Saturday 17 July 2010

Συνελήφθη 27χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 27χρονος για κατοχή αρχείων παιδικής πορνογραφίας.
Σε αιφνιδιαστική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής, όπου ήταν αποθηκευμένα εννιά αρχεία παιδικής πορνογραφίας.
Μεταξύ αυτών, εντοπίστηκε και ένα διεθνώς αναγνωρισμένο αρχείο με υλικό παιδικής πορνογραφίας, το οποίο ο 27χρονος, μέσω ειδικού λογισμικού ανταλλαγής, διέθετε σε άλλους χρήστες τους Διαδικτύου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
protothema

2 comments:

  1. αχ γιατί πρέπει να φυλακίζονται έτσι απλά αυτοί οι άνθρωποι; γιατί δεν τους δίνουν να τους περιποιηθούν όπως πρέπει οι συγγενείς. Να του κατασπαράξουν την ψυχή, και να του κόβουν ότι περισσεύει ρίχνοντας αλάτι στην πληγή.

    Είναι απίστευτο το σοκ που με έπιασε όταν είδα πως είναι περίπου στην ηλικία μου.

    Α ρε στο κωλοχανίο που ζούμε δεν υπάρχει τιμωρία.

    ReplyDelete
  2. Αν θα φυλακιστεί... και πες ότι τον βάζουν μέσα για λίγο, μόλις βγει τα ίδια θα κάνει και χειρότερα.
    Και ποτέ δε θα μάθουμε την ταυτότητά του. Τόσους έχουν πιάσει, όνομα κανένα. Μέχρι που θα αρχίσουμε να ψαχνόμαστε... να κοιτάμε με υποψία ο ένας τον άλλον. Άστα, καλέ μας φίλε. Απογίναμε που έλεγε και η γιαγιά μου.
    Ξέρεις, στην Αμερική τους ξεμπροστιάζουν κανονικά και στις γειτονιές όλοι ξέρουν ποιοι είναι οι ανώμαλοι παιδοβάτες, ακόμα και όταν βγουν από τη φυλακή, επειδή αυτό το χούι δεν φεύγει με τίποτα.
    Καλή Κυριακή να έχουμε και καλά κουράγια

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki