Monday 12 April 2010

Σοκ με ανήλικες κολυμβήτριες της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ
Swimming in Sex Abuse

Andrew King

Μία κόλαση σωματικής βίας και σεξουαλικών κακοποιήσεων ζουν οι κολυμβήτριες της εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών με θύτες τους προπονητές τους, αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC.


A recent Berkeley criminal case and a new lawsuit suggest that sex abuse by swim coaches is widespread and that officials aren't doing enough to stop it.

Τα τελευταία χρόνια, η αμερικανική ομοσπονδία κολύμβησης έχει υποχρεωθεί να απομακρύνει από τις τάξεις της τουλάχιστον 36 προπονητές έπειτα από καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και ανήλικων κολυμβητριών. 
Σύμφωνα με το ΑΒC, δεκάδες οικογένειες έχουν καταθέσει μήνυση κατά της ομοσπονδίας. Σε μια από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων εμπλέκεται ο προπονητής Αντι Κινγκ, ο οποίος καταδικάστηκε σε 40 χρόνια κάθειρξη.
 
Έμεινε έγκυος
Ανάμεσα στις καταγγελίες που διατυπώθηκαν εις βάρος του 62χρονου Κινγκ ξεχωρίζει η περίπτωση μιας νεαρής κολυμβήτριας η οποία διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του, έμεινε έγκυος στα 14 της χρόνια και αναγκάσθηκε να κάνει σε άμβλωση. 
Εξίσου σκανδαλώδης είναι η περίπτωση του Μπράιαν Χίντσον, ο οποίος επί χρόνια βιντεοσκοπούσε κρυφά τις αθλήτριές του γυμνές στα αποδυτήρια, είχε κακοποιήσει κάποιες από αυτές, ενώ προωθούσε το βιντεοσκοπημένο υλικό σε πορνογραφικές ιστοσελίδες. 
Ο Χίντσον καταδικάστηκε σε 33 χρόνια κάθειρξη. Κατά το ΑΒC, αυτοί οι δύο προπονητές άλλαζαν συχνά πόλεις και ομάδες καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να κρατούν τις δραστηριότητές τους στο σκοτάδι.

1 comment:

  1. το'χω πει και θα το ξαναπώ...

    θανατική ποινή σε τέτοιους ανθρώπους που καταστρέφουν ανθρώπινες ζωές...

    δεν τους αξίζει τίποτε λιγότερο...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki