Tuesday 8 June 2010

Σοκάρει η ομολογία των μαθητριών

Ανήλικες ομολόγησαν τη δολοφονία 80χρονου

Τι γίνεται βρε παιδιά;;;;

Σοκ προκαλεί η ανατριχιαστική ομολογία δύο ανήλικων κοριτσιών, 15 και 16 ετών, για την απίστευτης αγριότητας δολοφονία ενός 80χρονου γέροντα στην Κερκίνη Σερρών.

Οι δύο μαθήτριες, που είχαν προσαχθεί ως ύποπτες με βάση μαρτυρίες συγχωριανών του θύματος, «έσπασαν» αργά το βράδυ της Κυριακής και ομολόγησαν το έγκλημα, περιγράφοντας με σοκαριστικό τρόπο όσα εκτυλίχτηκαν λίγες ώρες νωρίτερα στο σπίτι του ηλικιωμένου.

Τα κορίτσια χτύπησαν την πόρτα του 80χρονου με πρόσχημα πως ήθελαν να πιουν νερό και με πραγματικό κίνητρο την κλοπή. Η μία επιχειρούσε με διάφορους τρόπους να τον απασχολεί, συζητώντας μαζί του, την ώρα που η δεύτερη έψαχνε συρτάρια και ντουλάπια, αναζητώντας χρήματα. Οι ανήλικες έμειναν στο σπίτι τουλάχιστον μία ώρα, διάστημα κατά το οποίο έφτιαξαν καφέ, τηγάνισαν αβγά και γευμάτισαν με τον ηλικιωμένο άνδρα. 
Όπως είπαν οι ίδιες, όταν δεν κατάφεραν να βρουν χρήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης, χρησιμοποίησαν ως τέχνασμα τη σεξουαλική συνεύρεση με τον γέροντα, με διάφορα υπονοούμενα. Σύμφωνα με τις δικές τους περιγραφές, οι οποίες ελέγχονται από την Αστυνομία για την ακρίβειά τους, εκείνος ενέδωσε και τους πρότεινε να έρθουν σε επαφή με αντίτιμο 50 ευρώ.
Τα κορίτσια ζήτησαν τα χρήματα «μπροστά», με σκοπό, όπως εκτιμάται από την Αστυνομία, να τα πάρουν και να φύγουν, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από το θύμα. Τότε η 16χρονη έβγαλε από την τσάντα της ένα στιλέτο και απειλώντας τον 80χρονο του ζήτησε τα χρήματα.
Ο τελευταίος έβαλε τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια, και τότε η 16χρονη του επιτέθηκε, χτυπώντας τον 15 φορές με το στιλέτο στο στήθος, στην κοιλιά και στον λαιμό, ενώ και η 15χρονη συνέδραμε χτυπώντας τον ανυπεράσπιστο γέροντα με ένα ξύλο στο κεφάλι.
Την ώρα εκείνη κατέφθασε στην εξώπορτα ένας συγχωριανός του θύματος, ο οποίος είχε ακούσει τις φωνές και έσπευσε να δει τι συνέβαινε. Οι ανήλικες κλείδωσαν την πόρτα από μέσα και βγαίνοντας από ένα πίσω παράθυρο άρχισαν να τρέχουν για να διαφύγουν.
Γειτόνισσα που τις είδε και τις ρώτησε πού πηγαίνουν, πήρε την απάντηση «μας κυνηγάει ένας ανώμαλος».
Οταν οι γείτονες παραβίασαν την πόρτα, βρήκαν τον 80χρονο νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος και κάλεσαν την Αστυνομία. Με βάση τις περιγραφές, οι δύο ανήλικες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Οπως αναφέρουν οι κάτοικοι της Κερκίνης, το ένα από τα κορίτσια διαμένει με τη μητέρα του στο Κιλκίς και επισκέπτεται συχνά την Κερκίνη, όπου κατοικεί η γιαγιά του, ενώ το δεύτερο είναι από το κοντινό χωριό Νεοχώρι.
Εμενε μόνος του 
Ο 80χρονος διέμενε μόνος του στο χωριό τα τελευταία δύο χρόνια, μετά τον θάνατο της συζύγου του, ενώ τα τέσσερα παιδιά του ζουν κι εργάζονται στη Θεσσαλονίκη. Ενας γιος του, μάλιστα, ήταν συμμαθητής της μητέρας μιας από τις ανήλικες που σκότωσαν τον πατέρα του.
Στο σπίτι επικρατούσε χθες κλίμα βαριάς οδύνης και οργής, με συγγενείς του θύματος να ξεσπούν, διαψεύδοντας τις αναφορές των κοριτσιών περί σεξουαλικής παρενόχλησης.
«Εγώ και όλοι οι δημότες είμαστε παγωμένοι, αρνούμενοι να πιστέψουμε τι συνέβη. Από τη μία έχουμε έναν άνθρωπο που έφτασε σε ηλικία 80 χρόνων για να φύγει από τη ζωή με αυτό τον τρόπο και από την άλλη, δύο κορίτσια που σε ηλικία 15 και 16 χρόνων έφτασαν σε τέτοιας μορφής έγκλημα, καταστρέφοντας και τις δικές τους ζωές», είπε στο «Εθνος» ο δήμαρχος Κερκίνης, Ι. Ιακωβίδης.

No comments:

Post a Comment

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki