Tuesday 6 April 2010

Εγκατέλειψε τον 6χρονο γιο του στην ερημιά

Με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου συνελήφθη το απόγευμα του Μ. Σαββάτου, ένας 40χρονος, βουλγαρικής υπηκοότητας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Μ.Παρασκευής εποχούμενη περιπολία του Α.Τ. Χρυσούπολης Καβάλας, εντόπισε σε αγροτική περιοχή της Νέας Κώμης Καβάλας ένα 6χρονο αγοράκι, βουλγαρικής καταγωγής να βρίσκεται σε κατάσταση φόβου και να ζητά συνεχώς τους γονείς του.
Ο ανήλικος φιλοξενήθηκε αρχικά στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, το Μ. Σάββατο μεταφέρθηκε προσωρινά στο ίδρυμα «Παιδόπολη» της Καβάλας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντοπίστηκε στην πόλη της Ξάνθης ο 40χρονος να περιφέρεται εντός της πόλεως με τα δύο ανήλικα παιδιά του και προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης.
Ο 40χρονος παραδέχθηκε πως το απόγευμα της Μ.Πέμπτης, αφού προηγουμένως εγκατέλειψε τον παραπάνω αναφερόμενο γιο του στον τόπο όπου εντοπίστηκε, ακολούθως με τα άλλα δύο παιδιά του κινήθηκε πεζός προς την πόλη της Ξάνθης.
Τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά του δράστη μεταφέρθηκαν και αυτά προσωρινά προς φιλοξενία στο ίδρυμα «Παιδόπολη» της Καβάλας, προκειμένου μέσω της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας - Interpol του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερωθεί η μητέρα τους που βρίσκεται στην Βουλγαρία για να τα παραλάβει.
Ο πατέρας  δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
Έθνος

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki