Tuesday 27 April 2010

Σάτυρος ετών… 79 ασελγούσε σε 11χρονη φίλη της εγγονής του

Οργή και σοκ για τη νέα υπόθεση 
σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.
 
Σάτυρος ετών… 79 συνελήφθη χθες στη Γλυφάδα, με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε βάρος φίλης της εγγονής του. Το κοριτσάκι, που παρέσυρε στο σπίτι του και θώπευσε ο υπερήλικας, είναι μόλις 11 ετών.
 

Τρομοκρατημένη, η ανήλικη μίλησε στη μητέρα της για τα όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα του 79χρονου και κατήγγειλαν το περιστατικό στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 
Οι αστυνομικοί τους παρέπεμψαν στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, άνδρες του οποίου συνέλαβαν τον ηλικιωμένο. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ την ίδια ώρα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

3 comments:

  1. Ντροπή και αίσχος. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν τα περιστατικά, αλλά δεν κινούνται και τελικά μόνο ένας μικρός αριθμός τέτοιων αποτρόπαιων πράξεων αποκαλύπτονται... Μπράβο που το ανέφερες.

    ReplyDelete
  2. Και το αφήνουν ακόμη ...ξεκρέμαστο το κτήνος ;

    Μπράβο κι από μένα για την δημοσιοποίηση. Εγώ δεν αντέχω τρελαίνομαι και ανησυχώ να βλέπω να ξυπνούν άγρια ένστικτα μέσα μου, όπως κρεμάλα στους σάτυρους, εκτέλεση στα 3 μέτρα , Τι κάνει ο νομοθέτης και δεν προβλέπει για τέτοια ιδιώνυμα εγκλήματα θανατική ποινή ; κ.λ.π.
    Γι αυτό αποφεύγω να καταπιάνομαι με θέματα που αδυνατώ να τα διαχειριστώ με ψυχραιμία...όπως Εσύ.
    Νάσαι καλά , καλημέρα νάχεις και μια ανοιχτή αγκαλιά κι ένα φιλί μοιρασμένο σε όλα τα χαμομηλάκια του κόσμου.
    http://ligery.pblogs.gr
    http://pygemos.blogspot.com
    http://lygeri.pblogs.gr

    ReplyDelete
  3. Αγαπημένοι μας φίλοι @L' Aesthéte Soleil και @λυγερή

    Ένα μάγκωμα στην καρδιά, πόνο στην ψυχή και μεγάλη οργή αισθανόμαστε στο άκουσμα τέτοιων ειδήσεων. Έχουμε αποφασίσει να τις κοινοποιούμε γιατί έτσι μόνο συνειδητοποιούμε τα χάλια μας, σαν κοινωνία που ανέχεται τα απαράδεκτα.
    Σας ευχαριστούμε για το κουράγιο που μας δίνετε και για τη μεγάλη αγάπη σας στα χαμομηλάκια
    Να έχετε μια Καλή μέρα
    με αγάπη
    το χαμομηλάκι

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki