Monday 23 August 2010

Νεκρό βρέθηκε το 11χρονο κοριτσάκι
Το βίασαν και το σκότωσαν :((((

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπάρχουν ίχνη βιασμού στο σώμα της 11χρονης.

Νεκρό βρέθηκε λίγο μετά τις 5 το πρωί,  σε αγροτική περιοχή του Ελαιοχωρίου του νομού Αρκαδίας το 11χρονο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία, 
που είχε εξαφανιστεί από τη 1 και μισή χθες το μεσημέρι και είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις μέσω του συστήματος Amber Alert του Χαμόγελου του Παιδιού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δολοφονία και ο δράστης που είναι υπήκοος Αλβανίας έχει συλληφθεί και κρατείται.

5 comments:

  1. Σας συγχαίρω για την ευαισθησία σας για το θέμα της παντοειδούς κακοποίησης των παιδιών.

    Είναι το χειρότερο έγκλημα που υπάρχει επειδή τα παιδάκια είναι ότι πιο αθώο και πιο αγνό και πιο ωραίο μας χάρισε ο Χριστός.

    Δεν μπορώ καθόλου να καταλάβω με τι καρδιά κακοποιούν σωματικά ή εκμεταλλεύονται ή ασελγούν πάνω σε αθώα παιδάκια!

    Τι είδους άνθρωποι είναι όσοι κάνουν τέτοια εγκλήματα!

    Για όνομα του Θεού πια!

    Πώς μπορεί να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;

    ReplyDelete
  2. Έχεις δίκαιο Παναγιώτη.
    Είναι το χειρότερο έγκλημα.

    ReplyDelete
  3. και το χειροστο ολων ειναι η συνενοχη της σιωπης των περισσοτερων!
    ελαχιστοι διαμαρτυρονται για αυτη τη συμφορα. Γιατι μονο ετσι μπορει να το ονομασει καποιος - δινοντας σε οποιοδηποτε πραξη κακομεταχειρισης η κακοποιησης παιδιου(!!!) τους ειδεχθεστερους χαρακτηρισμους ολων!

    ειμαι σιγουρη οτι το παιδακι αυτο οπως και ολα τα υπολοιπα ελευθερωθηκε στο παραδεισο... και θελω να του ζητησω συγνωμμη εκ μερους ολων μας που δεν καναμε κατι προτου να ειναι πολυ αργα...

    ReplyDelete
  4. Μόνη λύση είναι να θεσπιστεί για τέτοιου είδους εγκλήματα η εσχάτη των ποινών, που να μη μπορεί να αλλάξει όμως σε καμιά περίπτωση. Ίσως τότε μόνον να συγκρατηθούν αυτά τα τέρατα που δεν έχουν τίποτα ανθρώπινο μέσα τους.

    ReplyDelete
  5. Να ένας ακόμη λόγος που ενισχύει την απέχθειά μου στην παγκοσμιοποίηση που μας επιβλήθηκε από την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την ξενοφοβία που καθημερινά εξελίσσεται σε μάστιγα και μας αφαιρεί ακόμη εκτός των άλλων και ότι έχουμε πολυτιμότερο αγαθό... την ζωή άνευ λόγου και αιτίας μετά ή άνευ κακοποιήσεως!Δεν έχω λόγια και συναίσθημα στη φαρέτρα μου για ν αντιμετωπίσω αυτούς τους Κανιβάλους,μόνον αηδία,αποτροπιασμό και μίσος αισθάνομαι για αυτά τα ανθρωποειδή μορφώματα...Μη με πείτε ρατσιστή,θα τα χαλάσουμε!
    Γιατί ΔΕΝ είμαι... μπορεί όμως να γίνω,μετά από ΟΛΑ αυτά δυστυχώς που ζούμε....και δεν θα φταίω...Θα κλαίω μόνον!!!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki