπάρχει ανάγκη για αιμοπετάλια. Έτσι δημιουργείται μία δεξαμενή εθελοντών για τον Περικλή η οποία είναι στη διαθεσιμότητα του Νοσοκομείου όταν παραστεί ανάγκη. Σας υπενθυμίζω ότι θα πρέπει να δώσετε το ονοματεπώνυμο Περικλής Βενέτης. Επίσης η αιμοπεταλιοδοσία είναι ανεξάρτητη από την ομάδα αίματος και μπορεί να επαναλαμβάνεται ανά 30 - 40 μέρες χωρίς πρόβλημα (σε αντίθεση με την αιμοδοσία, που πρέπει να έχουν περάσει κάποιοι μήνες).

    -(ακολουθούν νέα της νεανικής συντροφιάς και των δραστηριοτήτων του Ι.Ν....)-

    Με αγάπη

    π. Δημήτριος.

    --
    π. Δημήτριος Μαρούλης
    εφημέριος Ι. Ν. Αγίου Φιλίππου Θησείου

    http://stavrodromi.wordpress.com
    Τηλέφωνο Ναού: 210-3212580

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki