Thursday 26 August 2010

25χρονη baby sitter κακοποιούσε κατ' επανάληψη 2χρονο κοριτσακι στη Χιο

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου, βρίσκεται 25χρονη Χιώτισσα, από την περιοχή του Δαφνώνα η οποία απασχολούταν ως baby sitter, σε πενταμελή οικογένεια στην περιοχή της Αγίας Ερμιόνης.

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε στην αστυνομική διεύθυνση της Χίου η μητέρα των παιδιών την Τετάρτη και ενώ η ίδια βρίσκονταν στη δουλειά της δέχθηκε τηλεφώνημα από την νταντά, που είχε προσλάβει, και η οποία την ενημέρωσε ότι το 2χρονο αγοράκι έπεσε καθώς έπαιζε και χτύπησε. 
Μόλις όμως έφτασε στο σπίτι διαπίστωσε ότι η 25χρονη είχε φύγει και το παιδί έφερε εμφανή τραύματα. άμεσα ειδοποίησε παιδίατρο και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα τραύματα αυτά είχαν προέλθει από ανθρώπινο χέρι.
Στη συνέχεια μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο και ακολούθως κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομική διεύθυνση η οποία ξεκίνησε την προσπάθεια για τον εντοπισμό της 25χρονης πράγμα που δεν κατέστη δυνατόν στα πλαίσια του αυτόφωρου. 
Έτσι εναντίον της κοπέλας σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναμένεται και η γνωμάτευση του ιατροδικαστή σχετικά με το περιστατικό. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το περιστατικό στα αστυνομικά χρονικά του νησιού.
από apolitistosteki

1 comment:

  1. μετα τα ναρκωτικα,αυτο ελειπε απο το νησι!!!!!!!!!

    ReplyDelete

© Το χαμομηλάκι | To hamomilaki