Wednesday 2 June 2010

Συνελήφθη 32χρονος για «πορνογραφία ανηλίκων»
στο Facebook

Ανήλικες κοπέλες φέρεται ότι «ψάρευε» στο facebook, ένας 32χρονος που συνελήφθη για «πορνογραφία ανηλίκων», στα Εσώβαλτα Πέλλας. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς προσποιούμενος φωτογράφο πρακτορείου φωτομοντέλων με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποσχόμενος υψηλή χρηματική αμοιβή, παραπλανούσε και φωτογράφιζε γυμνές τις κοπέλες, με σκοπό την κυκλοφορία των φωτογραφιών σε χώρες του εξωτερικού. 
Με τον ίδιο τρόπο, τις έπειθε και ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί τους.
Σε έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της ασφάλειας Βέροιας σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), η οποία περιείχε γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών( μία ημεδαπή και μία αλλοδαπή) ηλικίας 16 ετών καθώς και άλλων ανήλικων κοριτσιών των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 32χρονος έβρισκε και προσέγγιζε τις παθούσες μέσω διαδικτύου και ειδικότερα με τη χρήση συγκεκριμένου ψευδωνύμου, σε λογαριασμό που διατηρούσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com, όπου είχαν ανταποκριθεί θετικά σε αίτημα φιλίας του πάνω από 1.500 κορίτσια, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Σε έρευνες που ακολούθησαν σε αποθήκη, που είχε μετατρέψει ο ίδιος σε πρόχειρο στούντιο φωτογράφησης και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φωτογραφικές μηχανές, μία ψηφιακή βιντεοκάμερα, μια βάση φωτογραφικής μηχανής (τρίποδας), 28 περιοδικά, 61 DVD ερωτικού περιεχομένου, δύο κάρτες SIM κινητής τηλεφωνίας, δύο φωτογραφικά φιλμ και δύο άλμπουμ, που περιείχαν συνολικά 155 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες κοριτσιών και γυναικών.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

3 comments:

  1. Καλά αυτή η αθλιότητα με την παιδική πορνογραφία δεν έχει τέλος. Πόσοι τόσο διεστραμμένοι υπάρχουν; Καλό βράδυ.

    ReplyDelete
  2. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ReplyDelete
  3. Καλό βράδυ καλοί μας φίλοι, Καλό βράδυ ...

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki