Friday 8 January 2010

Εεεεεε, κύριοι του Υπουργείου της καημένης της Παιδείας μας ...

Στο επίσημο site του Υπουργείου Παιδείας, εκεί στο link "Ελεύθερο Λογισμικό για την Εκπαίδευση" περιλαμβάνεται ο κόμβος mimer desk, που όχι μόνο είναι δύσκολο και αμφίβολο να βρεθεί αυτό που συνιστάται από τον κατασκευαστή τουλάχιστον, της σελίδας, αλλά παρουσιάζονται και διάφοροι ακατάλληλοι δια ανήλικους χορηγοί.
Αν θέλετε να προτείνετε ελεύθερο λογισμικό, προτείνετε συγκεκριμένο, αν και είναι σε αντίφαση με την επίσημη συμφωνία που υπογράψατε με την Microsoft.
Τα παιδιά της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν κι από μόνα τους να βρουν ιστοσελίδες με υπηρεσίες dating, music download κλπ, δεν χρειάζεται να τα προτείνει η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας. Άσε που ανοίγει και pop-up παράθυρα.

Το παρόν απεστάλη και στα παραπάνω emails.

Σχετικά: akanoniston

3 comments:

  1. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΑΛΩ...

    Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί,
    τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί
    κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές...

    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ...

    ReplyDelete
  2. Είναι προφανές ότι αυτή η σελίδα δεν είναι αυτή στην οποία είχε linkαρει το Υπουργείο. Υπάρχουν εταιρίες που συνηθίζουν να αγοράζουν domain names που παλιά αντιστοιχούσαν σε πραγματικά sites ή domain names που μοιάζουν με αυτά γνωστών sites. Ετσι εκμεταλλεύονται με ελάχιστο κόστος και προσπάθεια την οποια κίνηση πηγαίνει ακόμη προς αυτά τα domain names. Από ότι φαίνεται το site το οποίο αναφέρετε, μάλλον μπαίνει στην πρώτη κατηγορία.
    Κατά την γνώμη μου δεν είναι και τόσο σπουδαία υπόθεση, κλασική περίπτωση dead link, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένεις.

    ReplyDelete
  3. Κατέβηκε, η υπο-σελίδα.

    @fade,
    πιθανόν δεν ήταν σπουδαία υπόθεση, και μάλλον δεν έγινε από πρόθεση, αλλά δεν είχε θέση εκεί, έστω και για λόγους αρχής, ... τουλάχιστον.

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki