Sunday 6 June 2010

2χρονος καπνιστής!!
Two-Year-Old Baby Smokes Cigarettes Like A Chimney

Ένα δίχρονο αγοράκι από την Ινδονησία είναι εθισμένο στο τσιγάρο. 
June 03, 2010 — A 2-year-old toddler in Indonesia is in the crazy news today. He's a baby who still needs his mother to change his diapers but he's addicted to cigarettes and smokes as many as 40 a day. http://www.pcscreensavers.in/index.php
The baby boy named Ari Rizal, father gave him his first cigarette at 18 months. Now, he throws tantrums if he's denied his two-pack-a-day habit, according to his family.
"He's totally addicted," said Ardi's 26-year-old mother, Diana. "If he doesn't get cigarettes, he gets angry and screams and batters his head against the wall. He tells me he feels dizzy and sick."
His father, Mohammed Rizal seemed unconcerned.
"He looks pretty healthy to me. I don't see the problem," he said.
They better put some Nicorette in his baby bottle. This is ridiculous! Watch the little boy tote it up

Το Μάιο μάλιστα είχε μεταδοθεί ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον μικρό που ζει σε ένα χωριό στη Σουμάτρα, πραγματικά να ευχαριστιέται να καπνίζει ένα τσιγάρο. 
Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της χώρας, οι Ινδονήσιοι γιατροί θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα την εφαρμογή μίας ειδικής θεραπείας για το 2χρονο αγοράκι. 
"Μία ομάδα που θα αποτελείται από ένα παιδίατρο, ένα ψυχίατρο και ένα νοσηλευτή θα ασχοληθούν με τη θεραπεία του παιδιού", από την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για την Προστασία των Παιδιών Σέτο Μουλιάντι στο Γαλλικό Πρακτορείο.


"Είμαι βέβαιος ότι μία σοβαρή θεραπεία θα του επιτρέψει να απαλλαχθεί σταδιακά από τις κακές του συνήθειες", πρόσθεσε. "Κατάφερε να μην καπνίσει για δύο ώρες, αφού του αποσπάσαμε την προσοχή με τα παιχνίδια του", επεσήμανε.
Ο Άρντι εθίστηκε στον καπνό εξαιτίας του πατέρα του που του έδωσε να καπνίσει ένα τσιγάρο όταν ήταν μόλις 18 μηνών, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο. Οι γονείς του Άρντι έχουν δηλώσει ότι το παιδί, που έχει γίνει παχύσαρκο, οργιζόταν και χτύπαγε το κεφάλι του στους τοίχους αν δεν του έδιναν τσιγάρο.
Τον Απρίλιο, οι οργανώσεις για την προστασία των παιδιών είχαν κινητοποιηθεί μετά την προβολή στο διαδίκτυο ενός βίντεο που έδειχνε ένα αγόρι 4 ετών κα καπνίζει και να κάνει άσεμνες κινήσεις με την παρότρυνση ενηλίκων.
ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ,ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki