Friday 26 February 2010

Νεκρή 7χρονη από πείνα και ξυλοδαρμό από τη μητέρα της
A girl of seven was starved to death by her mother

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αγγλία ο θάνατος μιας 7χρονης που η μητέρα της την άφηνε νηστική, τη στιγμή μάλιστα που το ψυγείο του σπιτιού τους ήταν γεμάτο τρόφιμα.

Khyra Ishaq was deliberately starved to death by her mother Angela Gordon despite a well-stocked family kitchen

Social services' betrayal let girl, 7, starve to death in modern Britain with a full fridge in the kitchen: Nine officials who could have saved Khyra  Read more:

This photo of a well-stocked fridge at Khyra's family home was shown to jurors as evidence that the child was deliberately starved to death
Όπως έγινε γνωστό από τα πορίσματα της έρευνας, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ο θάνατος της άτυχης Khyra Ishaq προκλήθηκε τελικά από μόλυνση λόγω των χτυπημάτων που δεχόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα από τη μητέρα της.
Το περιστατικό πάντως, του ξυλοδαρμού της 7χρονης, ήταν γνωστό στην κοινότητα και για αυτό είχαν γίνει επανειλημμένα επιθεωρήσεις στο σπίτι της οικογένειας από κοινωνικό λειτουργό και από την αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό η μητέρα της μικρής  πήρε απαλλαγή από το αδίκημα του φόνου καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι η κατηγορούμενη πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη με αποτέλεσμα να μην έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρισκόταν η κόρη της.

3 comments:

  1. Συνέλευση 800 και πλέον ελληνικών, κυπριακών blogs, ειδησεογραφικά portals και μμεξαπάτησης ελληνικά, κυπριακά και ξένα
    http://synelefsi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Αυτά τα διακστήρια δε μπορώ να τα καταλάβω μερικές φορές....
    Τέλος πάντων....
    Καλημέρα, Καλή Κυριακή! :)

    ReplyDelete
  3. Γεια σου Λυγερή μας

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki