Sunday 17 January 2010

Κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση

Ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων

Ένας 67χρονος τυφλός έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας, καθώς φέρεται να έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων.
Ο 67χρονος συνελήφθη από άνδρες της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.
Οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει πληροφορίες για τον τυφλό άνδρα, ο οποίος προέβαινε στις πράξεις αυτές, σε παιδιά 11-16 ετών.
Έτσι, έκαναν έρευνα στο ισόγειο που διέμενε στο κέντρο της Αθήνας, όπου και εντόπισαν συνολικά 8 ανηλίκους.
Οι ανήλικοι κατά την προανάκριση αποκάλυψαν ότι ο συλληφθείς τους ανάγκαζε να παρακολουθούν ταινίες ερωτικού περιεχομένου, ενώ παράλληλα, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, δίνοντάς τους χρηματικά ποσά.
Ένας από τους ανήλικους, όμως, κατήγγειλε, το βράδυ της Παρασκευής, ότι ο 67χρονος τον χτύπησε με μια καρέκλα στο στήθος για να τον διώξει από το σπίτι του, ενώ άλλος ανήλικος κατήγγειλε ότι τον εξανάγκασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις και τον προέτρεψε μετά να μεταβεί σε κοντινή πλατεία, ώστε να προσκαλέσει και άλλους ανήλικους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνδρας έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν και πάλι για ασέλγεια σε περιοχή της νότιας Ελλάδας.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα παιδιά τον βοηθούσαν με τις δουλειές του σπιτιού και έδινε κάποια χρήματα σε αυτά και τις οικογένειές τους, ενώ όσον αφορά στο πορνό υλικό, υποστήριξε πως το «κατέβαζαν» τα παιδιά από το διαδίκτυο, χωρίς, ωστόσο, αυτό να εξηγεί την παρουσία των dvd με πορνό περιεχόμενο στην οικία του.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki